עריכת דוח השמעת הקלטות
-
שלום וברכה
יצרתי לסמינר שלנו מערכת עם הרבה שלוחות ותתי שלוחות של הכיתות והמקצועות שיש. הכניסה לשלוחות היא ע"י ת.ז. של התלמידה
אני רוצה איזשהו מעקב יומי/שבועי על שלוחת ההקלטות כדי שנוכל לדעת איזה מורות נתנו שיעורים (בהקלטה, לא בשידור חי) והאם התלמידות שמעו את ההקלטה או לא.
א. ראיתי שיש בתיקיה log דוח של כניסות ויציאות אבל הוא מאד לא ברור ולא מובן וגם אני רוצה שתהיה אפשרות לראות גם את השם של התלמידה ולא רק טלפונים ות.ז. כי לא נתחיל להמיר כל יום את הכל...
ב. וכן הייתי רוצה דוח נפרד לכל שלוחה
תודה רבה! -
@איילת-השחר
דוחות של הקלטות יש בכל שלוחה של הקלטות או שליחת הודעה למייל
בשביל לקבל את השמות כתבתי הדרכה כאן
בשביל דוח נפרד לכל שלוחה, תכניס את זה בivrlog_playback_play_stop=yes log_playback_play_stop_ymgr_to_html=yes log_playback_play_stop_year_save_folder=yes log_playback_play_stop_year_save_folder_ymgr_to_html=yes log_playback_play_stop_month_save_root_log=yes log_playback_play_stop_month_save_root_log_ymgr_to_html=yes
-
@איילת-השחר את רוצה דוח על השלוחות של ההקלטות או על השלוחות של ההשמעות קבצים?
בשלוחות הקלטות יש דוח אוטומטי בכל שלוחה של כל ההקלטות שהוקלטו באותה שלוחה,
בשלוחות השמעות קבצים, כדי שיהיה דוח לכל שלוחה בנפרד צריך להוסיף את ההגדרה:log_playback_play_stop_year_save_folder=yes
וכדי שהקובץ יומר לקובץ HTML צריך להוסיף גם את ההגדרה:
log_playback_play_stop_year_save_folder_ymgr_to_html=yes
אם רוצים שהלוג יופיע בכל שלוחות השמעות הקבצים יש להוסיף את שתי ההגדרות בקובץ הIVR הראשי של המערכת.
כדי שיתווספו שמות לקבצי הלוג יש לבצע כמה פעולות:- בקובץ הIVR להוסיף את ההגדרות:
;כניסה עם טעינת שמות login_add_val_name=yes ;מיקום הקובץ עם השמות login_add_val_name_folder=/EnterID
- להעלות לתוך התיקייה
EnterID
שנמצאת בשלוחה הראשית קובץ בשם:EnterIDValName.ini
להעתיק לתוך הקובץ רשימה של כל מה שרוצים באופן הזה:
123456=ישראל ישראלי 985632=פלוני אלמוני
אפשר להוסיף לקובץ את כל התלמידות ואת כל המורות גם טלפונים, גם מ"ז וכל מה שרוצים, וכך בכל שלוחה שיש זיהוי ייקח גם את השם ויוסיף אותו ללוגים.
כמובן שאם יש שלוחה שנכנסים אליה בלי שום זיהוי השם לא יופיע בלוג.בהצלחה רבה!!
-
תודה על העזרה!!
בקובץ ListAllInformation שבתוך EnterID יש כבר את ת.ז. של התלמידות ואת שמותם ואפילו את הכיתה, אבל לא רשום שם מספרי טלפונים כדי לא להגביל את התלמידות להכנס לפי מספר טלפון
האם זה גם יכול לעבוד במקום ליצור קובץ כזה חדש של ת.ז. ושמות?? -
@איילת-השחר נראה לי שפעם נתקלתי בכזו אופציה אבל עכשיו אני לא מצליח למצוא את זה, משהו כמו:
login_add_val_name=yes_from_list_all_information
אבל כנראה צריך גם להוסיף הגדרה מאיזו עמודה בטבלה לקחת את השמות, משהו כמו:
list_all_information_column=10
אבל אני לא בטוח שזה באמת עובד כי עכשיו לא ניסיתי, אפשר לנסות להכניס את זה ולראות אם עובד,
בכל מקרה, לא כזה מסובך ליצור את הקובץ שמות הזה... -
@איילת-השחר אמר בעריכת דוח השמעת הקלטות:
תודה על העזרה!!
בקובץ ListAllInformation שבתוך EnterID יש כבר את ת.ז. של התלמידות ואת שמותם ואפילו את הכיתה, אבל לא רשום שם מספרי טלפונים כדי לא להגביל את התלמידות להכנס לפי מספר טלפון
האם זה גם יכול לעבוד במקום ליצור קובץ כזה חדש של ת.ז. ושמות??מספיק להוסיף את ההגדרה הזו ב ivr
;כניסה עם טעינת שמות login_add_val_name=yes ;מיקום הקובץ עם השמות login_add_val_name_folder=/EnterID
-
ואיפה נשמרים הדוחות? בתיקיה log??
-
@איילת-השחר אם את רוצה דוח נפרד לכל שלוחה זה נשמר באותה שלוחה.
בשלוחות ההקלטות זה גם נשמר בכל שלוחה.