הזמנת מקומות לנסיעה ללא תשלום איך
-
@חיים-פרידמן אם אתה רוצה שכשיגמר המכסה ישמיע הודעה אחרת (ברירת מחדל זה הרשמה זו התמלאה והסתיימה. שלום ותודה.) תחליף את הודעה
M1348
-
@חיים-פרידמן אם אתה מעוניין באיזה שהוא הדרכה חפש כאן
קבלת הקלטות ונתונים -
@brochabar תוכל להגדיר לי ?צור איתי קשר hprydmn037@gmail.com
-
@חיים-פרידמן אמר בהזמנת מקומות לנסיעה ללא תשלום איך:
@brochabar תוכל להגדיר לי ?צור איתי קשר hprydmn037@gmail.com
זה המעט שאני יכול לתת שים לב זה בלי הגבלת ימים/נרשמים, אלא נטו הרשמה
type=recording_and_entering_data 050-option=10-9-10-Digits 051-option=10-9-10-HebrewKeyboard 052-option=----10-Digits set_ok_send_mail=yes
לעלות קובץ שמע לשלוחה בשם 050 ששומעים שם
אנא הקש את מספר הטלפון שלכם וסולמית לסיום
ועוד קובץ שמע בשם 051 ששומעים שם אנא הקישו את שימכם וסולמית לסיום
ועוד קובץ שמע בשם 052 ששומעים שם אנא הקישו את מספר המקומות להרשמה וסולמית לסיום
בהצלחה תגיד אם עזרזה ישלח מייל אם שני קבצים (נראה לי) בכל הרשמה
1 פרטי ההקשות של המאזין האחרון
2 פרטי ההקשות של כולם
בנוסף תפתח קובץ הגדרות בשלוחה בשםLogRecordingAndEnteringData.ini
ותכתוב שם
LogRecordingAndEnteringData=דו"ח פעולות Status=מצב הזמנה OK=מאושר var=ערך/שלוחה Booking=הזמנה IdType=סוג זיהוי teudat_zehut=תעודת זהות digits=הקשת ספרות list=רשימה phone=טלפון enter_phone_list=רשימת טלפונים EnterId=מספר זיהוי ValName=שם מזהה School=תאור מוסד Date=תאריך Time=שעה Data=הנתונים שהתקבלו MaxBooking=כניסה לאחרי גמר המלאי NoBooking=אין הזמנה Folder=שלוחה DID=מערכת Phone=טלפון HebrewDate=תאריך עברי RecordingSTT=הקלטה מספר EnteringData=הכנסת נתונים מספר Log=המידע שהתקבל Approval=הסתיים בהצלחה ApprovalNo=אישור מספר OrderQuantity=כמות הזמנות Payment=תשלום אשראי PaymentSum=סכום לתשלום PaymentType=סוג תשלום Points=נקודות DealSuccessfully=מספר אישור חברות אשראי Tashloumim=תשלומים P050=מספר טלפון P051=שם P052=כמות כרטיסים
ותפתח עוד קובץ הגדרות בשם
ApprovalAll.ini
ותכתוב שם
ApprovalAll=דו"ח אישורים Status=מצב הזמנה OK=מאושר var=ערך/שלוחה Booking=הזמנה IdType=סוג זיהוי teudat_zehut=תעודת זהות digits=הקשת ספרות list=רשימה phone=טלפון enter_phone_list=רשימת טלפונים EnterId=מספר זיהוי ValName=שם מזהה School=תאור מוסד Date=תאריך Time=שעה Data=הנתונים שהתקבלו MaxBooking=כניסה לאחרי גמר המלאי NoBooking=אין הזמנה Folder=שלוחה DID=מערכת Phone=טלפון HebrewDate=תאריך עברי EnteringData=קובץ מספר Log=המידע שהתקבל Approval=הסתיים בהצלחה ApprovalNo=אישור מספר OrderQuantity=כמות הזמנות Payment=תשלום אשראי PaymentSum=סכום לתשלום PaymentType=סוג תשלום Points=נקודות DealSuccessfully=מספר אישור חברות אשראי Tashloumim=תשלומים CutList1=גזירה ראשונה CutLis2=גזירה שניה CutList3=גזירה שלישית CutList4=גזירה רביעית CutList5=גזירה חמישית CutList6=גזירה שישית P050=מספר טלפון P051=שם P052=כמות כרטיסים
-
@חיים-פרידמן עזר?
-
@brochabar אין עליך מלך !!!
-
@חיים-פרידמן מה עם הגבלת נרשמים?
-
@חיים-פרידמן אמר בהזמנת מקומות לנסיעה ללא תשלום איך:
@חיים-פרידמן מה עם הגבלת נרשמים?
איך אתה רוצה לפי כמות נרשמים? או ימים/שעות?
-
@brochabar שעד שעה מסוימת יהיה ללא הגבלה מהשעה הזאת עם הגבלה
-
@חיים-פרידמן מסובך לי קצת ההגבלת מקומות,
אני אוכל לעשות לך מה שאתה רוצה לפי הגבלת הזמנות, אבל בכל הזמנה יכול להיות מספר כרטיסים
אז בקיצור אני אוכל לעשות מה שאתה רוצה אבל יהיה (בשעות שאתה רוצה שכך יהיה) הגבלה של הנרשמים אבל לא של כמות הכרטיסים שהם מזמינים -
@brochabar אפשר להגדיר שיוכלו להקיש רק מספר 1, ורק מספרים מ 1-3 לדוגמא אם רוצים שיהיה הגבלה עד כמות של 3 כרטיסים
אפשר לעשות גם אקסס פילטר לפני זה כדי למנוע הרשמה חוזרת מאותו מספר -
@brochabar היי אולי זה ממזמן אבל פרקטי, הנתונים הנ"ל של פתיחת התיקיות זה בשלוחה החדשה 050 שמה התיקיות או בתקייה המקורית שממנה שולחים ל050? תודה מראש