שכפול קובץ אוטומטי לשלוחה אחרת
-
@איש-יהודי-0 לא צריך
קרדיט ל @אהרן-שובקס
הועתק מכאן
ההגדרות הם:type=api api_link=https://www.shuvax.com/upload_mani_Files.php api_add_0=password=סיסמת הניהול
השלוחות אליהם תרצו להעלות את ההקלטה:
api_add_1=path=2-4
לדוגמא פה מוגדר שיעלה לשלוחה 2 ולשלוחה 4
ברירת מחדל חוזר לתפריט ראשי לשינוי:api_add_2=go_to_folder=/מספר השלוחה
אם המערכת נמצאת בפריווט צריך לשים את ההגדרה:
api_add_3=private=yes
חדש! באם הנכם מעוניינים לתת שם לקובץ מראש לדוגמא תרצו להחליף את הקלטת התפריט ראשי מכמה שלוחות שימו את ההגדרה הבאה (שימו לב לכתוב גם את הסיומת של הקובץ .wav):
api_add_4=name=M1000.wav
-
@איש-יהודי-0 אתה לא מתכווין לזה?
-
@שמואל-ש כל הנ"ל זה "להקליט", מה עם "העלאה"??
-
@איש-יהודי-0 אמר בשכפול קובץ אוטומטי לשלוחה אחרת:
מה ש @נר-יצחק הביא זה להקליט, אבל מה שאני הבאתי זה שהוא ישמיע השמעות משלוחה מובחרת.
-
@שמואל-ש אמר בשכפול קובץ אוטומטי לשלוחה אחרת:
מה ש @נר-יצחק הביא זה להקליט, אבל מה שאני הבאתי זה שהוא ישמיע השמעות משלוחה מובחרת.
כל השיעורים
מה שהבאת זה להשמיע משלוחה אחרת, אבל הובן מדבריו שהוא רוצה שישמעו מכמה וכמה שלוחות
@נר-יצחק אמר בשכפול קובץ אוטומטי לשלוחה אחרת:
@איש-יהודי-0 לא צריך
קרדיט ל @אהרן-שובקס
הועתק מכאן
ההגדרות הם:type=api api_link=https://www.shuvax.com/upload_mani_Files.php api_add_0=password=סיסמת הניהול
השלוחות אליהם תרצו להעלות את ההקלטה:
api_add_1=path=2-4
לדוגמא פה מוגדר שיעלה לשלוחה 2 ולשלוחה 4
ברירת מחדל חוזר לתפריט ראשי לשינוי:api_add_2=go_to_folder=/מספר השלוחה
אם המערכת נמצאת בפריווט צריך לשים את ההגדרה:
api_add_3=private=yes
חדש! באם הנכם מעוניינים לתת שם לקובץ מראש לדוגמא תרצו להחליף את הקלטת התפריט ראשי מכמה שלוחות שימו את ההגדרה הבאה (שימו לב לכתוב גם את הסיומת של הקובץ .wav):
api_add_4=name=M1000.wav
זה בכלל לא קשור למה שהוא רצה
-
|-"הקפצה".-|
הקושי שלי:
אני מעלה שיעורים לשלוחה מסויימת, אני בנוסף משכפל את כל השלוחות לשלוחת "השיעורים החדשים" (יחד עם הכותרת), האם אין אפשרות להגדיר (בהעלאה לא בהקלטה) שהקובץ יכנס גם לשלוחה אחרת? (בעצם אני צריך שהוא יעבור רק אחרי שאני נותן לו את הכותרת טלפונית...)
עוד משהו:
יש לי שלוחה לפי שם הרב (לדוגמא הרב א. וייס) ושם הוא מוסר שיעור בנושא מסויים (לדוגמא דף היומי), אני רוצה לעשות גם תפריט לפי נושא נלמד (ולא לפי שם רב), ושם כשילחצו דף היומי יהיה הפניית קישור לשלוחה של הרב א. וייס? (כך שלא אצטרך להעלות גם שם את הכל) [זה אמור להיות יותר קל מהשכפול לשיעורים החדשים, כי פה אני סה"כ צריך הפניה].-
-
- מישהו יכול לעזור! זה יעזור לי (ולרבים) מאד!!!
-
-
-
@איש-יהודי-0
1.
אין אפשרותיש אפשרות אם תכין קובץ אקסל לפי הנושאים ועבור כל שיעור תפתח שלוחה בה יהיה מוגדרת השלוחה בה נמצא השיעור הספציפי והגדרת מספר השיעור להשמעה
-
@חויוה-טלפונית אני רוצה רק שיגיעו לשלוחה ושיוכלו לבחור שם את הקובץ (לשייט בין הקבצים ע"י #8).
תוכלו להסביר לי קצת יותר ברור... -
@איש-יהודי-0 אני אף פעם עדיין לא השתמשתי עם קובץ אקסל בשביל המערכת, אודה על תוספת ביאור.
-
@איש-יהודי-0 תוכל לפנות למייל
cs@ivr-havaya.com
או
ivr.8480381@gmail.com