תגובות בנושא הודעות אישיות
-
פוסט זה נמחק! -
הקובץ whitelist.ini לא עולה לי ולכן הכל לא עובד! מה עושים?
-
@חד
צריך שאותיות רישיות יהיו גדולות
WhiteList.ini -
@nyh אמר בתגובות בנושא הודעות אישיות:
@חד
צריך שאותיות רישיות יהיו גדולות
WhiteList.iniניסיתי זה לא עזר לי.
-
-
עשיתי הכל מה שכתבת והמערכת לא נותן לי אופציה לשמוע הודעות בשלוחה 0/0/1/1
אולי תוכל לעשור לי בנושא
לפתוח שלוחה הודעה אישית לכל תלמיד שיש לי -
@AATEKHHI-331 תכתוב מייל שאיתו ניתן לתקשר איתך.
-
@פישל
054841472000A@GMAIL.COM
אשמח לעזרה -
@HMJE22 בהמשך לפיתוח המדהים שלך, חשבתי על רעיון שיכול לשדרג בהרבה את המצב הקיים.
כעת בשביל להשאיר הודעה לתלמיד צריך להכנס לשלוחה מסוימת להקיש את מספר הטלפון ואז להשאיר את ההודעה, אשמח אם תוכל לפתח ב API פונקציה שבעת שתלמיד משאיר הודעה, על ידי לחיצה על מקש כל שהוא המנהל יעבור מידיית להשארת הודעה לאותו תלמיד שהשאיר (ולאח"כ ישלח לו צינתוק אישי שזה כבר קיים היום)
הפיתוח הזה ב API לא מורכב אך אני צריך שדווקא אתה תעשה אותו כדי שזה ישתלב בשאר ההגדרות שיש במודל הזה.
תודה רבה רבה.
(בעיקרון אם יש אפשרות לשלב את זה על מודל הקלטה ושליחת העתק למייל, זה הכי טוב, כלומר שישארו ההגדרות של ימות שיש במודל הזה, ורק יהיה בנוסף אופציה על ידי מקש שמגדירים מראש לעבור אוטומטית להשאיר הודעה למספר שהשאיר את ההודעה)
מקוה שהסברתי את עצמי טוב.
תודה רבה. -
@פישל איך שאני מבין את מה שאתה רוצה, זה שבאמצע שמיעת הקובץ שהתלמיד הקליט, יהיה אפשרות להקיש מקש מסויים מוגדר מראש שיקליט הודעה אישית למספר שהקליט את ההודעה שאליו אני באמצע להאזין. האם הבנתי נכון?
וא"כ, כפי הידוע לי עדיין לא פותח אופציה של מודול api בהקשה על מקש מסויים בהשמעת קבצים, וגם לפחות איך אני יכול לקבל את מספר הקובץ בו הוא מאזין עכשיו (שזה גם יכול לעזור לזה) - אבל לא ידוע לי עדיין על כזה אופציה.באם אני טועה באחד מהנ"ל, וכבר כן פותח משהו מהנ"ל, או שיש לך רעיון אחר איך לעשות את זה, או שבכלל אתה מתכווין למשהו אחר, אשמח אם תכתוב לי.
ואם יש אופציה, אז בל"נ אני ישתדל אי"ה לבנות את זה ולשלב את זה במודול הקיים של ההודעות אישיות.בהצלחה
-
@HMJE22 א. תודה על המענה
אחד מחברי הפורום כאן פיתח לי כזה אופציה שבהקשה על השמעת קבצים המערכת מזהה את המספר של משאיר ההודעה ואני מועבר אוטומטית לשלוחה שבו מושאר לו הודעה אישית (כשהוא נכנס לשלוחה המערכת מזהה את המספר שלו ולפי זה מפנה אותו לתקייה שלו הפנימית) אך מה שחסר במודל שלו זה הצינתוקים שזה מאוד הכרחי ונחוץ לי כדי שידע שהשאירו לו הודעה.
מקוה שהסברתי את עצמי נכון וטוב מספיק. -
@פישל ומי שפיתח לך את האופציה שבהקשה על מקש בהשמעת קבצים הוא מזהה את המספר של משאיר ההודעה ועובר להקלטה אישית למספר הזה, הוא לא יכול להוסיף גם אופציה של שליחת צינתוק?
כי אני לא יודע עדיין איך אני מקבל את המספר של משאיר ההודעה בapi באמצע הודעה בהשמעת קבצים - כדי לעבור להקלטה עבור המספר של משאיר ההודעה.
או שיש דרך אחרת לעבור להקלטה למספר של משאיר ההודעה? -
@HMJE22 אני לא זוכר את שמו, אבל הוא מסתובב פה בפורום, אני מקוה שהוא רואה את ההודעות האלו, אולי הוא יוכל להחכים אותך איך עושים זאת, פשוט לי אין בכלל הבנה ב API.
-
@פישל @HMJE22 אחרי חיפוש בפורום אם אני מבין נכון מה שפישל אמר שמסתובב פה בפורום הוא מתכוון לזההקלטת תשובה להקלטה וצינטוק המודיע על תשובה שהתקבלה
-
@עולה-במסילה אכן כנראה זה @פיסטוק-פרווה אשמח אם תוכל לאחד כוחות בענין
תודה רבה. -
@פישל
כפי שכבר כתבתי לךבמייל, אין לי בעייה להמשיך בפיתוח אך זה דורש תשלום נוסף.
וכפי שכבר ראית התשלום שאני דורש הוא ממש זול יחסית לתשלום של אחרים בכלל, וימות המשיח בפרט.
אם אתה מעוניין תשלח לי מייל. -
@HMJE22 אמר בתגובות בנושא הודעות אישיות:
כי אני לא יודע עדיין איך אני מקבל את המספר של משאיר ההודעה בapi באמצע הודעה בהשמעת קבצים - כדי לעבור להקלטה עבור המספר של משאיר ההודעה.
@פיסטוק-פרווה אכן, אני לא מדבר על פיתוח כל המודל, אלא רק הסבר על מה שציטטתי למעלה ש @HMJE22 צריך הסבר
תודה רבה על העזרה. -
@פישל
אתה לא יכול להוסיף את זה לבד, אתה חייב לפתח את זה מההתחלה או לבקש ממני במייל שאוסיף לך את זה,
בפרט שאני כרגע עומד למחוק לך את הפיתוח הקודם. -
@פיסטוק-פרווה תקרא שוב מה שכתב @HMJE22 אתמול מה הוא לא יודע, ואת זה אני מחפש ממי שכן יודע שיתן לו בקצרה את הידע (כמובן שאם זה לא אפשרי אז לא אין לי מושג ב API).
לגבי הפיתוח שלך מבחינתי אפשר למחוק אותו, אין לי שימוש בו ואף פעם לא עשיתי בו שימוש. -
לגבי הפיתוח שלך מבחינתי אפשר למחוק אותו, אין לי שימוש בו ואף פעם לא עשיתי בו שימוש.
מצויין,
אם אי פעם תצטרך תוכל לפנות אלי...
בהצלחה!!