הקלדת טקסט באמצעות מקשי הטלפון
-
האם יש הגדרה של הקלדת טקסט באמצעות מקשי הטלפון וקבלת הטקסט כהודעה בשלוחת השמעת קבצים?
תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים!!! -
@מאיר-2000 עיין כאן
-
@נץ החמה תודה רבה רבה !!!
(ואיך עושים שאחרי ההקלדה יחזור לשלוחה הקודמת ?אתה יודע במקרה?) -
@מאיר-2000 אמר בהקלדת טקסט באמצעות מקשי הטלפון:
@נץ החמה
עדיף לך לעשות "תגובה" על הפוסט שלי, במקרה כאן כתבת אותי, אבל בגלל שלא בחרת עם העכבר זה לא יצא אלי...
תודה רבה רבה !!!
תן
(ואיך עושים שאחרי ההקלדה יחזור לשלוחה הקודמת ?אתה יודע במקרה?)
זה אמור להיות שעובר אחרי זה לשלוחה קודמת, אבל אם זה לא עובד, אתה יכול לעשות קומבינה לזה, נגיד אתה רוצה שההקראה תהיה בשלוחה 1/5, אתה מגדיר את שלוחה 1/5 כמעבר לשלוחה אחרת 1/5/5/5, שלוחה 1/5/5 כמעבר לשלוחה 1, ושלוחה 1/5/5/5 כAPI שהבאתי לך.
-
@נץ-החמה אמר בהקלדת טקסט באמצעות מקשי הטלפון:
אבל בגלל שלא בחרת עם העכבר זה לא יצא אלי...
לא צריך לבחור
אם השם רק מילה אחת אז כותבים @ ואז את השם
ואם זה שתי מילים אז כותבים @קול ואז עושים -ואז את המילה הבא למשל @קול-הקווים -
@קול-הקווים אמר בהקלדת טקסט באמצעות מקשי הטלפון:
אבל בגלל שלא בחרת עם העכבר זה לא יצא אלי...
לא צריך לבחור
אם השם רק מילה אחת אז כותבים @ ואז את השם
ואם זה שתי מילים אז כותבים @קול ואז עושים -ואז את המילה הבא למשל @קול-הקוויםאפשר.
אבל לדעתי, אם רוצים להזכיר משתמש שכבר כתב פוסט באותו נושא, אפשר לעשות @ ואז נפתחת רשימה של כל המשתמשים שכבר כתבו פוסטים באותו נושא, ואפשר לבחור ביתר קלות.
אבל תסכים איתי שהכי פשוט והכי טוב זה ללחוץ על "תגובה"... -
@מאיר-2000 אמר בהקלדת טקסט באמצעות מקשי הטלפון:
@נץ החמה
עדיף לך לעשות "תגובה" על הפוסט שלי, במקרה כאן כתבת אותי, אבל בגלל שלא בחרת עם העכבר זה לא יצא אלי...
תודה רבה רבה !!!
תן
(ואיך עושים שאחרי ההקלדה יחזור לשלוחה הקודמת ?אתה יודע במקרה?)
זה אמור להיות שעובר אחרי זה לשלוחה קודמת, אבל אם זה לא עובד, אתה יכול לעשות קומבינה לזה, נגיד אתה רוצה שההקראה תהיה בשלוחה 1/5, אתה מגדיר את שלוחה 1/5 כמעבר לשלוחה אחרת 1/5/5/5, שלוחה 1/5/5 כמעבר לשלוחה 1, ושלוחה 1/5/5/5 כAPI שהבאתי לך.
דבר ראשון תודה
ושנית עם תוכל להסביר שוב כי אני ממשממש הסתבכתי
ושלישית אני משתמש לפעמים בטלפון ולפעמים במחשב כך שלפעמים אני לא יכול (בטלפון כמובן)לעשות תגובה או ציטוט.אבל בכל מקרה בסופו של דבר קראת את זה -
ואם זה משמיע את מה שהקלדתי פעמיים ולפעמים גם יותר . אז יכול להיות שלא הגדרתי משהו נכון?
-
@מאיר-2000 שלוחה 1/5 (שלוחת ההקלדה)
type=go_to_folder go_to_folder=/1/5/5/5
שלוחה 1/5/5 (מעבר שלוחה אחורה בסוף ההקשה)
type=go_to_folder go_to_folder=/1
שלוחה 1/5/5/5 (שלוחת ההקלדה)
type=api api_link=https://teltech.000webhostapp.com/tts.php api_add_0=maarechet=מספר המערכת שלכם api_add_1=pas=סיסמת הניהול api_add_2=path=השלוחה להעלאת הקבצים api_call_id_send=no
-
@נץ-החמה תודה רבה רבה רבה