פוסט תגובות על המודולים מבית חדר 1
-
.........
-
-
@שניאור-זלמן-0 אמר בפוסט תגובות על המודולים מבית @חדר-1:
@חדר-1, תועיל בטובך להסביר לי למה אתה מעתיק מודולים (גדוגמאת המונה ברכות יומי שהועתק מכאן מלבד אי-אלו שינויים בתכתיב וזהו?
מה התועלת בקרדיט שבסוף? למה להעתיק בכלל? אין בזה שום תועלת
זה לא אי-אילו שינויים אלא הוספה של למעלה מחצי (!) פוסט בכדי לעזור למשתמשים.
כמו כן בקטגורייה "הסברים למתחילים" יש הרבה כאלו, לוקחים פוסטים ומסבירים אותם ומוסיפים אופציות שונות ותוספים. -
@חדר-1 כמעט מצחיק
-
-
-
מודולים חדשים מבית @חדר-1 ! ראו למעלה
-
@שניאור-זלמן-0 זה חשוב מאד, ולזה נוצר 'הסברים למתחילים'.
-
שימו לב!
נוסף בפוסט מודול חלוקת פרקי תהילים, משניות, דפי גמרא, בחירת פרקי תהילים קבוע, דו"חות ועוד מבית @חדר-1:- עדכון חדש של הודעות המערכת
- עדכון בחלוקת משניות - במודול חלוקת משניות הוספנו את הקריין צבי פרומנטל, קריאה ברורה בעברית תקנית ומדוייקת - מומלץ!!
- בחירת ושמיעת פרקי תהילים קבועים לכל מאזין
- ריכוז הודעות מערכת מכל המודולים
יחי המלך!
בהצלחה! -
בנוגע לחלוקת פרקי המשניות וכיו"ב, אכן ההגדרה חשובה כי בימות מוגדר ברירת מחדל רק תהילים, וזה מאוד עוזר. ייש"כ גדול!
אך מדוע הגדרת "חלוקת פרקי תהילים" שזה הרי ברירת מחדל? האם בשביל שפשוט זה יהיה מודל שלם?
-
בנוגע לחלוקת פרקי המשניות וכיו"ב, אכן ההגדרה חשובה כי אני בימות מוגדר ברירת מחדל רק תהילים, וזה מאוד עוזר. ייש"כ גדול!
לא נכון
אך מדוע הגדרת "חלוקת פרקי תהילים" שזה הרי ברירת מחדל? האם בשביל שפשוט זה יהיה מודל שלם?
לא הבנתי את השאלה. הרחב, נמק והסבר
-
מה לא נכון?
-
@חדר-1 ?
-
תסביר
-
@חדר-1 מה לא נכון?
-
-
@חדר-1 שאלתי למה כתבת במודל שלך בנוסף לחלוקת גמרא ומשנה גם פרקי תהילים. זה הרי ברירת מחדל! (ראה תמונה)
אז אולי מכיוון להשלים אתמ המודל שיהיה בו כל האפשרויות...
-
@חדר-1 שאלתי למה כתבת במודל שלך בנוסף לחלוקת גמרא ומשנה גם פרקי תהילים. זה הרי ברירת מחדל! (ראה תמונה)
אז אולי מכיוון להשלים אתמ המודל שיהיה בו כל האפשרויות...
אז תסתכל במודול שאני הסברתי, אין רק חלוקת פ"ת
-
@חדר-1 לא הבנת. אני התכוונתי למה עשית גם פ"ת מכיוון שהם ברירת מחדל...
-
@חדר-1 לא הבנת. אני התכוונתי למה עשית גם פ"ת מכיוון שהם ברירת מחדל...
כי יש עוד אופציות, לא רק בברירת מחדל, לדוגמא, בברירת מחדל מחלק 2 פרקים, במודול שהסבתי הוא יכול לחלק לדוגמא 3