עזרה במודל כניסה לפי כל פרטי הלקוח
-
@מאיר כמובן שזה בוצע
אבל נשמע לי מוזר שאפילו בשלוחה הראשית של המערכת זה לא פועל. -
@מאיר אגב ההוראות שם איך להפוך את המידע שבאקסל לקובץ CSV מתאים גם לקובץ EnterIDValName.ini
אשמח לדעת רק ממי שיש לו נסיון
כי זה מאוד יכול לקצר תהליכים. -
@פישל אמר בעזרה במודל כניסה לפי כל פרטי הלקוח:
@מאיר אגב ההוראות שם איך להפוך את המידע שבאקסל לקובץ CSV מתאים גם לקובץ EnterIDValName.ini
אשמח לדעת רק ממי שיש לו נסיון
כי זה מאוד יכול לקצר תהליכים.לא בדקתי הרגע, אבל לפי מה שזכור לי זה לא מתאים.
בקובץ הזה צריך טלפון=שם, ללא פסיקים. -
-
@שאול הוספתי גם את השורה הנ"ל וגם את ה 0 בקובץ
אך כעת לא רק שהוא לא מזהה את השם הוא גם מבקש ממני את המספר האישי...??
זה מה שהגדרתיזיהוי הנכנסים בשמות enter_id=yes enter_id_type=list_all_information login_add_val_name=yes list_all_information_folder=this_folder
-
@פישל נכון, כי זה מה שהגדרת. שיכנס ע"פ
list_all_information
ועכשיו אתה צריך להכניס שקיים בליסט
או שאתה רוצה משהו אחר, מה אתה רוצה שיעשה? -
@שאול אני רוצה שהמאזין יכנס בלי להקיש דבר, ואני יראה בלשונית של שיחות נכנסות וכן במודלים ששולחים למייל את השם של המחייג כמו שמופיע בקובץ EnterIDValName.ini בצמוד למספר.
-
@פישל אז תגדיר כניסה לפי מספר
enter_id_type=phone
או כניסה רק למי שרשום בליסט
enter_id_type=phone_from_list_all_information
-
@שאול א. תודה רבה על העזרה
הגדרתי כךזיהוי הנכנסים בשמות enter_id=yes enter_id_type=phone login_add_val_name=yes enter_id_type=phone_from_list_all_information ביטול ההשמעה שלום לך משתמש יקר record_name=no say_name=no
ואז זה נכנס בשקט, אך הוא מראה לי את המספר זיהוי ושוב המספר בלי לטעון את השם.
-
@פישל אמר בעזרה במודל כניסה לפי כל פרטי הלקוח:
הגדרתי כך
enter_id_type=phone enter_id_type=phone_from_list_all_information
קודם אלו הגדרות כפולות, אתה צריך להגדיר או הראשון כדי שכולם יוכלו להיכנס, או השני אם תרצה שרק אלו שרשומים בליסט יוכלו להיכנס
login_add_val_name=yes
ואז זה נכנס בשקט, אך הוא מראה לי את המספר זיהוי ושוב המספר בלי לטעון את השם.אתה צריך להעלות קובץ בשם
EnterIDValName.ini
ולהכניס בתוכו מספר=שם כמובא כאן -
@שאול אמר בעזרה במודל כניסה לפי כל פרטי הלקוח:
אתה צריך להעלות קובץ בשם EnterIDValName.ini ולהכניס בתוכו מספר=שם כמובא כאן
את זה אני מכיר, אבל זה חתיכת כאב ראש כי באקסל תמיד נחתך ה 0 ואז צריך עם נוסחאות להוסיף וכו'...
משום מה הבנתי מאלחנן בשירות לקוחות של ימות שאפשר גם דרך קובץ ListAllInformation.ini לטעון שמות וכך גם נראה בהדרכה כאן, אני לא צודק?
-
@פישל צודק. (לא זכרתי בדיוק אז כתבתי)
אבל זה אם אתה נכנס עם מספר שבליסטenter_id_type=phone_from_list_all_information
-
@שאול אשמח אם לא קשה לך לרכז לי את כל ההגדרות שצריך להזין בשלוחה הראשית כדי שהוא ישאב את השמות מקובץ ListAllInformation.ini
תודה רבה. -
enter_id=yes enter_id_type=phone_from_list_all_information login_add_val_name=yes ביטול ההשמעה שלום לך משתמש יקר record_name=no say_name=no
-
@שאול תודה רבה עזרת לי מאוד מאוד!!
ואיך אני מגדיר שהוא יקח רק את השם נטו ולא יגביל את הכניסה, כך שגם מי שלא נמצא בקובץ ListAllInformation.ini יוכל להכנס למערכת?
ועוד שאלה לגבי ה 0 אין לזה פתרון רק לעבור אחד אחד בקובץ ולהוסיף ידני? -
-
אין צורך להוסיף 0 אחד אחד
אפשר להגדיר את התא באקסל כטקסט ואז הוא לא מוחק את האפסים בכללואם כבר נמחק לך האפסים תעמוד על טור ליד ותכתוב ="0"&a1[התא שבו הטלפון שחסר לו האפס], ויווצר תא חדש של הטלפון כולל 0, כעת " תמרח" את ההגדרה הזאת על כל הטור ויש לך בשניות טור חדש הכולל 0 מתוקן
-
@מנסה אמר בעזרה במודל כניסה לפי כל פרטי הלקוח:
אפשר להגדיר את התא באקסל כטקסט ואז הוא לא מוחק את האפסים בכלל
איך מגדירים זאת?
-
כאן במסומן באדום תלחץ על החץ ותפתח רשימת אופציות אחת מהן היא "טקסט"