זיהוי בכניסה ע"י קוד אישי
-
אם אני רוצה שלא יוכלו להתקשר מי שלא הזנתי בקובץ של הזיהוי
ושלא יוכלו להכנס עם סתם מספר מה אני מגדירה? -
@הודיה איך מוגדר הזיהוי?
אפשר להעתיק לפה את ההגדרות? -
type=menu
title=
play_file_date=no
post_with_time(2020-09-29-00-38-22)=yes
enter_id=yes
enter_id_type=digits
login_add_val_name=yes
login_add_val_name_folder=/EnterID
record_name=no -
@הודיה בסוג זיהוי כזה וסוג שלוחה כזו אין אפשרות לחסום אף אחד, כל מס' שיקישו - ייכנס.
הכי טוב לעשות שלוחת id_list_message ואז בקובץ להגדיר כל קוד לאיפה יעבור.
וכל מי שלא יופיע - לא יוכל להיכנס. -
אני רוצה שכל מי שמתקשרת והגדרתי אותה תכנס לכל השלוחות כל מי שלא הכנסתי שלא תכנס לכלום
-
@הודיה אפשר להשתמש בסוג כניסה אחר,
listallinformation או list
וכדו',
כל דבר שמתבסס על נתונים רשומים מראש. -
בעקרון הכי טוב יהיה להכניס את התפריט הראשי של המערכת לתוך שלוחה פנימית, למשל 1, ואז להפוך את התפריט הראשי לשלוחת id_list_message
כלומר בשלוחה הראשית יהיו ההגדרות כך:type=id_list_message enter_id=yes enter_id_type=digits login_add_val_name=yes login_add_val_name_folder=/EnterID record_name=noלהכניס בשלוחה הראשית קובץ בשם: IdListMessage.ini
ובתוכו להכניס את כל הקודים המורשים להיכנס באופן הזה:111=g-1 222=g-1 333=g-1כך לכתוב את כל הקודים, והכוונה שהם יופנו לשלוחה 1 הפנימית שאותה הפכנו לתפריט הראשי.
ובשביל שכל מי שלא מופיע במערכת לא יוכל להיכנס אפשר להגדיר שהשיחה תתנתק לו אם מוסיפים בקובץ ה-IdListMessage.ini:default=g-hangupבהצלחה!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות