ניתוב שיחה ללא עלות יחידות
-
שלוחה 1 נעשה הגבלת מספר מאזינים והמקסימום זה 1 שאר הממתינים יועברו לשלוחה 9 שזה שמיעת מוזיקה במשך מספר דקות ואחר כך לעבור ל1.
ההגדרות הנצרכות אםtype=api api_link=https://www.shuvax.com/go_to_folder_if.php api_add_0=password=סיסמת הניהול api_add_1=count=1 api_add_2=go_to_folder_big=9 כאן תכתבו לאיזה שלוחה לעבור אם יש כבר מאזין בשלוחת הועידה api_add_3=extension111=2כאן תכתבו איפה חדר הועידה
שלוחה 2 חדר ועידה
type=confbridge confbridge_live_no_goto=/3 conf_bridge_type=speech
ואם אין שידור עובר לשלוחה 3 שזה נגדיר בתור צינתוקים
ההגדרות שצריך לרשוםtype=tzintuk list_tzintuk=123 tzintuk_end=/2 run_tzintuk_automat=yes
יש לפתוח שלוחה 4 ניהול חדר הועידה שברגע שאתה נכנס לשם החדר ועידה מתחיל ההגדרות הם
type=confbridge conf_bridge_type=admin conf_bridge_folder_to_play=היכן חדר הועידה
שימו לב יש צורך להגדיר עוד שלוחה ששם אתם תוכלו להירשם לקבלת צינתוק וכן כל הנציגים
הגדרות השלוחה הואtype=tzintuk list_tzintuk=123
מומלץ לעשות זאת בתור שלוחה ללא גישה ואחרי שכל הנציגים נרשמו כדיי למחוק שלוחה זו ובשלוחת הצינתוקים נחליף את הודעה מספר
M3338
לנציגנו עסוקים כרגע בפניות קודמות אנא המתינו ותענו לפי התור
ואז שימו לב אטומטי יעבור חזרה לשלוחה 2 (חדר ועידה) ואז אם נכנסת אתה מתחיל לדבר. אם לא עובר חזרה לשלוחה 3 שזה מפעיל לך עוד צינתוק עד שתענה וחוזר חלילה
ליתר מהירות תעשו את שלוחה 4 ניהול חדר ועידה
אם פילטר לפי מספר מחייג ומחוייג שהמספר שלך(המנהל) מיד יכנס לשלוחה 4 ניהול חדר ועידה
בשביל לעשות הכול מהיר
בהצלחה
לא לשכוח להשתיק את ההודעות מערכת
M1815
הוצאתם מחדר הועידה
M1816
הנך מועבר לחדר הועידה -
@brochabar הקישור למעלה לא עובד אז תתקן
-
פוסט זה נמחק! -
-
@קול-הקווים אמר בניתוב שיחה ללא עלות יחידות:
@brochabar אמר בניתוב שיחה ללא עלות יחידות:
יועברו לשלוחה 9
מה לעשות בשלוחה 9 ???
המשך ציטוט:
@brochabar אמר בניתוב שיחה ללא עלות יחידות:
שזה שמיעת מוזיקה במשך מספר דקות ואחר כך לעבור ל1.
-
@שמואל-ש אמר בניתוב שיחה ללא עלות יחידות:
מה להגדיר ? חדר ועידה?
-
@קול-הקווים אמר בניתוב שיחה ללא עלות יחידות:
@שמואל-ש אמר בניתוב שיחה ללא עלות יחידות:
מה להגדיר ? חדר ועידה?
עשיתי חיפוש עם המילה מוזיקה, ועלה לי זה.
ולהבא, חיפוש... -
@brochabar
הגדרתי ששלוחה מסוימת היא הפעלת צינתוק ואחרי הפעלת צינתוק עוברים שלוחת הסינון וזה לא עובד לי -
שלוחה 1 כשאני נכנס לשלוחה זה מחכה כמה שניות ומחזיר לתפריט הראשי שלוחה 2 כשאני נכנס לשלוחה זה אומר לי השלוחה אליה נכנסת אינה ניתנת להפלה עקב חוסר בהגדרות
מישהו יכול להגיד לי למה -
למי שיש בעיות כלל ראשון
לעלות את ההגדרות שהגדרתם כדי שאוכל לדעת מה הבעיה -
@brochabar
שלוחה אחתtype=api api_link=https://www.shuvax.com/go_to_folder_if.php api_add_0=password=000000000 סיסמת הניהול api_add_1=count=1 api_add_3=go_to_folder_big=9 כאן תכתבו לאיזה שלוחה לעבור אם יש כבר מאזין בשלוחת הועידה api_add_4=extension111=2כאן תכתבו איפה חדר הועידה
שלוחה שתים
שלוחה שלוש
type=tzintuk list_tzintuk=123 tzintuk_end=/2 run_tzintuk_automat=yes
שלוחה ארבע
type=tzintuk list_tzintuk=123
-
-
@brochabar
לשים מחדש את ההגדרות אני לא רואה שלוחה חדשה -
@יהודה-הוצלר-0 שלוחה מספר 4 היא חדשה (ניהול חדר הועידה)
-
@brochabar
עדין שלוחה אחת אי אפשר להיכנס ושלוחה שתים זה אומר השלוחה אליה ביקשת לעבור אינה ניתנת להפלה עקב חוסר בהגדרות.
אולי אתה יודע למה.
תודה רבה. -
@יהודה-הוצלר-0 גם כשאתה נכנס ישירות לשלוחה?
או רק אם אתה נכנס לשם דרך שלוחה 1? -
@brochabar
כשאני לוחץ אחד זה מחכה כמה שניות ואז זה חוזר לתפריט וכשאני נכנס ישירות לשלוחה שתים זה אומר שהשלוחה אליה בקשתה לעבור אינה ניתנת להפלה עקב חוסר בהגדרות -
@יהודה-הוצלר-0
מישהו יכול לעזור לי זה קצת דחוף -
@יהודה-הוצלר-0 תביא הגדרות
-
@קול-הקווים
שלוחה אחתtype=api api_link=https://www.shuvax.com/go_to_folder_if.php api_add_0=password=000000 סיסמת הניהול api_add_1=count=1 api_add_3=go_to_folder_big=9 כאן תכתבו לאיזה שלוחה לעבור אם יש כבר מאזין בשלוחת הועידה api_add_4=extension111=2כאן תכתבו איפה חדר הועידה
שלוחה שתים
שלוחה שלוש
type=tzintuk list_tzintuk=123 tzintuk_end=/2 run_tzintuk_automat=yes
שלוחה ארבע
type=confbridge conf_bridge_type=admin conf_bridge_folder_to_play=2היכן חדר הועידה
שלוחה חמש
type=tzintuk list_tzintuk=123