דוחות יומיים - זמן השמעה בכל קובץ במודול playfile
-
במידה ויש לי כמה שלוחות למספר קורסים נפרדים באותה מערכת ואני רוצה לעקוב אחרי כל השמעה לפי השלוחה
אני מעוניין לעשות שלכל שלוחה יהיה קובץ נפרד של כניסות ויציאות
האם ניתן לעשות את זה?
במידה ולא, איך ניתן לעקוב אחרי כמה שלוחות שלכל אחד יש השמעות עם אותם מספרים?תודה רבה מראש
-
@795069962 יש אפשרות ואני יכתוב לך את ההגדרות אבל תמיד אפשר להוריד את הלוג לאקסל ולמיין לפי עם הפילטר לפי שלוחות
-
@795069962
כמדומני שאלה ההגדרות ששמים בשלוחות השמעת הקבצים בעבר השתמשתי עם זה וזה עבד תנסה עם זה עובד ותעדכןlog_playback_play_stop=yes
ההדגרה השניה היא שזה יביא את הלוג בקובץ של טבלה מסודר
log_playback_play_stop_ymgr_to_html=yes
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק @795069962 הדוחות כולם יהיו בתיקיית log לכל השלוחות יחד ולא לכל שלוחה בנפרד, כך שעדיף להשים את זה מראש ב ivr ולא בכל שלוחה בנפרד, הצורה היחידה זה כמו ש @עמוד-הימני-פטיש-החזק כתב למיין את זה באקסל..
-
@מוטלה אמר בדוחות יומיים - זמן השמעה בכל קובץ במודול playfile:
@עמוד-הימני-פטיש-החזק @795069962 הדוחות כולם יהיו בתיקיית log לכל השלוחות יחד ולא לכל שלוחה בנפרד, כך שעדיף להשים את זה מראש ב ivr ולא בכל שלוחה בנפרד, הצורה היחידה זה כמו ש @עמוד-הימני-פטיש-החזק כתב למיין את זה באקסל..
ראשית תודה לך @עמוד-הימני-פטיש-החזק
אך אני לא הבנתי כלל איך למיין באקסל.
האם תוכל לרשום לי בצורה מפורטת איך למיין?שוב תודה רבה לך
-
@795069962 אם אתה מגדיר מה ש- @עמוד-הימני-פטיש-החזק נתן פה, זה לא נפתח כ-אקסל אלא כ- html מאוד מסודר.
-
@795069962 אם אתה רוצה לדעת לכל שלוחה בנפרד בצורה מסודרת, תוריד את הקובץ ותעתיק אותו לאקסל.
(כדי שהאקסל לא יקרא את השלוחות כמו תאריך תגדיר קודם את האקסל כתאריך, יש לך הדרכה כאן, וכדי שיעתיק בצורה שדומה למקור תבחר בהדבקה מיוחדת ואח"כ תבחר את זה
באקסל תדגיש את הנתונים ותבחר באפשרות של סנן בלשונית נתונים, ומעל העמודה של השלוחות תבחר בחץ מהגדול לקטן וכדו'
-
@מוטלה תודה רבה!
עכשיו הבנתי איך מסננים