• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • דף הבית
    • אינדקס קישורים
    • פוסטים אחרונים
    • קבלת התראות מהדפדפן
    • משתמשים
    • חיפוש בהגדרות המתקדמות
    • חיפוש גוגל בפורום
    • ניהול המערכת
    • ניהול המערכת - שרת private

חיוג מהמערכת עם זיהוי טלפון נייד וכד' ללא אישור מיוחד כל פעם אלא אפי' ע"י אימות הטלפון

בקשות לפיתוח
    3
    8
    529
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגיבו כנושא
    התחברו בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • QWERTY
      QWERTY נערך לאחרונה על ידי

חשבתי על דבר שיכול קצת להוריד בסרבול של המערכת, לגבי חיוג עם זיהוי המערכת ממספר נייד פרטי או נייח,
      ע"י אימות הטלפון {ואם צריך גם אימות כפול} למספר שרוצים שיופיע בחיוג מהמערכת
      וכך לא צריך להמתין לשירות לקוחות וגם זה יוריד עבודה מהשירות לקוחות נשמח לתגובה
      יישר כוח ותודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
      • D
        davd נערך לאחרונה על ידי

ואם מישהו ירצה לדפוק אותך, הוא ייקח ממך את הטלפון לכמה דקות, ויתקשר ע"מ לבצע אימות....

U תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • U
          user @davd נערך לאחרונה על ידי user

@davd באותה מידה מישהוא יכול לגנוב לך את הטלפון לדקה ולנייד אותו לחברה אחרת.

בכל אופן, מבינה חוקית, לימות המשיח מותר להוציא שיחה עם זיהוי מסויים כאשר בוצע עליו אימות .
          גם אימות בשיחה נכנסת וקבלת קוד זה אימות תקף לצורך זה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • QWERTY

@davd ידידי הנכבד עם אימות היום מניידים קו לגמרי!! בדיוק כמו שבסים לא כשר מספיק sms

• D
              davd נערך לאחרונה על ידי

אני מכיר קצת את השוק של המערכות התוכן, והקווים.....

היום כל ילד יודע להקים עולם ומלואו בקוי התוכן המשוכללים של ימות, וכאשר תיתן לילד את האפשרויות הנ"ל, אני ואתה וכל הקומה הכשרה יתחילו פתאום לקבל צינתוקים ממספרים אישיים....

ניוד קו זה ממש לא כך, לילדים ולמשועממים אין שום סיבה לנייד קו של חבר שלך.

בקיצור צריך לדעת שאנו עסוקים כרגע במגרש שאחוזים גבוהים ממנו שייכים למובטלים, ילדים, משועממים, וסתם אנשים ללא אחריות (הרי הכל חינמי, והכל אוטומטי...), וצריך להיזהר שבעתיים.

איננו פוסק מה שצריך לעשות, אבל אני מבין טוב טוב את הגישה של ימות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • QWERTY

אז מה אתה אומר שילד יקח לך את הטלפון ויעשה אימות וישלח על המספר שלך צינטוק נו באמת...
                העניין הוא שימות כבר נותנים את השירות הזה ולכן היה ממש לתועלת אם זה היה פחות מורכב ואני חושב שהדברים פשוטים אף אחד בעולם לא יעיז לקחת מספר של מישהו אחר,ולעשות לו אימות , ולשלוח על המספר הזה צינטוק
                בדיוק כמו שאף אחד לא עושה את זה לצורך ניוד
                ולעומת זה מי שבאמת צריך את זה אז צריך לעבור דרך ארוכה זה מה שאמרתי וחבל שכך!!

• U
                  user נערך לאחרונה על ידי

@QWERTY אמר בחיוג מהמערכת עם זיהוי טלפון נייד וכד' ללא אישור מיוחד כל פעם אלא אפי' ע"י אימות הטלפון:

העניין הוא שימות כבר נותנים את השירות הזה

הוספת זיהוי חיצוני למערכת זה בעלות 50 שקל דמי טיפול ובכפוף לשליחת צילום ת.ז. וחשבונית אחרונה של בעל הקו.

זה מסנן שימוש לא רציני באופציה ואני חושב שכך צריך להיות.
                  כמו שנאמר פתיחת האופציה בצורה גורפת בהחלט יכולה להביא לשימוש לא הולם אם כי בעיה חוקית אני לא רואה בזה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • QWERTY

אימות טלפוני זה לא צורה גורפת בכלל!!

• פוסט ראשון
                      פוסט אחרון