האזנה אחרונה לפי שלוחות
-
האם יש אפשרות כזה?
ראיתי ש @יעקב-ישראל כתב על השמעה אחרונה לפי שלוחות של השמעת קבצים,
אני מדבר על חזרה לפי שלוחה למשל אם בשלוחה 1 יש הודעות ועידכונים ובשולחה 5 יש דרשות.
שיהיה אפשרות לחזור לשלוחה 1 ע"י קוד last_play_of=1
ושלוחה נפרדת לשלוחה 5 שזה בעצם תפריט והמערכת תחפש לבד את המיקום האחרון שהאזין בשלוחה זו.תודה על הכל
-
@מלל חבל שלא בדקת אפילו בהגדרות של האזנה אחרונה
https://f2.freeivr.co.il/topic/236/שמיעת-הודעה-שהאזין-לאחרונה
מועבר לעזרה הדדית -
בדקתי אבל הוא מחזיר רק לשלוחת של השמעת קבצים כלומר אם שלוחה 5 תחת השלוחה הראשית הוא שלוחת שיעורים והוא תפריט-לדוגמא מחולק לפי מועדים- אז הוא משמיע אין נתונים על השמעה אחרונה.)
לכן הדגשתי שיחזיר לפי תפריט ולא לפי שלוחת השמעת קבצים בדווקא (אגב: אני יכול להסתדר שהוא יבקש להקיש את הניתוב המלא של מיקום ההשמעה אותה האזין אבל זה מידי מסובך.)תודה
-
@מלל
ישנה אפשרות שבכל שלוחת השמעת קבצים ישר כשנכנסים לשלוחה של השמעה המערכת שואלת למעבר למיקום האחרון שהאזנת -
@רבש אמר בהאזנה אחרונה לפי שלוחות:
@מלל
ישנה אפשרות שבכל שלוחת השמעת קבצים ישר כשנכנסים לשלוחה של השמעה המערכת שואלת למעבר למיקום האחרון שהאזנתאבל המתקשר צריך ללכת עד התקייה של אותו שיעור ואז יש לו את האפשרות גם משהו....
-
@מלל
אתה מתכוון שאתה צריך אפשרות שלדוגמה אם יקיש 1 יחזיר אותו למקום האחרון בשלוחה 2 ואם יקיש 2 יחזיר למקום אחר ? -
@רבש אמר בהאזנה אחרונה לפי שלוחות:
@מלל
אתה מתכוון שאתה צריך אפשרות שלדוגמה אם יקיש 1 יחזיר אותו למקום האחרון בשלוחה 2 ואם יקיש 2 יחזיר למקום אחר ?נכון
למשל אני אומר בראשי לאפשריות חזרה למיקום האחרונה הקישו 0 ואז> לחזרה למיקום האחרון בשלוחה 1 הקישו 1 לחזרה לשיעור האחרון שזה בשלוחה 5 הקישו 2 -
@מלל
שים את ההגדרה הזאת
last_play_of=1/1
בדוגמה המערכת תחפש השמעה האחרונה - בשלוחה 1/1 שתחת השלוחה הראשית.
שים לב- שכאן אין לרשום סלש "/" בהתחלה
זה בכל מקרה בודק מהשלוחה הראשית.... -
@רבש אבל זה עובד רק לשלוחת השמעת קבצים ז"א שאם אני ישים כזה:last_play_of=5/3 אם שלוחה 3 הוא תפריט הוא יגיד 'אין נתונים על השמעה אחרונה'.
בנתיים עשיתי כדלהלן:
שלוחה רגילה של 'האזנה אחרונה' ושמתי הגדרה זו - save_last_play=no - בשלוחה 1 כך הוא לא קורה את ההאזנה האחרונה של שלוחה 1 בכלל.
נ.ב. בהודעות ועידכונים קצרים אפשרות של חזרה למיקום האחרון לא כ"כ קריטי.... לא?!..
אם כי א"א לחזור ל2 שיעורים אחרונים לדוגמא לשיעור של גמרא בנפרד ושל חומר"שי בנפרד אבל 'עפעס=זה משהו', וגם כי הוא יכול לחזור למיקום האחרון של הגדרה זו -
@מלל
לא מצליח לתפוס אתה רוצה שבשלוחה אחת יגיע להודעות ועדכונים למיקום אחרון ובשלוחה השניה לדרשות מה הבעיה תגדיר עם ההגדרה הנ"ל לא מבין מה נתקע לך?
בשלוחת של הודעות ועידכונים יש תפריט לפני? -
@רבש אני ידבר עם מספרים זה יהיה יותר מובן:
שלוחה של הודועת ועידכונים = 1
שלוחת הדרשות = 5/4 , עכשיו שלוחה 4 זה תפריט המכיל 15 תקיות של השמעת קצבים = תשס 1 סא2 סב3 וכן הלאה.
אם אני ישים את ההגדרה הזו last_play_of=5/4 הוא לא יעבוד כי שלוחה 4 זה תפריט. אני חייב להפנות אותו לשלוחה של השמעת קבצים דייקא הוי אומר הגדרה זו last_play_of=5/4/1 שה1 הוא שלוחה של דרשות של תשס.
מקווה שעכשיו יותר ברורבשלוחת עידכונים אין שלוחה לפני
תודה בכל אופן
-
פוסט זה נמחק!