יש אפשרות בקבלת נתונים לעשות אפשרות לרישום נוסף עם פרטים אחרים באותו תשלום או לרישום נוסף באותו תשלום שירשם בשלוחה אחרת?
-
יש לי הרשמות למספר דברים, -דבר א', ודבר ב', ואני רוצה,
1. שאחד שירשם למשל לדבר א' יוכל בסוף ההרשמה לפני התשלום לעשות עוד הזמנה-ולרשום מחדש את כל הנתונים (וכמובן שהם יכנסו בקובץ אישורים לשורה חדשה) ורק אז ישלם על שניהם.
2. וכן גם אני רוצה שיהיה אפשרות להירשם בסיום הרשמה לדבר א' לפני התשלום, להירשם גם לדבר ב', וכמובן שההרשמה הזאת תיכנס לשלוחה של הרשמה ב' ולא לשלוחה של הרשמה א' ואחריה ישלם על שניהם.
יש אפשרות לאחד מהם או לשניהם או לאף אחד? -
@שמואל-ש אמר ביש אפשרות בקבלת נתונים לעשות אפשרות לרישום נוסף עם פרטים אחרים באותו תשלום או לרישום נוסף באותו תשלום שירשם בשלוחה אחרת?:
יש לי הרשמות למספר דברים, -דבר א', ודבר ב', ואני רוצה,
1. שאחד שירשם למשל לדבר א' יוכל בסוף ההרשמה לפני התשלום לעשות עוד הזמנה-ולרשום מחדש את כל הנתונים (וכמובן שהם יכנסו בקובץ אישורים לשורה חדשה) ורק אז ישלם על שניהם.
2. וכן גם אני רוצה שיהיה אפשרות להירשם בסיום הרשמה לדבר א' לפני התשלום, להירשם גם לדבר ב', וכמובן שההרשמה הזאת תיכנס לשלוחה של הרשמה ב' ולא לשלוחה של הרשמה א' ואחריה ישלם על שניהם.
יש אפשרות לאחד מהם או לשניהם או לאף אחד?תנסה לעשות אולי שאם סיים את שלב א' יאמר לו כזה דבר "אם ברצונך להמשיך הקש 1"או משהו אחר בסגנון! כך שאם הקיש 1 ימשיך הלאה בהרשמה כאילו חלק ב' כמובן! ואם הקיש 2 יעבור ישר לחלק של התשלום! אתה יכול לעשות את זה בקבלת נתונים הערך השביעי
-
@מאיר-2000 אם יקיש 1, יעבור לאיפה? איך הוא ישלם על חלק ב' ואיך יעברו הנתונים לחלק ב'??????????
ואיך זה קשור לערך השביעי? הערך השביעי זה שיוכים ומה אני יכול לעשות כאן עם שיוכים??? -
@שמואל-ש אמר ביש אפשרות בקבלת נתונים לעשות אפשרות לרישום נוסף עם פרטים אחרים באותו תשלום או לרישום נוסף באותו תשלום שירשם בשלוחה אחרת?:
@מאיר-2000 אם יקיש 1, יעבור לאיפה? איך הוא ישלם על חלק ב' ואיך יעברו הנתונים לחלק ב'??????????
ואיך זה קשור לערך השביעי? הערך השביעי זה שיוכים ומה אני יכול לעשות כאן עם שיוכים???שאתה עושה כלומר שנתון 050 זה החלק א'
ונתון 051 שואל אם להמשיך או לא. אם רוצה להמשיך תעשה שהקשה על 1 ימשיך לחלק ב'
שזה יוצא נתון 052 ואם הקיש 2 ידלג על 052 ויעבור לתשלום!