הגדרות מתקדמות בעברית
-
@yonatan אני לא חושב בכלל שיפתחו את זה
משום שכאן הבעיה היא בך כי אתה לא יודע לכתוב את ההגדרות באנגלית
ובגלל שאתה לא יודע לט אמורים לשנות את כל הממשק הפוך על הפוך
רק בשבילך
גם משום שלא יודע אם זה אפשרי
וגם אם כן אפשרי זה בטח פרויקט מטורף -
@yonatan
וביננו, כולם רק מעתיקים את כל הקודים מהפורום, אף אחד בדרך כלל לא כותב לבד , אז למה צריך את זה... -
@שלמה1155 אמר בהגדרות מתקדמות בעברית:
@yonatan
וביננו, כולם רק מעתיקים את כל הקודים מהפורום, אף אחד בדרך כלל לא כותב לבד , אז למה צריך את זה...גם לא באנגלית
-
@yonatan אמר בהגדרות מתקדמות בעברית:
האם אפשר שיהיה במערכת הגדרות מתקדמות שנוכל לכתוב בעברית? במקום כל פעם לחפש את ההגדרה שיוכלו לכתוב
סוג שלוחה=חדר וועידה
תודה מראשמה שאני הבנתי זה באנגלית משום שכל המתכנתים ואנשי הייטק משתמשים באנגלית ולכן זה הרבה יותר קל ומסתדר אם הרבה תוכנות והגרות נוספות.
ולא שווה לעשות זאת בעברית כי זה לא יסתדר עם שאר דברים, ואגב גם מה שמופיע כן בעברית שהביא לעיל @yonatan כאן קצת למטה. זה גם לא עובד טוב, ולי אישית פתאום זה לא עבד בשתי מספרים שונים. -
@yonatan ימות כתבו איפה שיש בעברית: וכעת ההגדרות בעברית (עובד אך לא מומלץ). כנראה שזה עושה בעיות לפעמים. האמינו לי עדיף שנעתיק ולא נכתוב איך שאנחנו זוכרים. ככה לא תהיינה בעיות כתיב וכו.
גם אם לא יודעים אנגלית אפשר להסתדר אני למשל לא יודע כ"כ אנגלית. {בקושי יודע לקרוא} ואני עושה המערכת שלי ככה:type=record folder_move=/1 ;הקלטות לשלוחה hangup_insert_file=no ;הקלטות נשמרות גם אם התנתקה השיחה say_record_number=no ;הודעה הוקלטה בהצלחה בלבד ללא שמיעת מספר הקלטה ;record_end_goto=/6/2/1/1 ;אחר הקלטה מעבר לצינתוק בשלוחה ;record_end_run_tzintuk=yes ;צינתוק מופעל בסיום ההקלטה לא נצרך בגלל מקש 2 שאחרי ההקלטה tzintuk_your_id=046245978 ;מאיזה מספר say_record_menu=no ;ללא בחירת הקלטה נוספת menu_record_options_1=record_play ;מקש 1 שמיעת הקלטה menu_record_options_2=record_ok_end_run_tzintuk ;מקש 2 אישור ההקלטה והפעלת צנתוק list_tzintuk=123 ;איזה רשימה יפעיל צינתוק menu_record_options_3=record_again ;מקש 3 הקלטה מחדש menu_record_options_4=record_cancel ;ביטול הקלטה menu_record_options_5=end_goto_2 ;מקש 5 אישור הקלטה ומעבר ל record_end_goto_2=/ ;{מעבר לתפריט ראשי אם לוחצים 5 {קשור להגדרה הקודמת menu_record_options_6=continue_recording ; מקש 6 הקלטת המשך להקלטה
ככה גם אני יכול לעשות לעצמי תזכורות או שאני מעתיק הגדרות אפילו שהן ברירת מחדל כמו הגדרות המקשים שאחרי ההקלטה וכדומה כי לפעמים אני צריך את זה בצורה קצת שונה בשלוחות אחרות ואני לא צריך להכנס לפורום לחפש וכו
-
@אברהם-אבנר וזה בסדר? זה לא הורס?
(אני יודע לקרוא ולכתוב, אבל אני לא מבין -
@yonatan זה בסדר גמור כל זמן שאתה שם ; בתחילת השורה בעברית (כמו בהגדרות לעיל)
-
-
@אברהם-אבנר שאלתי אם לכתוב לפני ההגדרה בעברית זה בסדר,
ואמרתי שאני יודע לקרוא באנגלית, אבל לא מבין... -
@yonatan לא חייב להבין. רק לשים לב שלא מערבבים עם הגדרות אחרות.
תוכל לעשות כמו אני עושה מתחת לכל שורת קוד תכנות אני עושה ; וכותב בעברית מה היא זה עוזר שלא נשכח ונזכר מה היא כל שורה.