נפתר באג במערכת החדשה של שיעורי וויעדה
-
נכנסתי כמנהל מהטלפון ע"מ למסור שיעור, ניתנה אפשרות לבחור באם התלמידים יוכלו להשתתף. בחרתי שלאחר שהמנהל נכנס, ניתן להשתתף ע"י כוכבית 1. הבחירה נתקבלה, ומאז בכל התקשרות לחדר וועידה קבלתי הודעה " משתמשים יקרים - .....( שהם צריכים לאשר ע"י חתימה על הטופס המתאים, שלא יעשו בחדר וועידה שימוש לרעה.) דווקא התלמידים לא קיבלו כל הודעה כזאת רק אני כמנהל לא יכולתי להגיע לחדר וויעדה.
-
@מיץ-הכהן נו אתה צריך לאשר את הטפס המצורף
29B544E6-041D-D1CF-0E62-93E40083D165.pdf -
@אנוכי
א. המערכת לא בקשה זאת ממני, ואני עשתי זאת ממזמן, המערכת ביקשה זאת משאר המשתתפים, ודווקא אצלי כלומר במקום הלא נכון.
ב. ככל הידוע לי מספיק החתימה שלי כמנהל, ובכל מקרה אין אפשרות לאחרים להיכנס בלעדי -
אני יסביר רק מי שפותח את החדר ועידה צריך לחתום על הטופס הנ"ל ואם אתה אומר שפעם לא ההית צריך אני רוצה להבין לפני כמה זמן כי יכול להיות שזה היה לפני ששינו את זה
-
@מיץ-הכהן הסתדרת?
-
-
@מוטלה אכן, אבל נראה לי שיהיה לו מסובך לחפש מוטלה תנסה לחפש ותגיד לי אם אתה מוצא...
@מיץ הכהן תגדיר את זה בשלוחה של פתיחת החדר
type=confbridge title=פתיחת האולם conf_bridge_type=admin conf_bridge_folder_to_play=2 conf_bridge_record=yes
איפה שכתוב בהגדרות 2 תשנה למספר השלוחה של החדר ועידה
-
@אנוכי
אין נכנס לחדר וועידה ללא בעיות. כשבחרתי שהתלמידים יוכלו להיכנס נחסמתי עם הודעה שכל המשתמשים צריכים למלא את הטופס, ולא היה אפשרות לבטל הגדרה זו בטלפון,רק דרך האתר. לא מובן שלא יוכלו להיכנס ע"י כוכבית אחד -
@מיץ-הכהן סליחה התכוונתי לכתוב אני נכנס ללא בעיות.
-
@מיץ-הכהן לא הבנתי כולם יכולים להיכנס להמתנה לחדר ועידה
ואתה שומע את ההודעה ולא יכול לפתוח את החדר? -
@מיץ-הכהן כמה מנהלים יש בחדר ועידה?
-
@אנוכי בדיוק!
-
@קול-הקווים כפי הידוע לי רק אני
-
@מיץ הכהן תגדיר את זה בשלוחה של פתיחת החדר
type=confbridge title=פתיחת האולם conf_bridge_type=admin conf_bridge_folder_to_play=2 conf_bridge_record=yes
איפה שכתוב בהגדרות 2 תשנה למספר השלוחה של החדר ועידה