הפניה לשלוחות לפי רשימת תפוצה
-
האם מישהו יכול להסביר לי איך מגדירים את זה,
ובאיזה שלוחה צריך לשים את ההגדרה אם אני רוצה להפנות את כל המתקשרים לקו מיד בכניסתם לשלוחות לפי רשימת תפוצה -
https://f2.freeivr.co.il/topic/94/פילטר-לפי-מספר-רשימות-תפוצה-שונות-כהטמעה-בכל-מודול
אם לא תסתדר, תכתוב כאן מה לא הבנת, וננסה לעזור לך -
אני מצטט משם
ניתן בנוסף להגדיר, שאם המספר קיים ופעיל, יעבור לשלוחה אחרת:
check_template_filter_active_go_to=/1
בדוגמא, אם המספר פעיל ברשימה, יעבור לשלוחה 1 מהתפריט הראשי.
ברירת מחדל אם לא מוגדר, ממשיך הלאה לשלוחה.אבל לא עובד אם מעבירים לשלוחה הראשית, למשל מי שמופיע ברש"ת שיעבור לשלוחה הראשית אני כותב / וזה לא עובד.
-
@שלומל-ה כל מערכת שתפתח - עצה טובה קמ"ל - תפתח את כל המערכת בתוך שלוחה פנימית. זה יעזור לך בהמון דברים. ואין לי כוח לכתוב במה. אבל תאמין לי שזה שווה.
-
@אברהם-אברהם או תעשה הפנייה לפי מספר מחויג חד פעמי
check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yes
-
@שלומל-ה הפתרון שהציעו כאן
להפנות לשלוחה המפעילה את השלוחה הראשית -
@חנון-המרבה לא אני, אני רק הגבתי ל@שלומל-ה
-
@מתעניין לא הבנתי.
@מתעניין אמר בהפניה לשלוחות לפי רשימת תפוצה:
@שלומל-ה הפתרון שהציעו כאן
להפנות לשלוחה המפעילה את השלוחה הראשיתלא הבנתי.
-
@שלומל-ה
תפנה אותו לשלוחה כלשהי ובה תגדירtype=go_to_folder go_to_folder=/
-
@שלומל-ה אני אסביר לך.
הסיבה שזה לא עובד לך, שמי שברשיה"ת יועבר לתפריט הראשי, זה כי על התפריט הראשי גם שמת פילטר, שיעביר אותו לשלוחה הזאת, וחוזר חלילה...
ובדיוק בשביל הסיבה הזאת, צריך לעשות את הפילטר לפי רש"ת בשלוחה אחרת, שאינה התפריט הראשי, ובתפריט הראשי לעשות "הפנייה לפי מחייג פ-ע-ם א-ח-ת ב-ל-ב-ד [ההגדרות הביא @חנון-המרבה לעיל], כך, כל השיחות המגיעות למערכת יופנו באופן חד פעמי לשלוחה שבה אתה עושה פילטר.
את השלוחה ההיא, הכי טוב שתגדיר כשלוחת ההעברה לשלוחה אחרת, שתעביר אותך חזרה לתפריט הראשי, כמו ש@מתעניין כתב לפני, ועל השלוחה הזאת אתה שם פילטר לפי רש"ת, מי שברשימה שיוכנס לשלוחה, וכך יועבר חזרה לתפריט הראשי, ומי שלא ברשה"ת, [או שהוא ברשימה אחרת] יופנה לשלוחה אחרת כרצונך -
@כלומר אם אני רוצה לסנן לפי רשימות תפוצה בקישור שהבאת לעיל מה אני שם ב type ?
-
@קו-לקו אתה יכול להשים כל מודול שהוא, הפילטר מתלבש על כל סוג שלוחה, ומגדיר האם לתת להיכנס או להפנות לשלוחה אחרת
-
@כלומר תודה רבה על ההסבר המפורט!!! אבל אני לא מוצא את מה ששלחת אותי להפניה פעם אחת בלבד היכן נמצאים ההגדות הללו???
-
@שלומל-ה אמר:
אבל אני לא מוצא את מה ששלחת אותי להפניה פעם אחת בלבד היכן נמצאים ההגדות הללו???
אם אתה מכיר את כל ההגדרות של הפנייה לפי מספר מחייג, ואתה רוצה רק את ההגדרה הספציפית של הפנייה חד פעמית, אז הנה ההגדרה:
check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yes
-
@אברהם-אברהם אמר בהפניה לשלוחות לפי רשימת תפוצה:
@שלומל-ה כל מערכת שתפתח - עצה טובה קמ"ל - תפתח את כל המערכת בתוך שלוחה פנימית. זה יעזור לך בהמון דברים. ואין לי כוח לכתוב במה. אבל תאמין לי שזה שווה.
זה נשמע טוב אבל מי שיכנס למערכת מה הוא ישמע??? ומה בדיוק לעשות
-
@שלומל-ה כמובן שבשלוחה הראשית תגדיר מעבר לשלוחה אחרת, לשלוחה שבה נמצאים השלוחות
-
@אברהם-אברהם במחשבה שניה אני רואה שאין כ"כ תועלת בזה למשל רק בבעיה שלי ככה היא אולי מסודרת אבל זה נראה שזה מסבך בדברים אחרים ובכלל ריבוי תיקיות... במה למשל זה עוד אמור להועיל??
-
@כלומר אמר בהפניה לשלוחות לפי רשימת תפוצה:
אם אתה מכיר את כל ההגדרות של הפנייה לפי מספר מחייג,
אני מצטט משם
חייב להיות קובץ בשלוחה הראשית או בשלוחה שבה ההגדרה בשם
Did_Go_To.ini
דוגמה למופיע בקובץ
0501234567-0773137770=/1ואני לא מצליח לכתוב כלום בקובץ הזה (פתחתי תיקיה ושיניתי לה את השם) והוא נשאר על המתנה כל הזמן.
-
@שלומל-ה זה קובץ, לא תיקיה,
אני אצרף לך קובץ כזה
Did_Go_To.ini
[תלחץ על הקישור במקש הימני של העכבר ותבחר בשמור קישור בשם].
להבא, פשוט תעתיק מאיזה שהוא מקום במערכת שלך קובץ שהסיומת שלו זה INI ותדביק בשלוחה המיועדת, ואז תחליף את השם לשם הנצרך. -
@כלומר זה הוריד לי את הקובץ בשם אחר, אבל גם אחרי ששיניתי את שמו וכתבתי לפי ההוראות זה לא עובד????