חוסר פרטים במערכת תכנים
-
ב"ה
אנכי תר ומבקש איך מתכנתים קו שיעורים הסתכלתי וקראתי את מלא מלא הגדרות מערכת פה בפורום ועדיין הקו לא מתפקד אתה לא יכול להיכנס וכו'
אני צריך בערך כך:
שלוחה שמתפקדת שבתפריט הראשי אתה נכנס אל שלוחה 2 למשל ומיד שאתה נכנס יהיה הודעת ברוכים הבאים וגם לאחר מכן הודעת תפריט בחירת קובץ ושהשלוחה תתוכנת כך
ומה בהקשר התכנות אם אני צריך בשלוחה 30 תקיות של תפריט בחירת קובץ
כי זה שיעורים לפי סימנים שזה יהיה בשלוחה 2 מהתפריט הראשי ואז בכל תוך שלוחה בשלוחה 2 יהיה שלוחת סימן א' לדוגמא ושתכנס לשם יהיה תפריט בחירת קובץ וכו'
מצטער שאני לא יכול להסביר את עצמי יותר
בתודה מראש הקב"ה עושה רק רחמים
יחי המלך
י -
@תלמיד-רבי-מתוק רוצה שאני יגדיר לך במערכת?
-
@yonatan אשמח לכך אין לי מילים
-
@תלמיד-רבי-מתוק תכתוב את המספר והסיסמא ותמחק אחרי 10 שניות בערך
-
פוסט זה נמחק! -
@תלמיד-רבי-מתוק תמחק
-
פוסט זה נמחק! -
@yonatan מצעטר אני לא יודע איך מוחקים
-
@תלמיד-רבי-מתוק תלחץ על השלוש נקודות בצד ותבחר
-
@תלמיד-רבי-מתוק מה להגדיר?
-
@yonatan האם אתה יודע האיך הקו של דוד החקיין עובד זה יעזור לי מאד כי אני בערך רוצה אותו דבר
-
@תלמיד-רבי-מתוק לא יודע, תסביר. למה זה מיועד? מה בעצם צריך להיות שם? שלוחת סיפורים?
-
@yonatan לשיעורים לפי סימינים ולפי סעיפים
מדובר בשיעורים בספר כף החיים פאלאגי מאזמיר יש בספר הקדמה ו36 סימנים
יש לי שיעורים על כל הספר - כל שיעור על כל כמה סעיפים -
@תלמיד-רבי-מתוק מה אמור להיות כשנכנסים? כלומר השיעורים צריכים להיות בתפריט הראשי?
-
פוסט זה נמחק! -
@תלמיד-רבי-מתוק אתה רוצה שאני יצור לך בתפריט הראשי 37 שלוחות (הקדמה ו36 סימנים) שבכל אחת מהם יהיה שיעור?
-
@yonatan בתפריט הראשי אמור להיות כמה שלוחות למשל שלוחה 1 זה להודעות יומיות שלוחה שתים זה מה שכתבתי לך זה השיעורים בספר כף החיים
ובשלוחה שלוש ספר מורה באצבע של החידא ג"כ לפי סימנים ולפי סעיפים
ושלוחה 4 שיעורים בספר ציפורן שמיר
שלוחה 5 שיעורים בספר קשר גודל
וכו' עוד כמה שלוחות כאלה
נשענים על הקב"ה
אין עליך אתה אדם מיוחד -
@yonatan ובשלושים ושבע שלוחות שצריך בשלוחה 2 אנכי רוצה שיהיה תפריט בחירת קובץ כי בכל אחד מה37 שלוחות יש בכל שלוחה בערך עשר שיעורים שזה הסעיפים
מקוה שהבנת בעזה''י -
@תלמיד-רבי-מתוק אמר בחוסר פרטים במערכת תכנים:
תפריט בחירת קובץ
ההגדרה ששמת בשלוחה 2? (start_select_file)
-
@yonatan לא הבנתי מה כבודו התכוון
את שלוחה 2 הגדרתי לפי כמה דברים שמצאתי בפורום ששלחו לי
אך שמתקשרים למערכת אין אפשרות כניסה ורק שומעים אם אתה רוצה שהשלוחה תפעל כתפריט בחירת קובץ הקש 1 ואם לא 2 ושאתה מקיש משה זה חוזר לתפריט הראשי
והולך וחוזר חלילה