עזרה בקשר לקבלת נתונים
-
זה נשמע מוזר צריך להיות לך שורה להוספת פרטים,
תנסה ללחוץ להוסיף שורה, או שתפתח פרוייקט חדש ותבדוק אם שם הוא יתן לך טבלה להוסיף שמות ות"ז וכו![alt text]( image url)
צריך להיות כזה -
לרוב הכוונה לת"ז או סת מספר בעלמא ללקחותיך
-
-
לאו דווקא לדוגמא מספר של לקוח אצלך ועוד
וסתם אתה לא חייב להפעיל את האפשרות הזאת בכלל אם לא תסמן וי במשבצת שלמטה. וסתם אתה יכול (נראה לי לדלג על השלב הזה) -
@תפארת-יעקבב אמר בעזרה בקשר לקבלת נתונים:
וסתם אתה לא חייב להפעיל את האפשרות הזאת בכלל אם לא תסמן וי במשבצת שלמטה. וסתם אתה יכול (נראה לי לדלג על השלב הזה)אז בשביל מה יש את זה???
ושלב של כרטיס אשראי?? -
@מאיר-האלוף אמר בעזרה בקשר לקבלת נתונים:
@תפארת-יעקבב אמר בעזרה בקשר לקבלת נתונים:
וסתם אתה לא חייב להפעיל את האפשרות הזאת בכלל אם לא תסמן וי במשבצת שלמטה. וסתם אתה יכול (נראה לי לדלג על השלב הזה)אז בשביל מה יש את זה???
ושלב של כרטיס אשראי??יש את זה בשביל הגבלת כניסה וזיהו של הלקוח הנרשם וכן לעוד דברים
לגבי האשראי זה אם תרצה שהוא ישלם על מה שהוא הזמין -
@מאיר-האלוף תכלס' הבנת את העיקרון בקבלת נתונים?
-
כי אם אתה למשל רוצה שרק אנשים מסוימים יכלו להרשם במערכת או שרק הם יכלו להתקשר וכו אתה צריך להגדיר זאת. וכן זה עוזר לך להנפקת דוחות בסוף לפי שם משתמש ומספר זיהוי.
לגבי כרטיס אשראי אתה צריך להגדיר זאת רק אם אתה רוצה למכור משהו לדוגמא כרטיסים כו שאז אתה גובה תשלום
אבל אם זה סתם הרשמה תדלג על כל השלב הזה של הפרטי אשראי ואם אתה רוצה להשתמש באפשרות הזאת אז אתה צריך לרכוש מאחת החברות סליקת אשראי מסוף משלך ולהגדיר שם (נדרים פלוס קהילות כו) -
לגבי רשימה לבנה לפי ID זה משהוא אחר
-
אה"נ נראה לי