קבלת סיכום סופי של נתונים שהתקבלו בשלוחת 'קבלת הקלטות ונתונים' למייל
-
האם ישנה הגדרה שרק בעת סגירת ההרשמה אקבל מייל עם קובץ ApprovalAll.html, ולא אקבל אחרי כל הרשמה?
-
@יודעלע
מה זאת אומרת בעת סגירת ההרשמה? -
מי יידע מתי היא סגירת ההרשמה?
אתה יכול להגדיר שלא ישלח ובסיום ההרשמה תיכנס לשלוחה ותוריד את הקובץ
-
@מנסה
הבנתי
אין אפשרות שבתאריך X ישלח למייל סיכום של כל ההזמנות
תודה -
@יודעלע
יש אפשרות בAPI -
@לעזור-לכולם אמר בקבלת סיכום סופי של נתונים שהתקבלו בשלוחת 'קבלת הקלטות ונתונים' למייל:
@יודעלע
יש אפשרות בAPIיש מודול של שליחת מייל, לא?
@יודעלע -
@שמואל-ש
איזה? -
@לעזור-לכולם אמר בקבלת סיכום סופי של נתונים שהתקבלו בשלוחת 'קבלת הקלטות ונתונים' למייל:
@שמואל-ש
איזה?יש את זה של @אהרן-שובקס אבל אני לא יודע אם זה עובד טוב כי בעבר זה עשה לי בעיה ואני לא יודע מה נהיה עם זה.
וחוץ מזה יש גם את זה אבל צריך להכניס את הקובץ לשלוחה ההיא...
עריכה: לאחר הפיתוח החדש א"צ ואפשר לשלוח קובץ משלוחה אחרת אז @יודעלע המודול הנ"ל הוא הכי טוב לך. -
@שמואל-ש
הגדרתי כך:type=file_to_email file_to_email_file_name=ApprovalAll.html file_to_email_the_path_of_the_file=/15/6/1 file_to_email_end=/9/1 file_to_email_end_no=/9/2
והוא טוען שהשלוחה אינה ניתנת להפעלה עקב חוסר בהגדרות
-
@יודעלע
אם הבנתי נכון, אז אפשר לשלוח רק קובץ PDF, ולא HTML -
@לעזור-לכולם
חבל! -
-
@לעזור-לכולם
אני די חדש כאן
איך מזרזרים הגדרה כזאת? זה עולה כסף? -
-
@לעזור-לכולם
יישר כח שאתה עוזר לכולם -
@יודעלע
אם הבנתי נכון, אז אפשר לשלוח רק קובץ PDF, ולא HTML@יודעלע מבדיקה עכשיו, שולח גם קובץ אישורים-html.
-
@יודעלע אמר בקבלת סיכום סופי של נתונים שהתקבלו בשלוחת 'קבלת הקלטות ונתונים' למייל:
והוא טוען שהשלוחה אינה ניתנת להפעלה עקב חוסר בהגדרות
ההגדרות נראות בסדר גמור, אולי השלוחה למעבר אחרי זה לא מוגדרת טוב?
ואתה בטוח שנרשמת למערכ הקניות עם טלפון זה ועם כתובת מייל? -
@שמואל-ש
אני מתחיל להבין
זה מה שכתבתי ולא נרשמתי לשום מקום...type=recording_and_entering_data 050-option=9-1---Number------------ 051-option=9-1---Number------------ say_approval_number=say_approval_no_number add_to_list_all_information=yes delete_old_from_list_all_information=yes recording_and_entering_data_end_goto=/15/6 title=הלוך booking_Folder-15/6/1=1021
-
@שמואל-ש אמר בקבלת סיכום סופי של נתונים שהתקבלו בשלוחת 'קבלת הקלטות ונתונים' למייל:
@יודעלע מבדיקה עכשיו, שולח גם קובץ אישורים-html.
זה ישלח כל קובץ לדוגמא אקסל, וורד, MP4 וכו'?
-
@לעזור-לכולם
ומה לא טוב בזה?:type=file_to_email file_to_email_file_name=ApprovalAll.html file_to_email_the_path_of_the_file=/15/6/1 file_to_email_end=/9/1 file_to_email_end_no=/9/2