יצירת לינק מהקלטות לכמה שלוחות
-
אשמח אם מישהו יכול לתת לי את הקוד של יצירת לינק לכמה שלוחות.
במודל כאן א"א לייצר לינק ליותר ממקום אחד. האם יש למישהו פתרון לזה. -
@עתיקין מי אומר שיש כזה קוד?!
אין כזה דבר בנתיים ודובר כבר הרבה כאן בפורום ע"ז. -
@חנון-המרבה נסיתי לחפש בפרום ולא מצאתי, האם יש למישהו פתרון לזה ?
או שאולי מישהו יכול להפנות אותי למישהו שנותן פתרון לזה !בתודה.
-
@עתיקין אין........
-
@עתיקין אולי זה יעזור לך תעשה שלוחה שמשמיע קבצים משלוחה אחרת..
אבל אתה לא יכול להקליט לתוך השלוחה הזו ישירותtype=playfile folder_to_play=/1/1/3 -
@מוטלה אמר ביצירת לינק מהקלטות לכמה שלוחות:
@עתיקין אולי זה יעזור לך תעשה שלוחה שמשמיע קבצים משלוחה אחרת..
אבל אתה לא יכול להקליט לתוך השלוחה הזו ישירותtype=playfile folder_to_play=/1/1/3כן אבל אני לא רוצה שישמעו את כל הקבצים שיש שם, אלא רק חלק.
ואני לא יכול להגדיר מראש איזה ! -
@עתיקין אם זה שלוחה קבועה שאליה אתה רוצה להעביר אתה יכול לעשות את זה כל פעם בקלות דרך הטלפון
אתה צריך להגדיר את המספר כמנהל וכך במקש 7 במהלך השמיעה נפתח לך תפריט אם אפשרות להעביר את הקובץ במקש 4 או 3 אני לא זוכר כעת.
ברירת מחדל יש שם אפשרות לבחור לאיזה שלוחה להעתיק אתה יכול להגדיר מראש שמיד שיקיש 3/4 יעביר לשלוחה שהגדרת במערכת
ההגדרות הם:
להגדיר את המספר כמנהל:
תפתח רשימת תפוצה שלישית ותכניס לשם את המספר של המנהל
וב ivr תגדיר כך:admin_options_file=template check_template=3בקוד זה מוגדר שכל מי שנכנס למערכת והוא נמצא ברשימת התפוצה מספר 3, נכנס כמנהל.
כדי להגדיר מראש לאיזה שלוחה יעבור במקש 7>3 תגדיר כך (בשלוחה שבו אתה רוצה שיוכלו להעתיק)admin_options_file_move_folder=9/7 -
יש את מודל החדש של פיתוח אישי מא. ש כאן
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות