הרמת אצבע בחדר ועידה
-
מה זה אומר?
-
@יאיר-32 שאם ילד רוצה לשאול שאלה אז הוא מקיש ואז הוא נכנס לתור של התלמידים שרוצים לשאול שאלות וכך למלמד יש סדר ולא עשר ילדים שאולים בפעם אחת
-
@דורש-3 אמר בהרמת אצבע בחדר ועידה:
@יאיר-32 שאם ילד רוצה לשאול שאלה אז הוא מקיש ואז הוא נכנס לתור של התלמידים שרוצים לשאול שאלות וכך למלמד יש סדר ולא עשר ילדים שאולים בפעם אחת
איך המלמד עושה את זה?
-
מה אני צריכה להגדיר בשלוחה?
איך המורה יודעת שמישהי רוצה לשאול שאלה? -
@יאיר-32 אני לא יודע אבל אני שמעתי על כזה דבר אני לא יודע איזה הגדרות ואיך זה עובד אבל שמעתי שיש בבתי ספר מסוימים יש כזה דבר אבל אני אישית רק שמעתי מזה
-
בימות "בנתיים" אין את האפשרות - בקרוב הם הולכים לחדש אפשרויות בחדר וועידה נמתין בסבלנות.
-
@רבי-יצחק אמר בהרמת אצבע בחדר ועידה:
בימות "בנתיים" אין את האפשרות - בקרוב הם הולכים לחדש אפשרויות בחדר וועידה נמתין בסבלנות.
מתי נראה לך שתהיה אפשרות כזו?
-
@אבגדה כבר דובר פעם על שדירוג של חדרי הועידה אבל בניתים אנחנו מחכים בדיוק כמו שאנחנו מחכים למשיח בן דוד אז גם כן אנחנו מחכים לימות המשיח פתרונות תקשורת
-
אמרו שלשנה"ל תש"פ כבר יהיה
-
@א-גוטער-איד אמר בהרמת אצבע בחדר ועידה:
אמרו שלשנה"ל תש"פ כבר יהיה
אבל כרגע אני לא רואה שום פיתוח בחדרי ועידה באופק ולמרות שסגרו את מוסדת הלימוד בגלל הסגר
-
נכון,
אתה יכול לכתוב בהצעות לפיתוח,
אולי זה יזרז משהו,
אגב בחברות אחרות זה כן קיים -
באתר כתוב מי הרים אצבע!!!
והתלמיד בלבד יכול לבטל -
@יאיר-32
אצלנו באתר זה קיים?? -
-
@יאיר-32 אמר בהרמת אצבע בחדר ועידה:
והתלמיד בלבד יכול לבטלאני שואל על מה שכתבת כאן, אצלינו באתר כתוב מי הרים אצבע??
-
@shz אמר בהרמת אצבע בחדר ועידה:
@יאיר-32 אמר בהרמת אצבע בחדר ועידה:
והתלמיד בלבד יכול לבטלאני שואל על מה שכתבת כאן, אצלינו באתר כתוב מי הרים אצבע??
בניהול כתוב בשיחות נכנסות
-
ומשיחות נכנסות אפשר לשחרר תלמידים?????????????
-
@יאיר-32
אף פעם לא זכיתי לראות, ואני דווקא יושה הרבה על שיחות נכנסות בזמן ועידה, יש מצב שתשלח צילומסך? -
הם צריכים לעשות שמתוך המחשב אני יכולה לפתוח לתלמידים את הרמקול בוועידה (כמו שיש בזום)
-
@אבגדה כבר דובר על זה זה בפיתוח