הודעה בכניסה לקו באיזה שלוחה הושארה הודעה
-
@שמואל-ש אמר בהודעה בכניסה לקו באיזה שלוחה הושארה הודעה:
(-פשוטא אין לי כוח לחשבן לבד...)
זה נותן הרגשה של ניצול
ובגדול הגדרתי שכולם עוברים בפעם הראשונה לשלוחת פילטר ששם זה בודק אם שמעו שיש הודעה חדשה א''כ הם נכנסים הלאה ואם לא זה משמיע להם, נוסף על כך הגדרתי שישמעו את הודעה פעם אחת רק, נוסף על כך הגדרנו שמיד לאחר הקלטת הודעה מוחקים את הפילטר ואז המערכת משמיע לכולם מהתחלה את ההודעה ''שיש הודעה חדשה''
-
@פיסטוק-חלבי אמר בהודעה בכניסה לקו באיזה שלוחה הושארה הודעה:
ובגדול הגדרתי שכולם עוברים בפעם הראשונה לשלוחת פילטר ששם זה בודק אם שמעו שיש הודעה חדשה א''כ הם נכנסים הלאה ואם לא זה משמיע להם, נוסף על כך הגדרתי שישמעו את הודעה פעם אחת רק, נוסף על כך הגדרנו שמיד לאחר הקלטת הודעה מוחקים את הפילטר ואז המערכת משמיע לכולם מהתחלה את ההודעה ''שיש הודעה חדשה''
זה אני מבין, אבל איך הגדרת שיגיד גם באיזה שלוחה ההודעה החדשה?
-
-
ואם יש כמה שלוחות אז עושים כמה פילטרים-לכל שלוחה פילטר+הקלטה של השלוחה ההיא?
-
@שמואל-ש
יפה -
@שמואל-ש
יפהזה מה שלא הבנתי, אז בעצם אם יש עשר שלוחות אז צריך עשר פילטרים ועשר הקלטות, וזה ממש עבודת נמלים!!!
-
@שמואל-ש
זה בדיוק שלוש דקות לבנות את זה באקסס -
@שמואל-ש
זה בדיוק שלוש דקות לבנות את זה באקסס -
@שמואל-ש
יפהואם אני רוצה לעשות שישמעו גם כמה הודעות חדשות יש? (-כמו שיש באיזשהוא חברה שכשמתקשרים שומעים יש לך ___ הודעות שעדיין לא שמעתם)
-
@שמואל-ש אמר בהודעה בכניסה לקו באיזה שלוחה הושארה הודעה:
ואם אני רוצה לעשות שישמעו גם כמה הודעות חדשות יש? (-כמו שיש באיזשהוא חברה שכשמתקשרים שומעים יש לך ___ הודעות שעדיין לא שמעתם)
תוכל לעזור לי בזה?
פשוט אני רוצה לעשות את זה בהודעות אישיות שישאירו מאזינים לי-מנהל המערכת, ואני רוצה לשמוע כמה יש