לא נפתר עולה יחידות?
-
@שמואל-ש
זה לא שימושי (דעתי האישית בלבד כמובן) כי זה ממש מסובך, חוץ מזה שאף אחד לא יושב כל היום ליד המחשב...
אבל כמובן למי שזה יכול לעזור אז זה בוודאי רעיון יפה. -
@שלמה1155 אמר בעולה יחידות?:
@שמואל-ש
זה לא שימושי (דעתי האישית בלבד כמובן) כי זה ממש מסובך, חוץ מזה שאף אחד לא יושב כל היום ליד המחשב...
אבל כמובן למי שזה יכול לעזור אז זה בוודאי רעיון יפה.תראה את מה ציטטתי, על זה כתבתי כך.
@מאיר-2000 יש לך רעיון אחר? אם כן נשמח שתכתוב! -
מה שאני עשיתי זה פשוט כשנכנס למערכת יש מעבר לשלוחות לפי מספר מחייג ככה שמי שלא נמצא ברשימת מספרים עובר לשלוחה אחרת שהשלוחה הזאתי תיהיה הקלטה שקטה למשך 2 שניות ויעבור לאחר ההקלטה להפעלת צינתוק שאליו אתה תרשם ולאחר הצינתוק יעבור לתפריט עם דיבור tts שאומר שם שהמספר אליו חייגתם אינו מחובר/הראה שגיעה אנא נסה לחייג בשנית ואז ניתוק.
ואתה תעבור לשלוחה אחרת ששם יהיה השמעת קבצים שלשם לכאורה ההקלטות יעברו. ותכנס לפרטי ההודעה ושם יאמר לך את המספר שהקליט
(רעיון לא?) -
-
@שמואל-ש.
דרך אגב. זה נמצא בשימוש אצלי יחסית הרבה זמן וזיהיתי הרבה חסומים שהם לא הבינו איך אני חוזר אליהם
מקוה מאוד שעזרתי למישהו בזה -
@מאיר-2000
עוד משהו, אולי אפשר להגדיר שבשלוחת השמעת הקבצים ישמיע לפני ההודעה את פרטי משאיר ההודעה... -
@שלמה1155 @מאיר-2000 אבל שמיעת פרטי ההודעה זה עולה יחידות אפשר לראות רק באתר
-
פוסט זה נמחק! -
@שלמה1155
ניסיתי לשאול בפורום לגבי זה ואף אחד לא ענה לי
היה זכור לי שיש משהו כזה שיכול לאמר רק את הזיהוי לפני ההשמעה (יכול להיות שאני מדמיין) -
yonatan@
למה? מאיפה שמעת את זה? -
@yonatan @מאיר-2000
הוא צודק, זה באמת עולה יחידות... -
@שלמה1155 אמר בעולה יחידות?:
אבל שמיעת פרטי ההודעה זה עולה יחידות אפשר לראות רק באתר
???
ציטוט:
כעת האפשרות החדשה:
ניתן להשמיע את פרטי ההשמעות. (תאריך, שעה, מספר מקליט ההודעה, ותפריט ניתוב השיחה למספר שהקליט את ההודעה {בעלות יחידות})כדי להשמיע את כל הפרטים הנ"ל (אם רוצים שישמיע רק חלק מהפרטים, יש להגדיר רק את החלק הרצוי מהשורה הבאה, ולא את כולה)
יש להגדיר:say_details_message=date,time,phone,menu_routing
-
-
@yonatan אמר בעולה יחידות?:
ציטוט:
כעת האפשרות החדשה:
ניתן להשמיע את פרטי ההשמעות. (תאריך, שעה, מספר מקליט ההודעה, ותפריט ניתוב השיחה למספר שהקליט את ההודעה {בעלות יחידות})כדי להשמיע את כל הפרטים הנ"ל (אם רוצים שישמיע רק חלק מהפרטים, יש להגדיר רק את החלק הרצוי מהשורה הבאה, ולא את כולה)
יש להגדיר:say_details_message=date,time,phone,menu_routing
לא הבנת טוב. לא עולה כסף שמיעת הפרטים
ותפריט ניתוב השיחה למספר שהקליט את ההודעה {בעלות יחידות})*
זה עולה כסף
-
@שאול אהההה. וכל משתמש במערכת יכול להפנות את השיחה ולהוריד לי יחידות?
-
-
@שאול
איך אני מגדיר שרק מנהל יוכל לשמוע? -
-
@שאול תודה רבה.
-
say_details_message_first=yes
say_details_message=date,time,phone
הגדרתי עכשיו את זה וזה מקריא את המספר לפני ההודעה (יותר טוב)