תגובות בנושא הודעות אישיות
-
@HMJE22 אם זה לא חוצפה, אשמח אם תגמור את הפיתוח בזה שיהיה ניתן לעשות פילטר כניסה לפי רשימת צינתוקים, באופן כזה שיהיה ניתן לסנן מי שנרשם לקבלת צינתוקים אישיים ומי שלא נרשם.
יכול להועיל כדי לתזכר את הנכנסים למערכת על כך שעדיין לא נרשמו לקבל התראות להודעות אישיות
תודה רבה על הכל.!! -
@פישל אמר בתגובות בנושא הודעות אישיות:
@HMJE22 אם זה לא חוצפה, אשמח אם תגמור את הפיתוח בזה שיהיה ניתן לעשות פילטר כניסה לפי רשימת צינתוקים, באופן כזה שיהיה ניתן לסנן מי שנרשם לקבלת צינתוקים אישיים ומי שלא נרשם.
יכול להועיל כדי לתזכר את הנכנסים למערכת על כך שעדיין לא נרשמו לקבל התראות להודעות אישיות
תודה רבה על הכל.!!type=api title= פילטר לפי רשימת צינתוקים - הודעות אישיות api_link=https://ivr22.000webhostapp.com/php/Personal_chin_test.php ;סיסמה api_add_0=password=1234 ;לאן ללכת אם רשום כבר בצינתוקים api_add_1=goto_yes=/1 ;לאן ללכת אם לא רשום לצינתוקים api_add_2=goto_cancel=/4 ;את איזה שלוחה לפתוח (מתוך השלוחה בה אתה מגדיר את זה) שבו יגדיר את הפילטר לכל אחד... [נראה לי שאתה יכול להשאיר כמו שזה] api_add_3=yahad=555 אם המערכת בפריווט אז תוסיף את זה api_add_4=private=yes
-
@HMJE22 זה כבר היה קיים או שפיתחת את זה עכשיו?
-
@HMJE22 זה כבר היה קיים או שפיתחת את זה עכשיו?
בזמנו הוא פיתח את זה בשבילי
תודה רבה על הכל.!!מנסיון לא מומלץ להגדיר בכניסה למערכת כי עד שהוא מתחבר לשרת לוקח כמה שניות שבנתיים יש שקט, ומאזינים פשוט מנתקים כי הם חושבים שזאת תקלה (ישראלים לא מסוגלים להמתין עוד שניה וחצי...)
-
@HMJE22 יש מצב שלפני השארת הודעה אישית אוכל לבדוק האם המספר שאני רוצה להשאיר לו הודעה נרשם לקבלת צינתוק.
דהיינו שאכנס לשלוחה הקיש את המספר הרצוי ואז יפנה לפילטר שיבדוק את הנתונים?
בעיקרון מה שאני צריך זה את המודל הזהtype=api title=אימות הזיהוי api_link=https://ivr2.000webhostapp.com/php/imut_enter_id.php api_add_0=go_to_yes=1 api_add_1=go_to_no=.. api_add_2=M1102=yes enter_id=yes enter_id_type=phone_or_enter_phone delete_id_exit=yes enter_id_timeout=1 ;ביטול הקלטת השם record_name=no ;שלא ישמיע את השם שהוקלט say_name=no
רק שפה מוגדר שלא יהיה ניתן להכנס עם זיהוי אחר
ואני מחפש להגדיר בצד של הניהול שיהיה אפשר להכנס עם מספר זיהוי אחר, ואז לעבור לפילטר כניסה לפי רשימת צינתוקים אישית, ואז להעביר לשמוע האם הוא רשום או לא.
ואז לתת אופציה שאם הוא רשום לקבלת צינתוקים שיעבור ישירות להשארת הודעה על הזיהוי טלפון שהוקש.
מקווה שהובנתי היטב
תודה רבה על כל העזרה וההשקעה. -
סליחה על הבורות אבל בכל פתיחת שלוחה כשפותחים את השלוחה, האתר שואל איזה סוג שלוחה
מה אני צריך לכתוב בסוג השלוחה? -
-
פוסט זה נמחק! -
@חד בדיוק
-
פוסט זה נמחק! -
הקובץ whitelist.ini לא עולה לי ולכן הכל לא עובד! מה עושים?
