האם אפשר לשנות את זמן ההשהיה ב after_play=wait_to_key
-
במודול "השמעת קבצים" מוגדר כי אם רוצים שזמן מה לאחר סיום הקובץ עוד יוכלו ללחוץ כאילו עדיין במהלך ההשמעה יש להגדיר
after_play=wait_to_keyוזה מחכה 5! דקות עד להקשה על לחצן כל שהוא, האם ניתן לעשות שיוכלו להגדיר כמה זמו יחכה, או לפחות שתהיה אופציה של המתנה של שניות בודדות [בהגדרה אחרת], כדי שבעצם ישמיע ברצף ועם סיום ההשמעה יוכלו מיד להחליט אם למחוק או להמשיך לשמוע [למחוק ב7 ולהמשיך לשמוע ללא מגע כי אחרי כ2 שניות ימשיך להודעה הבאה].
תודה רבה
-
-
תודה
אבל לא ראיתי שזה עוזר לי ,[או שלא הבנתי משהו]
אני רוצה שכשאני שומע את ההודעות שמשאירים לי אני יוכל למחוק גם כשנגמרת ההודעה [כי לפעמים עד השניה האחרונה אני לא יודע אם יגידו משהו חשוב] אבל ברגע שנשמע הביפ של סיום ההודעה הוא עובר להודעה הבאה, אני הייתי רוצה שיהיה עוד כ2 שניות בערך שאני יכול ללחוץ כאילו זה ההודעה הקודמת [אחרי הביפ] ואם לא לחצו יעבור להודעה הבאה.
בתפריט לאחר השמעה זה עצמו מצריך לחיצה לעבור אליו, ואני מחפש לצמצם בלחיצות [כי אני יכול ללחוץ 2 ולעבור חזרה לקובץ ואז למחוק אותו בלחיצה על 7 ואז 1 לאישור].
תודה רבה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות