מספר הקובץ הגבוה בשלוחה
-
@dudu אז זה יהיה האחרון במערך
-
@bc98400 אבל במערך יש רק קבצי AUDIO וזה לא כולל את קבצי הTTS!!
-
@dudu @ממפ
נכון זה היה הטעות שלי
זה המתוקןfunction search($what){ if($what == "main"){ $q = ""; }else{ $q = $what; } $url = "https://www.call2all.co.il/ym/api/GetIvrTree?token=0773137770:1234&path=ivr2:$q"; $cURLConnection = curl_init(); curl_setopt($cURLConnection, CURLOPT_URL, $url); curl_setopt($cURLConnection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); $phoneList = curl_exec($cURLConnection); curl_close($cURLConnection); $a = json_decode($phoneList, true)['items']; $b = array(); for ($i=0; $i < count($a); $i++) { $b[$i] = $a[$i]['fileType']; } $s = array_keys($b , "AUDIO"); $f = array_keys($b , "TTS"); $g = array_merge($s , $f); array_multisort($g); $files = array(); for ($i=0; $i < count($g); $i++) { $t = $g[$i]; $tt = stripos($a[$t][name],"M",0); if ($tt === 0) { }else{ $files[$i] = $a[$t][name]; } } return $files; } //בשביל להדפיס את כל המערך print_r(search("main")); //בשביל להדפיס את הערך האחרון במערך $h = search("main"); echo $h[count($h)-1];
-
@bc98400 אמר במספר הקובץ הגבוה בשלוחה:
@ממפ תכתוב את הפונקציה strtr שכתבתי לך בפוסט השני בשביל למחוק את ה .wav ואז תוסיף אחד
יש לי בעיה כי תכלס כשאני מוסיף 1 זה מוריד את 2 האפסים וזה נהיה עם ספרה אחת בלבד..
-
@ממפ הפתרון שאני מצאתי לזה הוא פשוט לבדוק, אם המשתנה קטן מ10 להוסיף לו 2 אפסים ואם הוא קטן מ100 להוסיף 0 אחד, כך אני עשיתי...
משהו כזה:if($counter==0){ $i=sprintf("000"); echo $i; } elseif($i<9){ $y=sprintf("00%u",$i+1); echo $y; } elseif($i<99){ $y=sprintf("0%u",$i+1); echo $y; } else { $i+=1; echo $i; }
-
@bc98400 ניסיתי להתאים את זה גם לפרייבט בצורה הזו ולא הצלחתי.
$url = "call2all.co.il"; if ($private =="yes"){$url = "private.call2all.co.il";} $url = "https://$url/ym/api/GetIvrTree?token=0773137770:1234&path=ivr2:$q";
איך עובדים עם זה?
תודה רבה. -
@ממפ מה לא עובד לך?
זה נראה בסדר -
@bc98400 בדקתי שוב, עכשיו זה עובד מצויין!
יכול להיות שצריך להכניס את זה לתוך הבלוק של הפונקציה?
ושמתי לב שאם אני שולח עוד פקודה מחוץ לפונקציה צריך להכניס את זה שוב. -
@ממפ ברור שצריך להכניס לפונקציה אתה יכול גם למחוק את הפונדציה ולעשות את זה רגיל פשוט זה נוח יותר כי זה נפרד מכל הקוד
-
יש לי שלוחה עם כמה עשרות אלפי קבצים
כשאני שולח פקודה GetIVR2Dir אני מקבל שגיאהדרך אגב גם באתר זה נופל(אפילו שמוגדר 20 קבצים)