-
@חד
צריך שאותיות רישיות יהיו גדולות
WhiteList.ini -
@nyh אמר בתגובות בנושא הודעות אישיות:
@חד
צריך שאותיות רישיות יהיו גדולות
WhiteList.iniניסיתי זה לא עזר לי.
-
-
עשיתי הכל מה שכתבת והמערכת לא נותן לי אופציה לשמוע הודעות בשלוחה 0/0/1/1
אולי תוכל לעשור לי בנושא
לפתוח שלוחה הודעה אישית לכל תלמיד שיש לי -
@AATEKHHI-331 תכתוב מייל שאיתו ניתן לתקשר איתך.
-
@פישל
054841472000A@GMAIL.COM
אשמח לעזרה -
@HMJE22 בהמשך לפיתוח המדהים שלך, חשבתי על רעיון שיכול לשדרג בהרבה את המצב הקיים.
כעת בשביל להשאיר הודעה לתלמיד צריך להכנס לשלוחה מסוימת להקיש את מספר הטלפון ואז להשאיר את ההודעה, אשמח אם תוכל לפתח ב API פונקציה שבעת שתלמיד משאיר הודעה, על ידי לחיצה על מקש כל שהוא המנהל יעבור מידיית להשארת הודעה לאותו תלמיד שהשאיר (ולאח"כ ישלח לו צינתוק אישי שזה כבר קיים היום)
הפיתוח הזה ב API לא מורכב אך אני צריך שדווקא אתה תעשה אותו כדי שזה ישתלב בשאר ההגדרות שיש במודל הזה.
תודה רבה רבה.
(בעיקרון אם יש אפשרות לשלב את זה על מודל הקלטה ושליחת העתק למייל, זה הכי טוב, כלומר שישארו ההגדרות של ימות שיש במודל הזה, ורק יהיה בנוסף אופציה על ידי מקש שמגדירים מראש לעבור אוטומטית להשאיר הודעה למספר שהשאיר את ההודעה)
מקוה שהסברתי את עצמי טוב.
תודה רבה. -
@פישל איך שאני מבין את מה שאתה רוצה, זה שבאמצע שמיעת הקובץ שהתלמיד הקליט, יהיה אפשרות להקיש מקש מסויים מוגדר מראש שיקליט הודעה אישית למספר שהקליט את ההודעה שאליו אני באמצע להאזין. האם הבנתי נכון?
וא"כ, כפי הידוע לי עדיין לא פותח אופציה של מודול api בהקשה על מקש מסויים בהשמעת קבצים, וגם לפחות איך אני יכול לקבל את מספר הקובץ בו הוא מאזין עכשיו (שזה גם יכול לעזור לזה) - אבל לא ידוע לי עדיין על כזה אופציה.באם אני טועה באחד מהנ"ל, וכבר כן פותח משהו מהנ"ל, או שיש לך רעיון אחר איך לעשות את זה, או שבכלל אתה מתכווין למשהו אחר, אשמח אם תכתוב לי.
ואם יש אופציה, אז בל"נ אני ישתדל אי"ה לבנות את זה ולשלב את זה במודול הקיים של ההודעות אישיות.בהצלחה
-
@HMJE22 א. תודה על המענה
אחד מחברי הפורום כאן פיתח לי כזה אופציה שבהקשה על השמעת קבצים המערכת מזהה את המספר של משאיר ההודעה ואני מועבר אוטומטית לשלוחה שבו מושאר לו הודעה אישית (כשהוא נכנס לשלוחה המערכת מזהה את המספר שלו ולפי זה מפנה אותו לתקייה שלו הפנימית) אך מה שחסר במודל שלו זה הצינתוקים שזה מאוד הכרחי ונחוץ לי כדי שידע שהשאירו לו הודעה.
מקוה שהסברתי את עצמי נכון וטוב מספיק.