פרטים על מי שנכנס לשלוחה
-
שלום חברים,
יש לי שלוחה שהכניסה אליה היא ע"י הקשת קוד אישי ואז הוא מופנה לשלוחה נוספת לפי מה שרשום בקובץListAllInformation
(ההגדרהgo_to_folder_from_list_all_information
)אני מחפש הגדרה שיהיה לי רישום של כל מי שעבר בשלוחה. (ברמה של טלפון, קוד אישי, תאריך, שעה).
חיפשתי המון ואינני מוצא משהו שבאמת מתאים. (אא"כ אני יעשה עוד שלוחת ביניים של אקסס פילטר. אני בודק אם מישהו מכיר הגדרה בשלוחה ללא תוספת זו)
אודה למי שיקדיש מזמנו (באמצע החופש הגדול) ויתן לי רעיון.
-
אני רואה שאף אחד לא עלה על רעיון מוצלח.
בלית ברירה הלכתי על השיטה של שלוחת אקסס פילטר באמצע, ז"א מגיעים לשלוחה 5 שם ע"פ קובץListAllInformation
המאזין מועבר אוטומטי לשלוחה 5/1/ או 5/2/ וכו' כעת הוספתי שלוחות אקסס פילטר 5/11/ ו 5/22/ וכו' ההפניה היא לאקסס פילטר שאמור לרשום לי את כל הכניסות והוא מפנה לשלוחה 5/1/ וכד'.אבל כאן התגלתה בעיה אחרת, ולדעתי לא סבירה.
אחרי שמספר טלפון נכנס פעם אחת עם קוד כלשהו, הוא נרשם. בכניסה הבאה הוא נרשם שוב. וזה מצוין. אבל אם הוא נכנס עם קוד אחר הוא לא נרשם כלל... זאת אומרת שאם כמה מאזינים יכנסו מאותו מספר טלפון אז רק הראשון יירשם וכל פעם שהוא ייכנס הוא ירשם שוב, אבל האחרים לא יירשמו כלל...
נראה לי מוזר
מישהוא מכיר? מישהוא יודע? כך אמור להיות? יש פיתרון אחר? -
בפשטות זה ייתן לך
enter_id_login_add_recording_and_entering_data=yes
תכניס קובץ 050 שאומר "למעבר הקש 1" או משהו דומה
050-option=1-1-7-No-AskNo------1-1
ואת ההגדרה הזאת בשלוחה
כולם ירשמו ותקבל לוג מסודר של קבלת הקלטות ונתונים על השלוחה [בלי שלוחות נוספות] שבו מופיע גם הטלפון וגם הזיהוי של אותו אדם [לפי מה שהקיש בשיחה הנוכחית] תאריך ושעה.לא בדקתי
נראה לי שזה אמור לעבודולהגדיר גם
recording_and_entering_data_say_approval_number=no