הקלטה איכותית בטלפון
-
אני ניסתי להקליט כמה פעמים דרך האתר, עם רמקול מחשב וההקלטות לא יצאו משהו משהו מיוחד.
מנסיון הכי טוב זה דרך הטלפון, והכי נוח באוזניות.בהצלחה !
-
@עתיקין אמר בהקלטה איכותית בטלפון:
אני ניסתי להקליט כמה פעמים דרך האתר, עם רמקול מחשב וההקלטות לא יצאו משהו משהו מיוחד.
מנסיון הכי טוב זה דרך הטלפון, והכי נוח באוזניות.
בהצלחה !אם אתה כבר מקליט מהמחשב תקליט בתכנה זו Audacity עם מיקרפון טוב
מנסיון זה ברור ויש לך עריכה מידית לחתוך מה שלא צריך וכו' וכו' -
צודק,
אני הקלטתי דרך המערכות של ימות המשיח, וזה בכלל מערכת הקלטה דפוקה מאוד [סליחה על הביטוי]
אבל אני שואל אותך @ימהר-0 האם אתה מקליט דרך המחשב כי זה יותר קל לך, או כי זה יוצא באיכות יותר טובה מהקלטה טלפונית. -
צודק,
אני הקלטתי דרך המערכות של ימות המשיח, וזה בכלל מערכת הקלטה דפוקה מאוד [סליחה על הביטוי]
אבל אני שואל אותך @ימהר-0 האם אתה מקליט דרך המחשב כי זה יותר קל לך, או כי זה יוצא באיכות יותר טובה מהקלטה טלפונית.שנייהם גם שזה יותר ברור וגם שזה יותר נוח וקל כי אני יכול לדבר ולהפסיק דקה ואח''כ מוחק וחוזר על מילה אם לא יצא טוב בפרט בהקלטות ארוכות שאם עושים דרך הטלפון ובסוף אתה נתקע אתה צריך להתחיל מהתחלה
אבל צריכים שיהיה מקרפון טוב
עולה 30 35 ש"ח עובדים עם זה וזה ברור וקל -
האם אפשר לדעת היכן קנית רמקול ב 35 ש"ח
-
במרכז המחשב או בכל חנות מחשבים
וכאן יש לך את זה ב 16 שח אבל תצטרך לחכות חודש עד שיגיע אילך
-
לי יש מכשיר כשר סטנדרטי, ותמיד כשאני מקליט הודעות בפלאפון עצמו, שומעים רעשי רקע, למשל לחיצה בסיום ההקלטה. לכן אני מקליט עם אוזניות, הרבה יותר ברור ולא שומעים את הלחיצות.
-
@דף-היומי כנראה שהאוזניות עולות יותר מהפלפון עצמו....
-
@חנון-המרבה אמר בהקלטה איכותית בטלפון:
@דף-היומי כנראה שהאוזניות עולות יותר מהפלפון עצמו....
סליחה אם לא הסברתי את עצמי, מדובר באוזניות של סמסונג שעולות כ-30 ש"ח.
נ. ב. קניתי אותם לפני כמה שנים, ומאז הם החליפו את הדגמים, מה לעשות שהדגמים החדשים לא נותנים את אותה בהירות של הישן...
בינתיים אני סוחב את הישן, מתפלל שלא ילך סופית. -
@דף-היומי פשוט שכחתי להוסיף שתבין שאני לא מתכוין בשיא הרצינות אלא רעיונית וכאמור למעלה שתלוי בטיב הפלפון, ועוד פעם
-
@חנון-המרבה אמר בהקלטה איכותית בטלפון:
@דף-היומי פשוט שכחתי להוסיף שתבין שאני לא מתכוין בשיא הרצינות אלא רעיונית וכאמור למעלה שתלוי בטיב הפלפון, ועוד פעם
או קיי...
