קוד של מתחיל
-
@מאיר-2000 דבר ראשון אין כזה דבר ב php
else if רק elseif
וגם חסר פיסוק וגרשיים והקטע בסוף קצת ... -
@bc98400 אמר בקוד של מתחיל:
@מאיר-2000 דבר ראשון אין כזה דבר ב php
else if רק elseifאני ראיתי מוובמאסטר שככה כתבו!!!
אם כך אז טוב לדעת -
<?php $a=$_GET['1']; $b=$_GET['2']; $c=$_GET['3']; if ($a == 1) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b+$c"; } else if ($a == 2) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b*$c"; } else if ($a == 3) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b%$c"; } else if ($a == 4) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b-$c"; } else { print "id_list_message=t-אין סוג תרגיל"; ?>
ועכשיו יש מה להוסיף?
ועוד משהו אם אני עושהelseif
זה יוצא אפור. ואם אני עושה
else if
זה יוצא צבוע. האם זה אמור ליהיות כך?
-
@מאיר-2000
זה אמור להיות כך.<?php $a=$_GET['1']; $b=$_GET['2']; $c=$_GET['3']; if ($a == 1){ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b+$c"; }elseif ($a == 2) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b*$c"; }elseif ($a == 3){ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b%$c"; }elseif ($a == 4){ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b-$c"; }else{ print "id_list_message=t-אין סוג תרגיל"; } ?>
ואגב אני ממליץ לך על אתר זה.
-
@איש-ימיני אמר בקוד של מתחיל:
@מאיר-2000
זה אמור להיות כך.<?php $a=$_GET['1']; $b=$_GET['2']; $c=$_GET['3']; if ($a == 1){ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b+$c"; }elseif ($a == 2) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b*$c"; }elseif ($a == 3){ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b%$c"; }elseif ($a == 4){ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b-$c"; }else{ print "id_list_message=t-אין סוג תרגיל"; } ?>
ואגב אני ממליץ לך על אתר זה.
תודה רבה!!!
-
@איש-ימיני
ניסיתי עכשיו ואין תשובה!
אני עושה את כל התרגיל וכשזה מגיע לתשובה ניהיה קצת שקט וחוזר לתפריט הקודם -
@מאיר-2000
מה הקישור? -
https://meirbenzaqeb.000webhostapp.com/1234.php
-
@מאיר-2000
תשנה קצת את הקוד:<?php $a=$_GET['1']; $b=$_GET['2']; $c=$_GET['3']; if ($a == 1){ $g = $b+$c; }elseif ($a == 2) { $g = $b*$c; }elseif ($a == 3){ $g = $b%$c; }elseif ($a == 4){ $g = $b-$c; } if ($g != null){ echo "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$g.&"; }else{ echo "id_list_message=t-אין סוג תרגיל.&"; } ?>
וכדי שזה יעבוד בימות תכבה את ההתראות על שגיאות. (נראה לי שזה בהגדרות אתר>כללי)
-
@איש-ימיני
תודה!
רק מה זה אומר?($g != null)
-
-
@איש-ימיני
עדיין לא עובד!
יכול להיות בגלל השרת? -
@מאיר-2000
כיבית התראות שגיאה? -
אתה מכיר גם את החברה הזו:
InfinityFree ?
יש לי שם חשבון וכשאני שם את הלינק בשלוחה הוא אומר 'אין מענה משרת api' אותו טופס בשרת של 000 וכו' עובד מצויין! -
@איש-ימיני
איפה אני עושה את זה ? -
איפה עושים את זה כאן? -
@מאיר-2000 אחרי שאתה נכנס לחשבון שלך לא למנהל הקבצים יש לך בצד שמאל הגדרות אתר
-
פוסט זה נמחק! -
@מוטלה אמר בקוד של מתחיל:
אתה מכיר גם את החברה הזו:
InfinityFree ?
יש לי שם חשבון וכשאני שם את הלינק בשלוחה הוא אומר 'אין מענה משרת api' אותו טופס בשרת של 000 וכו' עובד מצויין!לא מכיר.
אני משתמש עם הוסטינגר.
אולי תצרף קישור. -
@איש-ימיני
https://infinityfree.net/
זה הקישור לטופס:
https://ivrmotel.freecluster.eu/b.php