@יהודה-הוצלר-0 אמר בקרדיט איך אפשר להכניס קרדיט בסוף כל תפריט:
ראיתי באיזה מקום שאפשר לשלוח לימות המשיח בקשה עם הסבר והם יורידו לו את הקרדיט שלהם ו
זה בכלל לא נורא שידעו שאני עושה את המערכות שלי בימות המשיח, זה חברה לא רעה בכלל.
@חיים-פרידמן הרעיון הוא כמובן יותר למערכות שעוד לא הוקמו עושים את השלוחה הראשית כמעבר לשלוחה אחרת למשל 1 ואת 1 מגדירים כתפריט, מגדירים באחת את התתי שלוחות שרציתם לעשות בתפריט הראשי פשוט מאוד
@שרות-פלוס-ivr אמר בקרדיט איך אפשר להכניס קרדיט בסוף כל תפריט:
@חיים-פרידמן https://f2.freeivr.co.il/topic/6/menu-שלוחת-תפריט/15?_=1621869251308
זה הודעה זמנית שמושמעת לפני התפריט הראשי
ההודעות במערכת
ההודעות במערכת הן בפורמט של M0000 כאשר את האפסים מחליף קוד הודעת המערכת.
במידה והמערכת מגיעה למקום שבו צריך להשמיע הודעת מערכת יש בדיקה ב3 רמות:
האם יש קובץ בשם ההודעה בשלוחה הספציפית? - אם כן משמעים אותו.
האם יש קובץ בשם ההודעה בשלוחה בתיקיה בשם Messages הנמצאת בשלוחה הראשית של המערכת? - אם כן משמיעים אותו.
באם אין את הקבצים בשלוחה הספציפית או במערכת - מושמעת הודעת הברירת מחדל ממערכות ימות המשיח.
בהמשך יש הסבר נוסף על הודעות המערכת הועתק מקישור זה
@אנוכי אני עשיתי את זה (לא בשביל להוריד את 'מערכת זו הוקמה') וזה משמיע את זה גם בשלוחה האחרת.
אפשר לעשות משהו שהמערכת לא תשמיע, אבל זה ממש ממש מסובך.
@נץ-החמה יש את זה.
זה מאוד פשוט, שמים את ההגדרה הזאת בשלוחה
say_tfr_end=yes
ומכניסים לשלוחה את הודעה M1900
אבל זה לא עוזר למחוק את ההודעה של ימות המשיח
@613-0 אולי אפשר לעשות שבאם המאזין לא יקיש שלוחה להעברה תוך XXX שניות יעבור לשלוחה אחרת שזה שוב התפריט - שלוחה ראשית
@613-0 זה בד"כ לא עובד (שאם לא מקיש משהו, אחרי כך וכך שניות יעבור לשלוחה הראשית שוב).
@חיים-פרידמן
ראיתי באיזה מקום שאפשר לשלוח לימות המשיח בקשה עם הסבר והם יורידו לו את הקרדיט שלהם ואז יוכלו לעשות מה ש@613-0 אמר למעלה
@יהודה-הוצלר-0 אמר בקרדיט איך אפשר להכניס קרדיט בסוף כל תפריט:
ראיתי באיזה מקום שאפשר לשלוח לימות המשיח בקשה עם הסבר והם יורידו לו את הקרדיט שלהם ו
זה בכלל לא נורא שידעו שאני עושה את המערכות שלי בימות המשיח, זה חברה לא רעה בכלל.
@נץ-החמה
נכון אבל @חיים-פרידמן רצה אז נתתי לו רעיון
@חיים-פרידמן באמת, מה הבעיה שידעו שאתה עושה את המערכת שלך בימות המשיח???
@נץ-החמה
לי באמת לא אכפת אבל ל @חיים-פרידמן יש צורך אז אני נתתי רעיון זה לא שאני הולך לעשות את זה
@יהודה-הוצלר-0 אני לא תייגתי אותך, תייגתי את @חיים-פרידמן .
@נץ-החמה
אבל אני קיבלתי הודעה ששלחת לי הודעה ואז זה נעלם
@יהודה-הוצלר-0 כנראה קיבלת על הפוסט הזה:
@נץ-החמה אמר בקרדיט איך אפשר להכניס קרדיט בסוף כל תפריט:
@חיים-פרידמן באמת, מה הבעיה שידעו שאתה עושה את המערכת שלך בימות המשיח???
@נץ-החמה
אז נו זה לא הבעיה שלי אלא של הפורום
@יהודה-הוצלר-0 אם קיבלת שתי התרעות - אז אתה צודק, @שמואל מה באמת הסיפור של ההתרעה הזאת?
@שמואל
לפעמים זה גם שולח לי על כל הודעה 2 התראות