אבל עובדה שההודעות ברורות מאד, ואין טענות. -
@דף-היומי להזכירך לעיל בפוסט
@חנון-המרבה אמר בהקלטה איכותית בטלפון: המיקרפון של הפלפון היא מאוד איכותית לכשעצמה (כמובן תלוי בטיב הפלפון) ולא צריכים משהו אמצעי בין הפלפון להקלטה, לא אוזניות ובטח שלא בלוטוס'. (לפעמים שומעים בפלפון יותר ברור וחד מאשר אפי' במקליט טוב, כי המיקרפון של הפלפון מיועד לדיבור בשונה ממקליט שבנוי גם להקלטת מוזיקה וכו', כך שבפלפון משקיעים רק באיכות דיבור וזה מה שאתה בעצם צריך, כמובן וכאמור שזה תלוי בטיב המכשיר...)
אפשרי לעשות את הפלפון ברמקול כך שישמעו גם מרחוק ולא יצטרכו להחזיקו צמוד לפה כל הזמן.
זה אם אתה רוצה איכות הכי טובה, אך כמובן שאוזניות וגם בלוטוס וכו' גם טובים. -
צודק,
אבל אני שואל אותך @ימהר-0 האם אתה מקליט דרך המחשב כי זה יותר קל לך, או כי זה יוצא באיכות יותר טובה מהקלטה טלפונית.מה כ"כ דפוק בהקלטה בימות?
-
@davd אמר בהקלטה איכותית בטלפון:
מה כ"כ דפוק בהקלטה בימות?
זה לקח לי הרבה זמן עד שההקלטה נקלטה במערכת שלהם, הייתי צריך לחתוך כל הקלטה.
בקיצור לא נהנתי מזה בכלל -
מה כ"כ דפוק בהקלטה בימות?
זה לקח לי הרבה זמן עד שההקלטה נקלטה במערכת שלהם, הייתי צריך לחתוך כל הקלטה.
בקיצור לא נהנתי מזה בכללמעניין אני משתמש עם מערכת בימות כבר 7 שנים, ומקליט כמעט בכל יום הודעות, ונהנה ממש.
הייתי אומר שהבעיה היא לא במערכת אלא במי שמשתמש בה.... (סליחה על הביטוי).
-
מעניין אני משתמש עם מערכת בימות כבר 7 שנים, ומקליט כמעט בכל יום הודעות, ונהנה ממש.
הייתי אומר שהבעיה היא לא במערכת אלא במי שמשתמש בה.... (סליחה על הביטוי).
יכול להיות שהיה לי בעיה בקליטה.
אני לא יודע, אך היו לי בעיות עם זה !
[אני סולח לך] -
נכון שההקלטה של המערכת הטלפונית היא לא הכי איכותית, גם כי זה בשיחה, וגם כי הקובץ שטלפוניה יכול להפעיל היא באיכות די נמוכה (ובדרך אגב לא יעזור על זה להקליט ולהעלות), ונכון שנושא ההקלטה היא די פשוט, ואין מידי הרבה פונקציות (חוץ מהפסקה והמשך, הקלטה עם מוזיקה, ועוד כמה פיצ'רים...).
אם זאת, להגיד שזה מערכת הקלטה דפוקה, זה קצת מוגזם..... -
אני משתמש לשידור חי בזה
אני לא יודע אם זה יותר ברור, אבל כנ"ל חוסך רעשי רקע כשאני בודק אם הפלאפון לא התנתק או נגמרת הסוללה וכדו'.
עולה 45 ש"ח בחנויות ציוד מחשבים ותקשורת (מניח שמחו"ל יעלה יותר זול...) -
@דף-היומי אתה מניח ככה על השולחן? או מדביק לחליפה או משהו?
-
@רבי-יצחק אמר בהקלטה איכותית בטלפון:
@דף-היומי אתה מניח ככה על השולחן? או מדביק לחליפה או משהו?
יש לזה קליפס (על המיקרופון עצמו, בחלק הקשיח) למקרה הצורך, פשוט הסרתי אותו לצורך צילום ברור יותר.