עזרה במודול פילטר אקסס
-
הגדרתי שיעביר עד דקה מהכניסה הראשונה, ולמעשה הוא לא כ"כ מתייחס אלי...
ההגדרות בשלוחה:type=access_filter white_list=yes white_list_error_goto=hangup access_filter_yes_goto=/888 access_filter_no_goto=/777/2 access_filter_1=h.*.*.*.*.*.*.*.*.1M access_filter_log_save=yes title=
וכן גם הגדרתי שלוחת מחיקת הגבלות והוא באמת מוחק אבל אומר לי שגיאה אפילו שבאמת הוא מוחק
ההגדרות:type=access_filter access_filter_mode=delete access_filter_delete_from=/777 access_filter_delete_all=yes title=
-
פוסט זה נמחק! -
@נץ-החמה אמר בעזרה במודול פילטר אקסס:
הגדרת שיאפס את הפעמים אחרי דקה, אבל לא הגדרת את כמות הפעמים שייתן לעבור...
מה זאת אומרת? הגדרתי שיתן לעבור מתי וכמה שירצה וההגבלה היחידה היא שלא יתן אחרי דקה לעבור, לא? זהו ההגדרה העשירית, לא?
איפוס זה הגדרה תשיעית ולכמה זמן מהכניסה הראשונה זה הגדרה עשירית, ואני כתבתי בהגדרה העשירית -
פוסט זה נמחק! -
מאיפה אתה לוקח את זה?
ציטוט מפה
ההגדרות הבאות מתייחסות כלפי כל זיהוי כפי שהוגדר קודם (מספר טלפון / מספר ת"ז / ספרות / קוד אישי).
הסדר בהגדרות, והערכים שחובה להגדיר עבור שיהיה הגדרת זמן למעבר הם:
ערכים שחובה להגדיר: 1 - סוג עברי או לועזי. 2 - שעות היממה. 3 - ימים בשבוע. 4 - ימים בחודש. 5 - חודשים. 6 - שנים.
ערכים נוספים שאינם חובה:
7 - לכמה זמן לא יתן לעבור שוב, כאשר לאחר זמן זה יתן לעבור.
8 - כמה פעמים מקסימום יתן לעבור.
9 - אחרי כמה זמן לאפס את מספר הפעמים שהמאזין עבר (כלומר, שיתחיל ספירת פעמים מחדש).
10 - חדש! אחרי כמה זמן לחסום את המשתמש. כלומר, עד אותו זמן יתן לעבור, ואחר זמן זה לא יתן אפשרות לעבור. -
-
פוסט זה נמחק! -
@שמואל-ש אמר בעזרה במודול פילטר אקסס:
וכן גם הגדרתי שלוחת מחיקת הגבלות והוא באמת מוחק אבל אומר לי שגיאה אפילו שבאמת הוא מוחק
ההגדרות:
type=access_filter access_filter_mode=delete access_filter_delete_from=/777 access_filter_delete_all=yes title= -
והוא באמת מוחק אבל אומר לי שגיאה אפילו שבאמת הוא מוחק
ההגדרות:
type=access_filter access_filter_mלא היה הגבלות,
ציטוט:באם הפעולה נכשלה (לא הייתה הגבלה על המשתמש) תמיד יודיע:
M1080
- שגיאה. -
לא היה הגבלות,
ציטוט:באם הפעולה נכשלה (לא הייתה הגבלה על המשתמש) תמיד יודיע: M1080 - שגיאה.
אבל הגדרתי שימחק את כל הלוג, לא רק אותי
-
אפילו שבאמת הוא מוחק
אם הוא מוחק, מה אכפת לך? תשתיק את הודעת
M1080
.