בסיום שיחה יוצאת שתושמע הודעת מערכת ואז ניתוק שיחה
- 

כיצד אני עושה שבסיום שיחה יוצאת-ניתוב למס' ישראלי מהמערכת (ניתוק השיחה מצד מקבל השיחה) יישמע המאזין הודעה ולאחמכ השיחה מהמערכת תנותק ? 
- 

@avramk100 
 תגדיר את זהrouting_end_goto=/8או לכל שלוחה אחרת השמע שם את הקובץ שהינך רוצה 
 ולאחמ"כ תגדיר שהשיחה תנותק
- 

@avramk100 אמר בבסיום שיחה יוצאת שתושמע הודעת מערכת ואז ניתוק שיחה: כיצד אני עושה שבסיום שיחה יוצאת-ניתוב למס' ישראלי מהמערכת (ניתוק השיחה מצד מקבל השיחה) יישמע המאזין הודעה ולאחמכ השיחה מהמערכת תנותק ? תגדיר מעבר לשלוחת ניתוק, שם תשים הקלטה M0000עם ההודעה
- 

@liy 
 אתה צודק שאפשר גם כך
 אבל אם הוא עושה שלוחת השמעת קבצים, המאזין/לקוח יוכל ללחוץ לדוג' על 1 לשמוע 10 שניות אחורה
- 

@לעזור-לכולם תודה רבה רבה 
- 

@לעזור-לכולם אמר בבסיום שיחה יוצאת שתושמע הודעת מערכת ואז ניתוק שיחה: @avramk100 
 ולאחמ"כ תגדיר שהשיחה תנותקזאת אומרת להגדיר את השלוחה כהשמעת קבצים? 
- 

@לעזור-לכולם אמר בבסיום שיחה יוצאת שתושמע הודעת מערכת ואז ניתוק שיחה: @liy 
 אתה צודק שאפשר גם כך
 אבל אם הוא עושה שלוחת השמעת קבצים, המאזין/לקוח יוכל ללחוץ לדוג' על 1 לשמוע 10 שניות אחורהאני לא רוצה שיוכלו. אני מעוניין שזה יהיה 'נעול', שלא יוכלו להקיש, איך עושים? 
- 

@avramk100 נו תעשה מה ש@Liy כתב 
 הודעת ברוכים הבאים בשלוחת ניתוק
- 

@liy אליפות 
- 

@avramk100 אמר בבסיום שיחה יוצאת שתושמע הודעת מערכת ואז ניתוק שיחה: @לעזור-לכולם אמר בבסיום שיחה יוצאת שתושמע הודעת מערכת ואז ניתוק שיחה: @avramk100 
 ולאחמ"כ תגדיר שהשיחה תנותקזאת אומרת להגדיר את השלוחה כהשמעת קבצים? כן 
- 

@avramk100 אמר בבסיום שיחה יוצאת שתושמע הודעת מערכת ואז ניתוק שיחה: @liy אליפות ת׳אמת שזה רעיון שעשיתי באיזה מערכת, הוא עלה לי בדיוק לפני כמה ימים.