אין מענה בשרת הapi, כתוב בc#
-
public IHttpActionResult Home(string ApiCallId, string Digits) { PhoneBLCallParams p; var Retval = "read=t-Hello I speak English=Digits,"+"no,9,1,7,Number,no,no,*/,&";//פעם רישונה שמתקשרים //return "read=t-Hello I speak English=Digits,no,9,1,7,Number,no,no,*/,&"; // return "read=t-" + p.text + "=Digits,no,"+p.numDigits+",1,7,Number,no,no,*/"; if (!lstPhoneBL.Any(a => a.apiCallId == ApiCallId)){ p = new PhoneBLCallParams(ApiCallId); lstPhoneBL.Add(p); } //מתי מוחקים מהרשימה? else p = lstPhoneBL.First(a => a.apiCallId == ApiCallId); p.home(Digits); if (p.dial)//העברת השיחה לראש אשכול { p.dial = false; Retval = "routing=0583229269&"; return Ok(" יש להעביר את השיחה ל " + p.phoneToDial); } return Ok(Retval); }
-
@bluma בדקתי לפי זה https://0a1390d13f78.ngrok.io/api/Voice/CallEnd
תוכל לשים כאן קישור לפלט הנ"ל -
@קביעתא <Error>
<Message>No HTTP resource was found that matches the request URI 'http://localhost:25338/api/Voice/CallEnd'.</Message>
<MessageDetail>No action was found on the controller 'Voice' that matches the name 'CallEnd'.</MessageDetail>
</Error> -
פוסט זה נמחק! -
@bluma זכור לי שהיה כאן כזו בעיה עם C# תנסה לחפש כאן בפורום אשכול ע"כ
-
@קביעתא
חיפשתי ולא מצאתי -
@bluma את הטקסט הזה אתה שומע?
Hello I speak English
-
@bluma תוכל לצלם לי מסך כשאתה ניגש מכאן ואח"כ_מכאן
-
@מוטלה
לא -
@bluma למה כאן
var Retval = "read=t-Hello I speak English=Digits,"+"no,9,1,7,Number,no,no,*/,&";
הוספת את זה
"+"
?
אני משתמש ב php ולא צריך את זה, לא נראה לי שבנקודה הזו יש הבדל. -
@קביעתא
כאשר נגשת לקישור הנ"ל
הפרויקט לא היה מורץ
ולכן השגיאה שאני מקבלת היא שונה
ז מה שהעתקתי מקודם -
@מוטלה
זה לא עוזר -
@bluma כשמריצים את הכתובת בדפדפן זה מופיע?
לא עשית תנאי כל שהוא לפני זה נכון? -
@מוטלה
איזה כתובת?
ומה צריך להופיע? -
אני צריכה לדעת בעצם
איזה טיפוס נתונים צריך להחזיר בcontroller
יתכן שזאת הבעיה שלי -
אין מי שיודע איזה תשובה צריך להחזיר בcontroller מc# כדי להתחבר עם ימות המשיח?
-
@bluma אמר באין מענה בשרת הapi, כתוב בc#:
אין מי שיודע איזה תשובה צריך להחזיר בcontroller מc# כדי להתחבר עם ימות המשיח?
לא מבין בכתיבת שרתים עם C#, אבל ימות צריכים לקבל plain text.
-
ניסיתי את הקוד של מאזין נלהב הזה:
בשרת כתבתי כך:const express = require("express"); const yemot_router = require("yemot-router"); const port = 3000; const app = express(); const y = yemot_router(); y.add_fn(async (call) => { let massage = [{ type: "text", data: "היי, תקיש 10" }]; let r = await call.read(massage); if(r.hangup) { return; } console.log(r); massage = [{ type: "text", data: "הקשת " + r.data }]; call.id_list_message(massage); }); app.use("/", y); app.listen(port, () => { console.log("lisen in port", port); });
ובמערכת מתחת ללינק כתבתי כך:
npm i yemot-router
וזה אומר אין מענה משרת
API
האם הקוד לא נכון או סיבה אחרת? -
@קו-מהיר אני לא יודע C# אבל ברור שהשורה הזו
npm i yemot-router
אמורה להיות בתחילת הקוד ולא בשלוחה במערכת.
יש לך שרת VPS או אחסון שיתופי? -
@מוטלה
יש לי שרת וורדפס חינמי