נפתר מה הנתיב של הקובץ שלי ב 000webhost
-
פתחתי שם אתר בחינם והעלתי קובץ php אבל לאיפה להפנות במערכת איך אני יודע מה הנתיב המלא מלבד זה הגדרתי ככה
type=api api_link=https://0799405805.000webhostapp.com/php/0799.php
ואני שומע אין מענה וכו
-
@שלוימלה
כשאתה לוחץ על הקובץ (לא פותח) יש לך בשורה למעלה סמל שנראה כמו דף עם קיפול בפינה, (ניסיתי להעלות תמונה ולא הולך) ובדף שיפתח תעתיק את הקישור! -
@telepoint-ivr לא הבנתי, איזה קובץ? באתר?
-
@שלוימלה
בשרת כמובן -
@telepoint-ivr ואיפה אמור ליפתח דף
-
@telepoint-ivr אתה איתי?
-
@שלוימלה
תלחץ על זה בהקשה אחת על הקובץ הרצוי -
@telepoint-ivr אני לא רואה את זה אצלי. איך עושים צילומסך
-
@שלוימלה
מחשב? טלפון? -
@telepoint-ivr הסתדרתי הנה בפוסט הקודם שלי
-
@שלוימלה
לא יודע למה זה ככה!?
תבדוק למה זה עושה לך ככה?
-
את הקובץ כותבים בסיומת php באותיות קטנות ולא PHP באותיות גדולות
-
@לעזור-לכולם
ניסיתי גם אצלי בשרת לעשות עם סיומת באותיות גדולות וזה עובד! מה שאצלו לא... -
@telepoint-ivr
אולי כדאי ש @שלוימלה יכתוב כאן את הURL ונוכל לראות מה בדיוק לא עובד
[הוא יוכל לשנות את שם הקובץ לאחר מכן שלא יהיו הרבה כניסות] -
-
@telepoint-ivr
מה היא כל הנתיב? -
@לעזור-לכולם תסתכל בפוסט הראשון בשרשור יש שם את כל הנתיב
-
@שלוימלה אוקיי. אז אני ינסה לעזור לך. כמה דברים:
א. השרת חדש? אם כן - תמחק את כל מה שבתיקיית public0_html(לא את התיקייה, רק את מה שבתוכה. הכי חשוב שהקובץ שמתיל ב .h (משהו כזה, לא זוכר את השם המלא של הקובץ. ) פשוט הקובץ הזה מפריע לתקשור ב API בשרת.
ב. שמת את תיקיית php בתוך תיקיית public_html (אמורה להיות לך תיקייה עם שם כזה או דומה לזה. בתוך התיקייה הזו אתה שם את כל הקבצים שלך. מה שתשים חוץ לתיקייה הזו לא נחשב. וגם, אחרי ששמת קבצים בתיקייה שאתה נכנס אליהם בדפדן אתה כותב את הקישור לקובץ/ תיקייה בנתיב אתה לא מכניס את התיקייה pablic_html)אם כל זה לא עזר, תביא את הקוד ונראה מה הבעייה.
-
@avrham @avrham א. תודה
ב. עשיתי מה שאמרת ואז העתקתי מה שבפוסט הראשון למערכת ואומר לי אין מענה וכו<?php $a=$_GET['a']; $b=$_GET['b']; $c=$_GET['c']; if ($_GET['a'] == NULL){echo "read=t-נא הקישו את הערך הראשון=a,no,,1,10,No,yes";exit();} if ($_GET['b'] == NULL){echo "read=t-נא הקישו את הערך השני=b,no,,1,10,No,yes";exit();} if ($_GET['c'] == NULL){echo "read=t-נא הקישו את הערך השלישי=c,no,,1,10,No,yes";exit();} if ($a == 1){ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b+$c"; }elseif ($a == 2) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b*$c"; }elseif ($a == 3){ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b%$c"; }elseif ($a == 4){ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b-$c"; }else{ print "id_list_message=t-אין סוג תרגיל"; } ?>
-
@שלוימלה
עצה: תמיד כדאי לבדוק קודם בדפדפן לראות אם הקוד עובד
הבעיה אצלך היא שהשרת של ימות קורא רק את השורה הראשונה שמודפסת על המסך ובדלל שאין לו עדיין את המשתנה a,b,c אז הוא שולח אזהרה ורק לאחר מכן הוא מדפיס את ה read והשרת לא מבין מה כתוב ומה לעשות