בעיה | השמעת שלוחה אחרת
-
הגדרתי:
type=playfile title=קבלת נתונים 7/11 folder_to_play=/7/11/Record/ playfile_end_goto=/ language=de
שלוחה 7/11 היא קבלת נתונים בתוכה יש Record שם ההקלטות.
ואני לא מצליח להיכנס לשלוחה. אני רוצה לשמוע הקלטות קבלת נתונים דרך הטלפון. -
@צבי-10 תיקיית Record לא מוגדרת כהשמעת קבצים יש דרך לשמוע את הקבצים בשלוחה ושיתעדכן כל פעם שמאזין מקליט קבלת הנתונים שלו?
-
@צבי-10 כאן כתוב
https://f2.freeivr.co.il/topic/3779/קבלת-הקלטות-ונתונים-recording_and_entering_data/7?_=1647974171891
במידה ורוצים שקובץ ההקלטה עם מספר האישור יועתק גם לתיקיה אחרת, יש להגדירrecording_and_entering_data_copy_to_folder=8/6
בדוגמא כאן רואים שהקובץ ישוכפל גם לתיקיה 8/6 שתחת התיקיה הראשית של הלקוח
ברירת מחדל משכפל את הקובץ לתיקיה המבוקשת באותה צורה של קבלת נתונים
כלומר עם השם והתאריך (ולא ניתן לשמוע את הקובץ בתיקיה רגילה של האזנה לתכנים)באם רוצים שיעתיק את הקובץ לתיקית היעד בתור הקובץ הגבוה באותה תיקיה יש לסמן בנוסף
recording_and_entering_data_copy_to_folder_type=next_file_number
-
@צבי-10 אני רוצה לדעת האם יש אפשרות שאוכל לשמוע את ההקלטות מקבלת הנתונים כאן לעיל כתוב שאי אפשר.
-
@צבי-10
אם אתה מגדירrecording_and_entering_data_copy_to_folder=8/6
ואחר כך אתה מגדיר
folder_to_play=/8/6
זה לא עובד?
[אני חושב שלהשמיע משלוחות אחרות זה רק שלוחה של מספר, ניסיתי לעשות שישמיע הקלטות מתיקיית TRESH שגם שם השם הוא RECORD וזה לא השמיע] -
@לעזור-לכולם @לעזור-לכולם לא בדקתי כי עדיין לא נרשמו עוד מאזינים. משורה זו משמע כי שם הקובץ מעכב, כנלענ"ד. (לא בדקתי את זה)
כלומר עם השם והתאריך (ולא ניתן לשמוע את הקובץ בתיקיה רגילה של האזנה לתכנים)
יכול להיות שבהשמעת קבצים חייב שיהיה שמות 000,001,002 ?
-
@צבי-10 אמר בבעיה | השמעת שלוחה אחרת:
יכול להיות שבהשמעת קבצים חייב שיהיה שמות 000,001,002 ?
ולא מה?
-
@לעזור-לכולם כשאני מעתיק את הקבצים ישירות מקבלת נתונים השם שלהם מתחיל ב- Temp-Folder-7.11-Ph..
-
@צבי-10
עוד כמה דקות יהיה לך פיתרון -
@לעזור-לכולם אמר בבעיה | השמעת שלוחה אחרת:
@צבי-10
עוד כמה דקות יהיה לך פיתרוןזה לא הלך לי
ניסיתי לבנות שלוחת API מהיר שפשוט יעתיק את ההקלטות משלוחת קבלת נתונים לשלוחה של השמעת קבצים
https://private.call2all.co.il/ym/api/FileAction?token=*****758:****&action=copy&what=ivr2:2/Record&target=ivr2:1000
וזה לא הלך לי כי הוא מעביר את כל התיקייה Record
מצטער -
@לעזור-לכולם זה לא חוכמה לדבר כי אני לא יודע API.
אבל אני מתעניין, האם ב- API אי אפשר להריץ לולאה של שינוי שם קובץ?
או שאלו דברים מסובכים המצריכים תכנות מורכב. וכו'
יכול להיות שייש פעמים שמעתיקים קובץ לשלוחה אחרת והוא קורא לו אוטומטית בשם 000.wav? -
@צבי-10
מה שאני רציתי לעשות זה רק שורה אחת ושתגדיר שאחרי שגומרים בשלוחת קבלת נתונים יעברו מייד לשלוחת API ואוטמטי יועתק הקובץ
אכן אתה צודק שאפשר עם לוללאה לשנות את שם הקובץ אך לא התכוונתי לעבוד קשה מצטער