בקשה בקשר ל: שלוחת הודעות אישיות לפי מספר טלפון/פלאפון (קצר וקליט)
-
בינתיים שים לב
בהוספה לרשימת התפוצה אני עשיתי כך
M1143
M1152
M1153
M1154
כל ההודעות האלה עשיתי אלפית שניה
M1149 עשיתי כמו שכתבת
M1151 עשיתי "אישור מספר"
M1158עשיתי "לאישור וסיום הקש חמש"
גם שים לב לכתוב במדריך M וכו' ולא ישר את מס' ההודעה -
@איש-יהודי-טוב
עוד שים לב
בהסרת מספר תוסיף את ההגדרות הבאותtemplate_remove_no_ask=yes template_remove_ok_no_say_number=yes
-
@אברהם-אבנר אמר בבקשה בקשר ל: שלוחת הודעות אישיות לפי מספר טלפון/פלאפון (קצר וקליט):
@איש-יהודי-טוב
עוד שים לב
בהסרת מספר תוסיף את ההגדרות הבאותtemplate_remove_no_ask=yes template_remove_ok_no_say_number=yes
מה זה?
-
אם רוצים לבטל את השאלה בהתחלה "הנכם מבקשים להסיר.. האם הנכם בטוחים" - אלא שיעביר מיידית להסרה ללא שאלות יש לעדכן
template_remove_no_ask=yes
אם רוצים שלאחר ההסרה לא יודיע "הסרתם בהצלחה את טלפון מספר .. והשמעת המספר " אלא רק הודעה פשוטה של "הסרתם את הטלפון שלכם מרשימת התפוצה" (במידת הצורך בשביל ליצור שקט לגמרי ניתן להחליף את הקובץ M1417 להודעה שקטה)
יש להגדירtemplate_remove_ok_no_say_number=yes
-
@אברהם-אבנר אמר בבקשה בקשר ל: שלוחת הודעות אישיות לפי מספר טלפון/פלאפון (קצר וקליט):
אם רוצים לבטל את השאלה בהתחלה "הנכם מבקשים להסיר.. האם הנכם בטוחים" - אלא שיעביר מיידית להסרה ללא שאלות יש לעדכן
template_remove_no_ask=yes
אם רוצים שלאחר ההסרה לא יודיע "הסרתם בהצלחה את טלפון מספר .. והשמעת המספר " אלא רק הודעה פשוטה של "הסרתם את הטלפון שלכם מרשימת התפוצה" (במידת הצורך בשביל ליצור שקט לגמרי ניתן להחליף את הקובץ M1417 להודעה שקטה)
יש להגדירtemplate_remove_ok_no_say_number=yes
אז את השני לא צריך כי אתה פשוט מחליף את הודעת המערכת
והראשון הכנסתי כבר בהגדרות שם -
את הראשון לא רואה שהוספת
הוספת שימחק לצמיתות ולא יהיה חסום -
את הראשון לא רואה שהוספת
הוספת שימחק לצמיתות ולא יהיה חסוםאוסיף עכשיו
-
@אברהם-אבנר יש פיתרון?
-
@איש-יהודי-טוב אמר בבקשה בקשר ל: שלוחת הודעות אישיות לפי מספר טלפון/פלאפון (קצר וקליט):
@אברהם-אבנר יש פיתרון?
כעת אני בודק
-
@איש-יהודי-טוב
בדקת שיש לך את הרשימות התפוצה האלה בכלל? -
@איש-יהודי-טוב
בדקת שיש לך את הרשימות התפוצה האלה בכלל?כן פתחתי אותם כבר
-
@איש-יהודי-טוב תעלה את ההגדרות ששמת בשלוחה ראשית
-
@איש-יהודי-טוב תעלה את ההגדרות ששמת בשלוחה ראשית
בבקשה
type=menu check_template_filter=3 check_template_filter_active_go_to=/20
-
@איש-יהודי-טוב זהו?
תוסיף אם לא קיים וגם אם קיים וחסום ותבדוק -
@אברהם-אבנר השאלה היא האם למשל אני יגדיר את זה ככה:
check_template_filter_blocked_go_to=/
אז האם אני חייב להשים שלוחה או שאם אני שם רק / אז מפנה לתפריט ראשי?
-
@אברהם-אבנר חכה יכול להיות שעליתי על הבעיה
-
אני חושב שהבעיה אצלי היא יותר קשה אני הגדרתי כך
type=menu ;תפריט check_template_filter=3,8 ;3,8 כניסה לפי רשת check_template_filter_3_active_go_to=/ ;קיים ופעיל check_template_filter_3_none_go_to=/B ;לא קיים check_template_filter_3_blocked_go_to=/B ;קיים וחסום check_template_filter_8_active_go_to=/0/5/9 ;קיים ופעיל check_template_filter_8_none_go_to=/ ;לא קיים check_template_filter_8_blocked_go_to=/B ;קיים וחסום
בעצם יש פה הגדרות סותרות אז המודל הזה הוא לא עוזר
-
@אברהם-אבנר הצלחתיייייייייייייייייייי
-
@איש-יהודי-טוב מה היה ??????????????
-
@איש-יהודי-טוב מה היה ??????????????
חכה אני מתפלל מנחה ומיד כותב