מי זה פון קהילתי כשמקישים טלפון אומר שוב את התפריט
-
הגדרתי בקו שלי שלוחה למי זה פון קהילתי, אבל כשאני מקיש מספר, אז כמעט תמיד בפעמיים הראשונות הוא חוזר ואומר לכניסה עם זיהוי הטלפון שלכם הקישו אחד... כאילו לא הקשתי כלום, ורק אם אני מקיש עוד פעם ועוד פעם הוא בסוף קולט ואומר את השם.
מה זה ואיך מתקנים את זה?
וכן כשגומר להגיד את השם הוא אומר "סוף הודעות" וחוזר לתפריט הראשי, אני רוצה שתהיה אפשרות להקיש עוד מספר לחיפוש, אפשרי?
עריכה: וכן גם, פתחתי עכשיו את הקובץ בתוך המערכת, וראיתי שבכמה שמות נכתב ;; DUP (שלוש כוכביות משני צדדי המילה DUP שנעלמו בגלל שהמחשב חשב שזה להדגשה...) זה מראה על משהו או מה?
ממה ולמה זה נהיה? -
@שמואל-ש דבר ראשון כדאי שתדע שאין כזה דבר 'מי זה פון קהילתי' זה ס"ה רעיון שמישהו נתן איך להשתמש עם המודול של הקראת נתונים והודעות אישיות, תראה כאן
https://f2.freeivr.co.il/post/50 תראה שם את ההגדרות ותראה אם משהו לא תקין.
אם אתה רוצה שנעזור לך, תעתיק לכאן את ההגדרות של השלוחה.
הסימן הזה DUP מראה בדרך כלל על כפילות בנתונים. -
type=id_list_message voice=Gilad rate=-2 record_name=no say_name=no enter_id=yes enter_id_type=phone_or_enter_phone delete_id_exit=yes
-
-
@שמואל-ש אמר במי זה פון קהילתי כשמקישים טלפון אומר שוב את התפריט:
וכן כשגומר להגיד את השם הוא אומר "סוף הודעות" וחוזר לתפריט הראשי, אני רוצה שתהיה אפשרות להקיש עוד מספר לחיפוש, אפשרי?
אתה יכול להגדיר שבסיום השמעת הפרטים יועבר בחזרה לאותה שלוחה,
id_list_message_end_goto=/8/1/1
וכמובן תגדיר את השלוחה הנכונה
-
@שלמה1155 אמר במי זה פון קהילתי כשמקישים טלפון אומר שוב את התפריט:
delete_id_exit=yes
זה גורם שיצתרכו להקיש שתי פעמים את המספר
נכון, אבל איך אני עושה עכשיו שאם אני רוצה לחפש עוד מספר שלא יזהה אותי כמספר שהוקש אלא ייתן להקיש מספר אחר?
-
@שמואל-ש
כבר דובר רבות על הבאג הזה, אבל מה שיצא זה, שתחליט מה אתה מעדיף