איך אני מגדיר? (חיפשתי ולא מצאתי)
-
@davd אמר באיך אני מגדיר? (חיפשתי ולא מצאתי):
יש את ההגדרות הרשמיות לדבר הזה.
מגדירים קודם כל שמקש 9 יהיה ניהולcontrol_play9=admin_optionsאח"כ מגדירים שכל אחד יוכל למחוק
admin_options_open=yesאח"כ מגדירים
admin_options_file_delete_and_change_only=yes delete_message_only=yesמה הקוד השלישי אומר
-
מגדירים קודם כל שמקש 9 יהיה ניהולcontrol_play9=admin_optionsאח"כ מגדירים שכל אחד יוכל למחוק
admin_options_file_delete_and_change_only=yes delete_message_only=yesזה ידפוק לי את מקש 7 כי 7 מוגדר כשמיעת פרטי ההודעה
-
@אלחנן-למד-222 אמר באיך אני מגדיר? (חיפשתי ולא מצאתי):
מה הקוד השלישי אומר
שהאפשריות המנהל יהיו רק מחיקת ההשמעה ולא כל האפשריות שיש במקש 7 כמנהל
-
זה ידפוק לי את מקש 7 כי 7 מוגדר כשמיעת פרטי ההודעה
נו ולמה זה קשור?
-
זה לא ידפוק כלום, רק הגדרת ש 9 יהיה ניהול.....
ההגדרות האחרונות, שורה א' מגביל ועריכה בלבד, ושורה 2 למחיקה בלבד, (למחיקה בלבד צריך לשים את שתיהם).
-
admin_options_file_delete_and_change_only=yes delete_message_only=yesאני שם לב עכשיו שההגדרה לא עובדת ואם מגדירים את המקש כניהול אפילו רק למחיקת הודעות המקיש מקבל גישה לכל הגדרות הניהול שבמקש 7
מישהו נתקל בזה? -
@שאול אמר באיך אני מגדיר? (חיפשתי ולא מצאתי):
admin_options_file_delete_and_change_only=yes delete_message_only=yesאני שם לב עכשיו שההגדרה לא עובדת ואם מגדירים את המקש כניהול אפילו רק למחיקת הודעות המקיש מקבל גישה לכל הגדרות הניהול שבמקש 7
מישהו נתקל בזה?א' כן אני נתקלתי בזה כי זה רק להגדרה של גישה לניהול הקבצים לרשימת תפוצה מסויימת
ב' זה כן דופק את מקש 7 כי אם שבע זה מקש שכולם יכולים להשתמש בו אז זה לא מתייחס להגדרה של שמיעת פרטי ההודעה -
ב' זה כן דופק את מקש 7 כי אם שבע זה מקש שכולם יכולים להשתמש בו אז זה לא מתייחס להגדרה של שמיעת פרטי ההודעה
מה מוגדר אצליך מקש 7? אם זה רק שמיעת מיקום ההשמעה תוכל להגדיר
control_play_moreA9=file_location -
מישהו נתקל בזה?הבנתי שטופל
-
ב' זה כן דופק את מקש 7 כי אם שבע זה מקש שכולם יכולים להשתמש בו אז זה לא מתייחס להגדרה של שמיעת פרטי ההודעה
מה מוגדר אצליך מקש 7? אם זה רק שמיעת מיקום ההשמעה תוכל להגדיר
control_play_moreA9=file_locationמקש 7 זה משמיע יום שעה ומספר טלפון
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות