הכנסת קובץ שמע לתפריט דרך קוד php
-
הכנתי פונקציה שעוברת בלולאה על כמה וכמה שלוחות, ובודקת אם לא קיים בשלוחה קובץ M1000 היא מעלה אותו לשלוחה,
בפועל הפונקציה לא מסתיימת וכל עוד היא ממשיכה לעבוד היא מעלה לכל שלוחה את הקובץ M1000 וגם את הקובץ ~M1000, מישהו נתקל פעם בכזו בעיה?
יכול לייעץ לי לגבי פתרון?
זה אמנם לא מפריע לתפעול של המערכת כי שומעים את הקובץ רק פעם אחת, אבל זה לא נותן מראה יפה למערכת.
הערה נוספת: אם אכן היה קיים בשלוחה קובץ M1000 שלא הועלה דרך הפונקציה הזו, המערכת אכן לא מעלה שוב.אשמח מאד אם יהיה למישהו פתרון לתת לי בנושא.
תודה רבה מראש!! -
@dudu
הקובץ ~M1000 נוצר אם מעלים קובץ שכבר קיים היא יוצרת גיבוי לישן
זה בעיה בקוד php
אם אתה רוצה תעלה את הקוד ונראה מה הבעיה -
@baror230
זו הפונקציה שבודקת האם הקובץ קיים או לא://ובודקת אם הקובץ קיים או לא ivr2: פונקציה המקבלת משתנה התחברות, שם קובץ כולל סיומת, ונתיב מלא כולל function ifExistFile($con,$path,$filename){ $body = array('path' => $path,); $a = $con -> connecting('GetIvrTree', $body); foreach($a->items as $b){ if($b->name == $filename){ return true; break; } } return false; }
וזו הפונקציה שמעלה את התפריט:
function uploadTeacherMenu($con){ $mechanechetteacher = new oFile('mechanechetteacher.mp3'); for($i = 1; $i <= 6; $i++){ for($j = 1; $j <= 7; $j++){ if(!ifExistFile($con,'ivr2:1/9/2/'.$i.'/'.$j.'/1','M1000.wav')){ $body = array ( 'path' => 'ivr2:1/9/2/'.$i.'/'.$j.'/1/M1000.wav', 'convertAudio' => 1, 'fileUpload' => $mechanechetteacher ); $a = $con -> connecting('UploadeFile', $body); } } } }
כמובן שהכל עובד על הבסיס הידוע של המחלקות של מאזין נלהב וכו'.
תודה רבה על הרצון ועל הסיוע!!
-
@dudu אני לא רואה מה הבעיה תעשה דבאגים עד שתראה
if($b->name == $filename){ echo $b->name; break; }
תבדוק קודם אם זה באמת מביא את השלוחות בלי הקובץ כנראה שלא, תבדוק למה
תעשהprint_r($a->items)
ותראה אם הקובץ קיים שם
וכך הלאה -
@baror230 כשעשיתי למשל שידפיס לי את השלוחות בהם יש קובץ או בהם אין קובץ עבד מעולה, גם כשעשיתי לולאה למחיקת הקובץ המתחיל ב~ זה גם עבד מעולה, הבעיה היא רק בהעלאה ואני באמת לא יודע למה,
כשאני עושה הדפסות באמצע העלאה הוא פשוט לא מתייחס לזה,
עשיתי למשל משתנה שיספור לי את כמות התפריטים שהועלו וזה לא קרה, באמת שאני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה... -
@dudu אמר בהכנסת קובת שמע לתפריט דרך קוד php:
עשיתי למשל משתנה שיספור לי את כמות התפריטים שהועלו וזה לא קרה, באמת שאני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה...
יש בעיה בקוד הוא לא בודק
אני לא יודע מה בעיה זה לא משהו שנמצא במה שהעלת -
@baror230 אז איפה זה יכול להיות?
זה משהו שאני יכול לתקן? -
@dudu מה זה
@dudu אמר בהכנסת קובץ שמע לתפריט דרך קוד php:
הערה נוספת: אם אכן היה קיים בשלוחה קובץ M1000 שלא הועלה דרך הפונקציה הזו, המערכת אכן לא מעלה שוב.
כנראה השם לא כתוב נכון אולי זה נראה אותו דבר אבל זה בפורמט אחר
-
@baror230 ממש מוזר,
עכשיו רק לצורך בדיקה יצרתי כמה שלוחות בלולאה ועשיתי לולאה חדשה שתעלה להם את התפריט ועבד מצוין, העלה רק פעם אחת לכל שלוחה.
אבל עדין, עשיתי משתנה שיספור כמה תפריטים הועלו והוא לא השתנה, נשאר 0...
אח"כ מחקתי את הקובץ מאחת השלוחות, הרצתי שוב והוספתי הדפסה של המשתנה שסופר גם בתוך הלולאה ואז הוא כן עלה.
מה זה יכול להיות?