קבלת הקשות באנגלית מהמשתמש + קובץ לחילוץ הנתונים לאקסל
-
@מנסה
כמו"כ האם אפשר שיביא גם כך תאריך ושעה? -
את הזמן אתה יכול להגדיל בעצמך
type=api api_link=https://nbxv.000webhostapp.com/tumail1.php api_000=pelet,yes,,1,15,No,,no,
בדוגמא כאן זה 15 שניות
אני ינקד לו בעז"ה
-
-
@מנסה מדהים ממש!
מה צריך לשנות כדי שיעבוד בפרייבט? -
כלום, זה אמור לעבוד בפרייבט כמו ברגיל.
כל המקומות שיש הבדל בין פרייבט לרגיל זה אם השרת נכנס למערכת שלך לקחת נתונים כאן הוא לא נכנס [שים לב שלא צריך סיסמה]
עריכה:
עכשיו הבנתי שהכוונה לקובץ אקסלנראה לי שיש בגליון לינקים אפשרות בחירה בין רגיל לפרייבט
-
@מנסה תודה!
-
זה מוסתר בגליון לינקים
יש 3 שורות מוסתרות בגליון לינקים [שורות 3-5] צריך לפתוח את ההסתרה ושם יש מקום לבחור רגיל או פרייבט
-
חדש!!
אפשרות לקבלת סיומת במייל גם כן
[שימו לב כתובת שונה מלמעלה - שני המודולים ב"ה עובדים]type=api api_link=https://nbxv.000webhostapp.com/tumail4.php api_000=pelet,yes,,1,7,No,,no, api_001=mail1,,1,1,7,No,,no,
יש לשים בשלוחה 2 הודעות
000.tts
001.tts
נותן כעת בחירה ל5 סיומות
גימייל
אוקיי מייל
וואלה
הוטמייל
ויאהו
[ניתן להוסיף עוד רק שלא זכרתי סיומות נוספות שכיחות, להכניס כל סיומת נדירה לא כדאי כי ההקראה של תפריט הבחירה יהיה ארוך נורא]שימו לב זה לא כולל את הCO.IL או ה.COM
כי הנקודות יוצרות בעיה בהקראהניתן להוריד אח"כ בעזרת הקובץ אקסל שלמעלה אותו הדבר כמו מקודם
הטלפון בטור אחד והמייל שהוא הקיש בטור שני
[שימו לב שכל שלוחות הAPI מתנקזות ללוג אחד מה שיכול ליצור כמויות של מידע מיותר בהורדה
מי שיודע יכול כמובן לשים פילטר בשאילתה באקסל שיוריד רק שורות שיש בהם @, וככה לא יירד מה שאינו מייל]עריכה: במודול זה אפשרויות המקשים המיוחדים הם
1 = נקודה.
11 = _ [קו תחתון].
111= 1 [הספרה אחת].
0 = רווח.
00 = 0 [הספרה 0].
**
(שימו לב שהנקודה מופיעה כמילה בלוג ולא.
) -
- אחרי שהוא מקריא את המייל הוא חוזר לתפריט הראשי והוא לא אומר נקלט / לא נקלט
- הניקוד עדיין לא תוקן
הוא אומר הַקֶּשֶׁת במקום הִקַּשְׁתְּ
תודה
-
-
@מנסה אתה ענק!
פתרת לי כמה וכמה בעיות...
הצלחת לעשות את הלא יאומן הקלדת טקסט באנגלית
(חפש את המילים האלו בפורום ותראה כמה שאלו ע''ז)
תודה רבה! -
את הניקוד סידרתי ב"ה
אחרי שהוא מקריא הוא יוצא מהשלוחה, אבל זה נשמר
אם יש בעיה וזה לא נקלט טוב הוא יאמר "שגיאה"
-