שלוחת הקלטת מערכת שיופנה גם לשלוחת השמעת קבצים
-
@מוטלה לגבי הלינק, אני פשוט לא הבנתי אותך.
כפי שהבנתי עשית שלוחת הקלטה לרשי"ת (לקמפיין) עם קופי לינק לשלוחת השמעת קבצים, אז איך מגיע פעמיים אותו לינק לשלוחה?! -
@חנון-המרבה אמר בשלוחת הקלטת מערכת שיופנה גם לשלוחת השמעת קבצים:
כפי שהבנתי עשית שלוחת הקלטה לרשי"ת (לקמפיין) עם קופי לינק לשלוחת השמעת קבצים, אז איך מגיע פעמיים אותו לינק לשלוחה?!לפי מה שהבנתי כל הודעה שולחת קופי לינק להשמעת קבצים, והקופי לינק נשאר גם אחרי החלפת ההודעה, ולכן נשאר 10 קופי לינק שכולם קופי מהודעת הקמפיין, לכן שומעים את אותה הודעה.
אגב, מעניין למה היתה תקופה שזה כן עבד, בבירור! -
@zxc אם זה באמת ככה אז צריכים רק בפעם הראשון לעשות קופי לינק לשלוחה ואח"כ רק לעשות הקלטה לקמפיין... (השאלה אם זה באמת ככה...)
-
@zxc אם זה באמת ככה אז צריכים רק בפעם הראשון לעשות קופי לינק לשלוחה ואח"כ רק לעשות הקלטה לקמפיין... (השאלה אם זה באמת ככה...)
יפה מאד, בדקתי וזה אכן כך
הורדתי את הלינק, והקלטתי, וזה החליף את כל ההודעות שיש לי -
למעשה, יש למישהו איזהו קומבינה, איך להקליט הודעת קמפיין שיושמע בשלוחת השמעת קבצים וישאר בשלוחה גם לאחר החלפת הודעת הקמפיין
או לחילופין הקלטה להשמעת קבצים וזה ישודר גם לתוך הקמפיין
תודה -
@zxc דהיינו ?! הורדת את ההגדרה של קופי לינק, והלינק בשלוחת השמעת הקבצים השמיע את ההודעה החדשה שהקלטת לקמפיין?!
אם כן אתה מלך!! (בכל מקרה זה יעבוד רק במקרה הספיציפי הזה שההקלטה דורסת את ההקלטה הישנה. -
@zxc דהיינו ?! הורדת את ההגדרה של קופי לינק, והלינק בשלוחת השמעת הקבצים השמיע את ההודעה החדשה שהקלטת לקמפיין?!
אם כן אתה מלך!! (בכל מקרה זה יעבוד רק במקרה הספיציפי הזה שההקלטה דורסת את ההקלטה הישנה.כן
זה יעבוד גם במקרה של הקשה על 7/8 בכניסה כמנהל, עכ"פ כל פעם שההקלטה דורסת את ההקלטה הקודמת -
@zxc ואגב
type=record_system_messages record_system_folder=/ record_system_messages=M0000
שזה בעצם דורסת ההודעה הקודמת האם ישנה אפשרות לעשות קופי לינק ע"ז?!
-
@zxc אמר בשלוחת הקלטת מערכת שיופנה גם לשלוחת השמעת קבצים:
כפי שהבנתי עשית שלוחת הקלטה לרשי"ת (לקמפיין) עם קופי לינק לשלוחת השמעת קבצים, אז איך מגיע פעמיים אותו לינק לשלוחה?!לפי מה שהבנתי כל הודעה שולחת קופי לינק להשמעת קבצים, והקופי לינק נשאר גם אחרי החלפת ההודעה, ולכן נשאר 10 קופי לינק שכולם קופי מהודעת הקמפיין, לכן שומעים את אותה הודעה.
אגב, מעניין למה היתה תקופה שזה כן עבד, בבירור!
תמיד זה היה רק לינק מאז שהם פירסמו אפשרות להקליט הודעה לקמפיין