בעיה רצינית!!!
-
זה מטורף הוא כותב לי 64 שיחות בזמן שזה ניתוב למספר בודד
-
א. האם השיחה בפועל כן מנותבת אליך?
ב. אם כן, אצלך בפלאפון מוגדר הפניית שיחה חזרה למערכת באיזה שהוא צורה?תשלח לימות במייל
מחייג
מחויג
תאריך ושעהככה הם יוכלו לבדוק
-
אין לי שום שיחה לנייד שמוגדר אליו הניתוב
-
תשלח לימות מחייג מחויג תאריך ושעה...
אודה שתשתף איתנו במידה ועלו על הבאג -
אוקיי שלחתי להם נעדכן כשיענו לי
-
@סביר-למדי אמר בבעיה רצינית!!!:
יש לימות באג שאם מוגדר שלוחת 'תור' ואין מספרים בתור זה שולח מאות מיילים בדקה כי הוא כנראה מנסה להפעיל את התור מאות פעמים...
זה טופל הנושא הזה
-
מי שמחייג אלי דרך המספר הזה ולא עניתי באותו קו הנייד מצלצל בלי סוף למרות שהוא ניתק מזמן והמייל מתחרפן כול דקה מייל!!
-
@סביר-למדי ב"ה ככה"נ עליתי על הבעיה מה שקרה הנייד שאליו היה ניתוב ביטלתי את השיחה ממתינה ואז הכל השתבש
ופשוט המערכת היתה מחייגת בלי סוף {גם אחרי שהמחייג ניתק!} עד שאני עונה ומנתק וחלק מהשיחות לא הגיעו אליי ופשוט רק ניסו לחייג וכול פעם כזו נשלח מייל על הקלטת שיחה המייל התפוצץ לי במאות הודעות!! בשעתיים בלבד
ואצלי הגדרתי שבכול מייל הוא מתריע בשולחן עבודה עם צליל כך שזה ממש היה משגע
בכ"א תודה גם לימות שממש ניסו לעזור! -
יווו זה לא אמיתי זה חזר!!!
-
אולי תנסה לפתוח מחדש את השלוחה
זאת אומרת למחוק ולהוסיף מחדש -
זה הדבר הראשון שעשיתי בכ"א ב"ה זה הפסיק ב-4 לפנות בוקר בערך אין לי מושג איך אולי התעייף...
-
מוזר שזה קורה רק לך
אולי תנסה את ההגדרה הזאת אולי זה ילך לך
type=queue title= queue_timeout=1200 queue_caller_id=customer_did queue_record_send_mail=yes queue_log_send_mail=yes
הגדרה מספר 2 (queue)
maxlen=3 announce-frequency=20 announce-holdtime=yes periodic-announce-frequency=30 strategy=random wrapuptime=15 musicclass=default
מקווה שיעזור לך
שים לב זה רק למודול תור -
היה לי ניתוב לנייד אחד ובנייד הזה אתמול ביטלתי את הממתינה ואז הכל השתבש
@QWERTY אמר בבעיה רצינית!!!:
@סביר-למדי ב"ה ככה"נ עליתי על הבעיה מה שקרה הנייד שאליו היה ניתוב ביטלתי את השיחה ממתינה ואז הכל השתבש
ופשוט המערכת היתה מחייגת בלי סוף {גם אחרי שהמחייג ניתק!} עד שאני עונה ומנתק וחלק מהשיחות לא הגיעו אליי ופשוט רק ניסו לחייג וכול פעם כזו נשלח מייל על הקלטת שיחה המייל התפוצץ לי במאות הודעות!! בשעתיים בלבד
ואצלי הגדרתי שבכול מייל הוא מתריע בשולחן עבודה עם צליל כך שזה ממש היה משגע
בכ"א תודה גם לימות שממש ניסו לעזור! -
לפחות אתה יודע מה הבעיה
-
type=routing routing_to_phone=0 music_on_hold=no routing_answer_tfr=yes routing_answer_tfr_hangup_goto=/1 routing_end_time=35 routing_end_goto=/1
כך הגדרתי אצלי כמובן חוץ מהנייד
-
טוב שאתה אומר לי גם אני יוריד את הנייד
-
חחחח באמת טוב שהורדת {למרות שלא שמתי לב}
-
אולי תנסה לעשות במקום
routing_to_phone=0
--------routing1=0
אולי זה ילך לך יותר טוב -
היום זה עובד רגיל
-