מודול API -קבלת נתונים מהלקוחות
-
באמצעות "מודול API - תקשור עם מחשבים וממשקי נתונים חיצוניים". אני רוצה להפנות את המאזין לאותו API מסויים מ-2 שלוחות שונות במערכת. ה-API מצפה לפרמטר ID.
בשלוחה 1 אני רוצה לבקש מהמאזין להזין ערך לפרמטר:
api_000=ID,yes,8,4,7,Number,yes,no,*/,
בשלוחה 2 אני רוצה לקבוע את הערך, מבלי לאפשר למאזין לקבוע את הפרמטר - זאת באמצעות ערך קבוע משלי:
api_add_0=ID=11
מ-2 השלוחות, אני מפנה אח"כ את המאזין לשלוחות אחרות, שם אני רוצה שמערכת "תזכור" את הערך שנשלח (ממה שהמאזין הזין, או ממה שאני קבעתי - תלוי מאיזה שלוחה הוא הגיע).
האם זה אפשרי ?(יש לציין, שבערך השני בקבלת הנתונים ניתן לקבוע שבמידה וכבר קיבלת את הערך שמופיע בערך הראשון לדוגמא הלקוח כבר הקיש את התעודת זהות שלו בשיחה הנוכחית בשלב קודם, האם להשתמש במה שקיים במערכת או לא להשתמש ולקבל מחדש.
כלומר, בהתאם לכך, אני יכול לכאורה להגדיר בשלוחות האחרות גם כן:
api_000=ID,yes,8,4,7,Number,yes,no,*/,
ואז אני מצפה שהיות והערך קיים במערכת בכל צורה שהיא, או בצורה של הגדרת ערך קבוע משלי, או בצורה של קבלת נתונים. המערכת תדע להשתמש עם הערך הזה. אך כנראה זה לא כך)
במילים אחרות אפשר לומר כך:
אני צריך לדעת בכל השלוחות האחרות, מאיזו שלוחה ראשונה הגיע המאזין, משלוחה 1 או משלוחה 2, בהתאם לכך, אני אדע בכל שאר השלוחות (שהם גם פונים ל API שונים) את הערכים המתאימים.אשמח בעזרה דחופה.
תודה -
פוסט זה נמחק! -
-
@מוטלה
מה זה משנה יהודי רוצה עזרה תעזרו לוזה בכלל לא משנה איפה הוא שואל את זה
-
@מוטלה איך מעבירים?.
לשאול שוב שם ? -
@Chaim @גוטליב-סוכן-פלאפונים העניין הוא שיש מפתחים שמקבלים התראות רק בפוסטים של פורום api.
-
@Chaim דבר ראשון כמו שכתבו לך חבל שאתה לא שואל את זה בפורום המתאים כך היו עונים לך יותר מהר
ובנוגע לשאלתך זה רק אם תשמור את הנתון הזה באיזה מקום בשרת או שתעשה את כל מה שאתה רוצה בשלוחה אחת ולא להפנות לשלוחות אחרות.
ואם תבחר באופציה של לשמור מה שאתה יכול לעשות זה שבניתוק זה ימחק את הנתון כדי שלא יצטבר ....... -
ראשית תודה רבה, על המענה למרות שלא שאלתי בפורום הנכון....
אכן שאלתי איך ניתן להעביר שאלה לפורום אחר אחרי שנשאל בטעות בפורום הלא נכון, ולא ענו לי על כך...
חשבתי שפורום API מיועד לAPI הרגיל ולא למודול API כידוע ההבדל ליודעי תכנות....