שאלות טריוויה
-
תסתכל כאן יש לך הסבר מפורט
שאלות טרוויה ונכון או לא נכון - trivia_questions -
אה תודה איזה שלוחה אני מגדיר לשאלות השמעת קבצים? או תקייה רגילה
-
תיקייה רגילה
אבל תבדוק שם מה השם של התיקייה. -
מה זאת אומרת מה צריך להיות שם
-
@brochabar
יומי:
מתחת לשלוחת הטריוויה יש ליצור תיקיות, כשכל תיקייה היא יום נפרד. לכל תיקייה יש לתת מספר כפי התאריך העברי של היום שרוצים.
לדוגמא - א' אלול תשעד 57741201 (5774 = תשע"ד. 12 = אלול. 01 = א).
שנים: גימטריה של השנה - למשל, תשע"ט = 5779.
חודשים: תשרי = 01, חשוון - 02, וכן הלאה. חודש אדר א' = חודש 13. חודש אדר ב' = חודש 14.
ימים בחודש: א = 01, ב = 02 וכן הלאה.
לדוגמא, במידה ומעוניינים להפעיל טריוויה בשלוחה 5, ושהשאלות הראשונות יושמעו בתאריך א' אלול תשע"ד, אז בתוך שלוחה 5 יש ליצור שלוחה/תיקיה חדשה, ולשנות את שמה למספר 57741201.
שבועי:
כלומר ע"פ מספר השבוע הלועזי בשנה. לדוגמא בשנת 2014 השבוע הראשון התחיל בתאריך ביום ראשון 05.01.2014 ונמשך עד שבת 11.01.2014
היום יום שלישי 04.02.2014 זה השבוע החמישי בשנה. אז התיקיה הראשית תהיה 201405
ניתן לבדוק מהו השבוע הנוכחי דרך האתר הזה
(יש להחסיר 1 ממה שמופיע באתר, עקב שינוי בחישוב בשיטה של קוד הטלפוניה, לבין שיטת החישוב באתר)
קבוע:
תמיד, כלומר ללא החלפה.
יש להכניס ישירות את תיקיות השאלות בתוך התיקיה הראשית.
בתוך השלוחה:
בתוך שלוחה זו יש ליצור שוב שלוחות/תיקיות כמספר השאלות של אותו יום, כששם התיקיה הראשונה יהיה 001, השניה 002 וכן הלאה. בתוך כל תיקייה יש לשים את הקבצים הרלוונטיים (שאלה וכמה תשובות).
שמות הקבצים שבתוך השלוחה/תיקיה:
שאלות טריוויה - לקובץ השאלה יש לקרוא Q, תשובה נכונה - A. תשובות שגויות B + C ואם רוצים ניתן גם D. יש לשים לב לכתוב את האותיות בכתב גדול (A ולא a).
יש אפשרות גם לשאלות כן ולא (נכון או לא נכון) - אם מעוניינים שמה שיושמע יהיה נכון, אז יש לקרוא לקובץ - q_yes. אם מעוניינים שמה שיושמע יהיה לא נכון יש לקרוא לקובץ - q_no. -
איך מגדירים תקייה זה לא מצליח לי
-
תגיד מה ההגדרה של תקייה
-
@brochabar
תיצור שלוחה חדשה כל שהיא, אח"כ תמחק את הקובץ ext.ini שבתוך השלוחה, אח"כ תשנה את השם לפי מה שאתה רוצה
באתר החדש יותר קל. -
ה tts לא עובד לי גם אם אני מקליט דרך הטלפון ומחליף את ההקלטות בtts זה לא עובד לי
-
@brochabar לפי התגובות כאן בפורום נראה שהאפשרות של TTS קצת עושה בעיות בתקופה הזאת..