שליחת פקס לקו של ימות
-
שלום וברכה
אחד ביקש לי לפתח קו לארגון על מספר קיים שלו בבזק
כלומר לנייד את המספר לימות.....
הענין שיש לו על המספר הזה פקס טו מייל
האם יש אפשרות לעשות שקו של ימות ישמש כמספר של פקס טו מייל?
תודה רבה רבה -
-
@גבאי
תודה רבה לך
האם אני יכול להגדיר את זה גם בשלוחה 2 למשל, כלומר לא בשלוחה הראשית?
שוב תודה -
@דורש1 ודאי שאתה יכול להגדיר איזה שלוחה שאתה רוצה
רק בשלוחה 2 יצטרכו להקיש בשביל לשלוח פקס (לא בכל פקס יש אפשרות להקיש) -
@גבאי ישר כח גדול
-
ואיך אפשר לשלוח פקס למישהו אחר דרך המספר של המערכת?
-
הצעתי:
אל תעשה מעשים כגון ניודים מערכות קיימות וכדו' - אם אתה צריך את זה לפקסים נכנסים או יוצאים, המערכת כעת משובשת מאוד מאוד בנושא זה, ותנסה קודם על מערכת נפרדת, תעשה ניסויים ותתרשם לטובה או לרעה ואח"כ תעשה מה שנראה לך.
אני לא מזלזל ח"ו במערכות ימות המשיח ובמי שעומד עליהם אבל לצערי (כנראה בגלל שלא התאוששו עדיין מהעומס שנחת עליהם או מחמת סיבה אחרת), הנושא הזה של פקסים (וכל מיני דברים שלא קשורים ממש ממש בענן של ימות כמו שידורים חיים וניתובים) לא בתקופה החזקה שלו כרגע. -
@חנון-המרבה אמר בשליחת פקס לקו של ימות:
הצעתי:
אל תעשה מעשים כגון ניודים מערכות קיימות וכדו' - אם אתה צריך את זה לפקסים נכנסים או יוצאים, המערכת כעת משובשת מאוד מאוד בנושא זה, ותנסה קודם על מערכת נפרדת, תעשה ניסויים ותתרשם לטובה או לרעה ואח"כ תעשה מה שנראה לך.
אני לא מזלזל ח"ו במערכות ימות המשיח ובמי שעומד עליהם אבל לצערי (כנראה בגלל שלא התאוששו עדיין מהעומס שנחת עליהם או מחמת סיבה אחרת), הנושא הזה של פקסים (וכל מיני דברים שלא קשורים ממש ממש בענן של ימות כמו שידורים חיים וניתובים) לא בתקופה החזקה שלו כרגע.תודה רבה אני באמת יקח את זה בחשבון
-
@גבאי אמר בשליחת פקס לקו של ימות:
@דורש1 ודאי שאתה יכול להגדיר איזה שלוחה שאתה רוצה
רק בשלוחה 2 יצטרכו להקיש בשביל לשלוח פקס (לא בכל פקס יש אפשרות להקיש)מה זה שווה אם לא מכל הפקסים יוכלו לשלוח אלי ?
האם יש פתרון לענין ? -
@דף-היומי לא
-
@דף-היומי בעיקרון הצורה הנורמלית בפקס היא בלי שלוחות! ולכן תמיד מומלץ לעשות מספר מיוחד עבור פקס ולא מספר הרגיל של המערכת.
אבל יש פיתרון אחד (שאני מכיר) שבמידה ולא הקיש כלום בכניסה למערכת יעבור לשלוחת הפקס ואז מכל מכשיר פקס יוכלו לשלוח.
קימות 2 אפשרויות לכך. הפשוטה היא להגדיר את התפריט הראשי שאחרי פעם אחת שלא הקיש יעבור לשלוחה X עין בהגדרות מודול תפריט.
החיסרון בזה הוא שאחרי התפריט יש הודעה עם פרסומת של ימות המשיח.
אפשרות שניה לעשות את השלוחה הראשית כשלוחת השמעת קבצים ולהגדיר את כל המקשים כמעבר לשלוחה אחרת לפי התפריט הנצרך. יש פה בפורום בהרבה מקומות הרחבה לאפשרות הזו. -
@גבאי אמר בשליחת פקס לקו של ימות:
הפשוטה היא להגדיר את התפריט הראשי שאחרי פעם אחת שלא הקיש יעבור לשלוחה X עין בהגדרות מודול תפריט.
מה הן ההגדרות?!
אפשרות שניה לעשות את השלוחה הראשית כשלוחת השמעת קבצים ולהגדיר את כל המקשים כמעבר לשלוחה אחרת לפי התפריט הנצרך. יש פה בפורום בהרבה מקומות הרחבה לאפשרות הזו.
ברגע ששלוחה הראשית היא לא קבלת פקס, אלא השמעת קבצים, איך תקבל המערכת פקסים?!
-
עושים מספר משני למערכת ובתפריט הראשי מגדירים שמי שמתקשר למספר הזה יופנה לשלוחה של הפקס
אלא א"כ אתה רוצה שהמספר של המערכת הוא עצמו יהיה כפקס אז ראיתי בעבר שמישהו כתב שמקישים את המספר של המערכת עצמה ואז מקישים P ואז את שלוחת הפקס -
@חנון-המרבה הרעיון הוא שיעבור לשלוחה של פקס. נניח עשית ששלוחה /1 היא פקס אתה מגדיר בשלוחת התפריט שבמידה ולא הקיש כלום יעבור לשלוחה /1
-
@QWERTY אמר בשליחת פקס לקו של ימות:
מה שהצעת זה מצוין! רק כל הבעיה במכשירי פקס שאין בהם אופציה כזו! (ולא כל מי שתפרסם לו על המספר פקס שלך ידע על האופציה הזו.
-
נו נו... אז שיעשה מספר משני למערכת
-
השלוחות האלו של פקסים הן קבלה והן שליחה הם לא פופלאריים.
אין כמעט מי שמשתמש בהם. אין גם ביקוש לשכלל או לתקן אותם.
בשביל שירותי פקס מצויינים אפשר להשתמש באלו שמתמחים בזה במיוחד.
שליחת פקסים מהמערכת - אופיס פון. (אין לי קשר לזה - אני לא יודע מי זה - רק השתמשתי ונהניתי והמלצתי לאחרים שגם הם נהנו)
קבלת פקסים למייל - דרך מייפקס בתשלום סמלי של 108 ש"ח בשנה - עובד חָלָק בלי שום תקלות.
בהצלחה -
הרב @גבאי יש אופציה לשלוח פקס למספר אחר דרך המערכת של ימות נגיד מהמייל וכדו'
-
@QWERTY אמר בשליחת פקס לקו של ימות:
הרב @גבאי יש אופציה לשלוח פקס למספר אחר דרך המערכת של ימות נגיד מהמייל וכדו'
תבאר את השאלה אם תוכל
-
הפקס של ימות מקבל פקסים על המספר של המערכת השאלה היא אם אני רוצה גם לשלוח דרכו פקס למישהו אחר נגיד פקס ביתי וכדו' זה ניתן לשלוח?