צינטוק במאזינים למאזינים
- 

איך אני מגדיר שיצנטק כשאני מעביר את הקובץ מהביקורת למאזינים 
 הגדרתי בשלוחהtype=playfile title=חיידר ירושלים say_files_amount=yes admin_options_open=yes file_move_open=yes admin_options_file_delete_and_change_only=yes delete_message_only=yes control_play7=file_move playfile_control_play_7_file_move=09/08 control_play6=file_move playfile_control_play_6_file_move=09/09 control_play9=admin_optionsתודה מראש 
- 

@533125633 אמר בצינטוק במאזינים למאזינים: איך אני מגדיר שיצנטק כשאני מעביר את הקובץ מהביקורת למאזינים 
 הגדרתי בשלוחהtype=playfile title=חיידר ירושלים say_files_amount=yes admin_options_open=yes file_move_open=yes admin_options_file_delete_and_change_only=yes delete_message_only=yes control_play7=file_move playfile_control_play_7_file_move=09/08 control_play6=file_move playfile_control_play_6_file_move=09/09 control_play9=admin_optionsתודה מראש תעשה שלוחה להפעלה של צינתוק 
 ואחרי שתעביר את הקובץ אז תצא מהשלוחה ותלך לשלוחה של הפעלה של הצינתוק
- 

@קול-הקווים 
 תודה זה עשיתי עד עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדרה ישירה
- 

- 

@yonatan הוא שולח אחרי כל העברת קובץ? 
- 

@533125633 זה הגדרה שתשים בשלוחה שמיד אחרי שתעביר תעבור לשלוחת הפעלת צינתוק. 
- 

@yonatan זה לא הגדרה שקשורה לפה, זה הגדרה של שלוחת מעבר לשלוחה אחרת... 
- 

@yonatan 
 זה יעבור רק בסיום ההשמעות ולא בהעברה!
 וכשאני מוחק גם עובר!
- 

@dudu סליחה אתה צודק לחלוטין, טעות שלי 
 אבל אם @533125633 אומר שזה עובד לו (ואפילו כשהוא מוחק..) אולי הטעות הזאת נכונה..@533125633 אפשר שתעבור לשלוחה כלשהיא שהיא תהיה תפריט, 
 שלוחה 1 - הפעלת צינתוק
 שלוחה 2 - מעבר לשלוחה ראשית וכל פעם תלחץ 1 רק אם העלית ולא מחקת.
- 

@yonatan 
 זה כשיש לי רק קובץ אחד לבדיקה!!
 השאלה אם יש הגדרה לצינטוק כשעולה קובץ חדש ל"השמעת קבצים" [שזה יעזור כשמעלים קובץ באתר]
- 

@yonatan @533125633 אם רוצים שבסיום השמעת הקבצים או בלחיצה על # יעבור לשלוחה מסויימת אפשר להוסיף את ההגדרות: ;הגדרה שבהקשה על # במהלך שמיעת קובץ יעברו לשלוחה אחרת control_play#=go_to_folder ;הגדרה לאיזו שלוחה לעבור בהקשה על # playfile_control_play_#_goto=/ ;הגדרה לאיזו שלוחה לעבור בסיום השמעת הקבצים playfile_end_goto=/וזה דווקא רעיון להעביר לשלוחת תפריט אם לשלוח צינתוק או לא. עריכה: הוספתי הסברים על ההגדרות, 
 בדוג' מוגדר לעבור לתפריט הראשי גם בהקשה על # וגם בגמר השמעת הקבצים, כמובן אפשר לשנות למה שרוצים.
 אפשר גם להוסיף הגדרות לכל מקש אחר.
- 

@533125633 אמר בצינטוק במאזינים למאזינים: השאלה אם יש הגדרה לצינטוק כשעולה קובץ חדש ל"השמעת קבצים" לא קיים. 
- 

@533125633 אמר בצינטוק במאזינים למאזינים: השאלה אם יש הגדרה לצינטוק כשעולה קובץ חדש ל"השמעת קבצים" @533125633 לא ידוע לי 
- 

@dudu 
 וצינטוק כשמעלים קובץ מהאתר יש אופציה?
- 

@533125633 רק כשאתה מעלה להיכנס לקו ולשלוח... 
- 

@533125633 לא. 
 הפעלת צינתוק היא רק כאשר נכנסים לשלוחה של הפעלת צינתוק, אז אם עושים מעבר לשלוחת צינתוק - אפשרי, כל אופציה אחרת לא קיימת...
- 

@dudu אמר בצינטוק במאזינים למאזינים: @yonatan @533125633 אם רוצים שבסיום השמעת הקבצים או בלחיצה על # יעבור לשלוחה מסויימת אפשר להוסיף את ההגדרות: control_play#=go_to_folder playfile_control_play_#_goto=/ playfile_end_goto=/וזה דווקא רעיון להעביר לשלוחת תפריט אם לשלוח צינתוק או לא. @dudu איפה שכתבת סולמית לכתוב את נתיב השלוחה? 
 ומה פשר השורה השלישית שכתבת?
 אקיצער אתה יכול להסביר מה זה ?
- 

@yonatan ערכתי את הפוסט, הוספתי הסברים, בהצלחה!! 
- 

@dudu אמר בצינטוק במאזינים למאזינים: @533125633 לא. 
 הפעלת צינתוק היא רק כאשר נכנסים לשלוחה של הפעלת צינתוק, אז אם עושים מעבר לשלוחת צינתוק - אפשרי, כל אופציה אחרת לא קיימת...לפחות בינתיים אם ימות לא יפתחו את זה 
- 

@533125633 אמר בצינטוק במאזינים למאזינים: איך אני מגדיר שיצנטק כשאני מעביר את הקובץ מהביקורת למאזינים 
 הגדרתי בשלוחהtype=playfile title=חיידר ירושלים say_files_amount=yes admin_options_open=yes file_move_open=yes admin_options_file_delete_and_change_only=yes delete_message_only=yes control_play7=file_move playfile_control_play_7_file_move=09/08 control_play6=file_move playfile_control_play_6_file_move=09/09 control_play9=admin_optionsתודה מראש אם אפשר הסבר על כל ההגדרה? 
 תודה