יש אפשרות שדו"ח ועידה יגיע עם שמות?
-
מישהו יודע אם יש אפשרות שדוח ועידה שנשלח ב-sms ובמייל יגיע עם השמות של המשתתפים {כמובן אחרי שאעדכן אותם באיזה קובץ כלשהו אם ישנו }
וגם לגבי ניקוד טרוויה שכבר התחיל למנות נקודות למאזינים אם ישנה אפשרות שיגיע עם שמות ואם זה אפשריבשלב הזה או שאם מעדכנים זה מאפס את הניקוד
נשמח לעזרה ותודה לעונים!! -
@QWERTY אפשרי בוודאי
תפתח תיקייה בשלוחה ראשית בשם EnterID (שים לב לאותיות הגדולות והקטנות)
ותעלה לתוכה קובץ בשםEnterIDValName.ini
בקובץ תכתוב את המספר טלפון=שם בעל המספר
בכניסה למערכת או בשלוחה של הוועידה תכניס את הקוד הבאenter_id=yes enter_id_type=phone login_add_val_name=yes login_add_val_name_folder=/EnterID say_name=val_name
ברירת מחדל מקליט את השם ומשמיע את השם שהוקלט אם אתה לא רוצה תכניס את זה
record_name=no say_name=no
-
פצצה אני ינסה את זה עכשיו תודה רבה רבה !!!
-
@מוטלה תגיד כתבת או בשלוחה הראשית או בשלוחה של החדר ועידה מה הנפק"מ שאם אני ישים את הקוד בשלוחה ראשית זה ישמור לי כול מקום במערכת את השמות על המספרים הנ"ל או שזה לא משנה?
-
@QWERTY נכון מאד! אם תשים את זה בשלוחה הראשית אז הוא יזהה אותו בכל השלוחות אלא אם הגדרת בטריוויה כניסה לפי מספר זהות וכדו'
-
אלוףף אתה!!
-
למה שנכנסים למערכת הוא אומר שלום ל.. ואז שומעים את השם שכתבתי במערכת זה תלוי במה שכתבת פה לבטל את זה??
-
כי אתה כתבת שהוא מבקש להקליט ואת זה הוא משמיע אבל הוא מקריא את השם שכתוב
-
@QWERTY אם זה מפריע לך תוריד את זה:
say_name=val_name
-
תודה רבה!!
אוקיי מעולה עובד אבל במייל זה מגיע בלי השם רק בקובץ שבתוך המערכת מופיע השם
ועוד דבר, יכול להיות שבגלל ההגדרה הנל אם נכנסים לטרוויה הוא לא אומר שלום ל..{השם שהוקלט ע"י המאזין} כמו שהיה אומר בעבר? -
ההגדרה הנל התכוונתי לזה
record_name=no say_name=no
-
@QWERTY נכון!
אם אתה רוצה שכן יגיד תכניס את הקוד הבא:delete_id_exit=yes enter_id=yes enter_id_type=phone
כמובן רק אם לא הגדרת את ההגדרה שלא יקליט ב ivr.ini
-
אני רוצה שיגיד רק בכניסה לטרוויה כמו שהייה לי תמיד אבל לא בכניסה למערכת וגם שלא יגיד את השם שאני כתבתי בקובץ הנל אלא את מה שהמאזין הקליט את שמו אז להגדיר את מה שכתבת?
-
@QWERTY נכון מאד!
-
להכניס את זה בשלוחה של הטרוייה?
-
או בשלוחה הראשית בטרוויה לא??
-
@QWERTY בשלוחה של הטריוויה, מה הכוונה בשלוחה ראשית של הטריוויה? יש לך כמה שלוחות שם?
-
לא היתכוונתי בשלוחה הראשית ,או בשלוחה של הטרוויה עשיו אני אגדיר את זה נקווה שיעבוד סומך עליך
-
אכן כן הגדרתי את זה וזה עובד מעולה ב"ה
תודה על כול העזרה!! -
@QWERTY שכחתי לכתוב לך, בשלוחה של הטריוויה אתה צריך להוסיף גם את זה
login_add_val_name=yes login_add_val_name_folder=/EnterID
כי מוגדר שם זיהוי מחדש.
המלצה: תכניס את זה ב ivr.ini בשלוחה הראשית וכך זה תקף בכל השלוחות.