התראות לשידור חי
-
נומר שיש בשעה 5 בערב שידור חי בשעה 4 וחצי מתחילים להכנס מאזינים לקו ועד שיהיה השידור הם מאזינים לתכנים עכשיו מתחיל השידור המאזינים שמקשיבים לא יודעים שיש שידור כי הם מקשיבים לתכנים
מה אני רוצה ? שיהיה התראה קולית שברגע שני נכנס בתור מנהל לשידור וכך בעצם מפעיל אותו כל המאזינים שעכשיו מקשיבים יקבלו התראה קולית כלומר המערכת תעצור להם את מה שהם באמצע לשמוע ותומר משו כמו עכשיו מתחיל שידור הכנס לשלוחת השידור והאזן ואז המערכת תחזור להשמיע את מה שהמאזין היה באמצע לשמוע
מה המטרה?
שהמאזין ידע שמתחיל עכשיו שידור -
@יעקוב לא ניתן לעשות שהמערכת תיתן התראה קולית כן אפשר לשלוח צינתוק או כל דבר כזה
אבל אם אתה רוצה יש הגדרה שבשלוחת תפריט יגיד אם יש שידור -
@brochabar זהו בדיוק אני יכול בעצמי לומר בתפריט שיש שידור חי אבל אז המאזין לא שומע את זה כי הוא באמצע להקשיב לתכנים לכן אני רוצה
@יעקוב אמר בהתראות לשידור חי:
נומר שיש בשעה 5 בערב שידור חי בשעה 4 וחצי מתחילים להכנס מאזינים לקו ועד שיהיה השידור הם מאזינים לתכנים עכשיו מתחיל השידור המאזינים שמקשיבים לא יודעים שיש שידור כי הם מקשיבים לתכנים
מה אני רוצה ? שיהיה התראה קולית שברגע שני נכנס בתור מנהל לשידור וכך בעצם מפעיל אותו כל המאזינים שעכשיו מקשיבים יקבלו התראה קולית כלומר המערכת תעצור להם את מה שהם באמצע לשמוע ותומר משו כמו עכשיו מתחיל שידור הכנס לשלוחת השידור והאזן ואז המערכת תחזור להשמיע את מה שהמאזין היה באמצע לשמוע
מה המטרה?
שהמאזין ידע שמתחיל עכשיו שידורהבנת?
-
@יעקוב כן אז אין לי פיתרון חוץ משלוחת צינתוק
-
@brochabar מה זה אומר ?
-
@brochabar מה זה אומר ?
מישהו מוכן לענות לי זה די דחוף
-
@יעקוב לפני שאתה נכנס לחדר הועידה תיכנס לשלוחה שמפעילה צינתוק
-
@brochabar מה זה ? ואיך מגדירים את זה?תתן לי הסבר כמה שיותר מפורט אין לי הכרות אם השלוחה הזו בכלל
-
@יעקוב אמר בהתראות לשידור חי:
@brochabar מה זה ? ואיך מגדירים את זה?תתן לי הסבר כמה שיותר מפורט אין לי הכרות אם השלוחה הזו בכלל
מישו מוכן לענות לי זה די דחוף
-
@יעקוב תעשה חיפוש צינתוקים ותראה
-
@brochabar חיפוש ב חיפוש בהגדרות המערכת בפורום
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
כן? לחפש פה? -
@יעקוב
יש להגדירtype=tzintuk list_tzintuk=1 tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes
הזיהוי של הצינתוק הינו מספר המערכת הראשי, אם רוצים להגדיר מספר משני, או מספר שאושר בשירות הלקוחות כמספר משנה, ניתן להגדיר
tzintuk_your_id=0773137770
שים לב יש לעשות שלוחה שהרשמה לצינתוק
ההגדרות אםtype=tzintuk list_tzintuk=1
וכן יש להודיע לכל משתמש להירשם בפעם הראשונה בשלוחה זו לקבלת צינתוקים.
כמו"כ בשימוש בצינתוקים במודול זה, לעת עתה לא ניתן לשמוע את כמות החברים. מספר המנהל. ומספרי החברים. -
@brochabar תקשיב לא הבנתי כלווום מה זה בכלל השלוחה הזו? מה היא תועיל לי?
-
@יעקוב זה שלוחה של צינתוקים
type=tzintuk list_tzintuk=1 tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes
זה שלוחה שאתה נכנס לשם זה מפעיל צינתוק למי שנרשם כאן
type=tzintuk list_tzintuk=1
טוב לדעת שצריך לעשות על זה נושא ב הדרכות למתחילים
-
@brochabar יש אפשרות לבטל הרשמה? איך?
-
@brochabar רגע כדי לעשות הגדרות לשלוחה אני צריך שיהיה לי בכלל שלוחה כלומר אני צריך ליצור שלוחה איך לעשות את זה? ואיזה סוג שלוחה ליצור?
-
@brochabar רגע כדי לעשות הגדרות לשלוחה אני צריך שיהיה לי בכלל שלוחה כלומר אני צריך ליצור שלוחה איך לעשות את זה? ואיזה סוג שלוחה לי
@brochabar יש אפשרות לבטל הרשמה? איך?מישו עונה לי ?זה די דחוף
-
@יעקוב שוב תפתח שתי שלוחות חדשות באחד תגדיר כך שים לב שרק לך יהיה גישה לשלוחה הזו
type=tzintuk list_tzintuk=1 tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes
כשאתה נכנס לשם זה מפעיל צינתוק למי שנרשם בשלוחה השנייה
type=tzintuk list_tzintuk=1
ומה זאת אומרת לבטל הרשמה?
-
@brochabar בן אדם מתחרט זה מפריע לו הצנטוקים הוא רוצה לבטל איך?
-
@יעקוב מסיר את עצמו דרך השלוחה (השנייה)
יש שמה שתי אפשרויות אחד להוסיף אחד להסיר