ניתוב מערכת לוירטואל מייל עם תגמול
-
לרבים השואלים, ניתן להפנות שלוחה מהמערכת שלכם לוירטואל מייל, עם תגמול על כל משתמש.
לצורך זה, יש לפתוח שלוחה ולהכניס בה את ההגדרות האלהtype=routing_ip routing_ip=51.15.213.156 routing_extension=VMAIL_0504123232 routing_ip_cancel_star_next=yes
כאשר החלק אחרי המילה VMAIL הוא המספר טלפון שלכם הרשום במערכת (או הקוד ממליץ, אפשר לקבל בשלוחה 6).
כל מי שמתחבר דרך השלוחה הזו, מתווסף אוטומטית לחשבון הממליצים שלכם, ואתם מקבלים תגמול עליו, (בנוסף לתגמול על הדקות הנכנסות שנשאר אצלכם)שימו לב! אסור להכניס את זה בשלוחה ראשית, רק בשלוחה משנית עם הדגשה שזה נעשה כיוזמה פרטית ולא מטעם וירטואל מייל.
-
@boyoss אמר בניתוב מערכת לוירטואל מייל עם תגמול:
לרבים השואלים, ניתן להפנות שלוחה מהמערכת שלכם לוירטואל מייל, עם תגמול על כל משתמש.
לצורך זה, יש לפתוח שלוחה ולהכניס בה את ההגדרות האלהtype=routing_ip routing_ip=51.15.213.156 routing_extension=VMAIL_0504123232 routing_ip_cancel_star_next=yes
כאשר החלק אחרי המילה VMAIL הוא המספר טלפון שלכם הרשום במערכת (או הקוד ממליץ, אפשר לקבל בשלוחה 6).
כל מי שמתחבר דרך השלוחה הזו, מתווסף אוטומטית לחשבון הממליצים שלכם, ואתם מקבלים תגמול עליו, (בנוסף לתגמול על הדקות הנכנסות שנשאר אצלכם)שימו לב! אסור להכניס את זה בשלוחה ראשית, רק בשלוחה משנית עם הדגשה שזה נעשה כיוזמה פרטית ולא מטעם וירטואל מייל.
ההפניה לא עובדת לי
-
@גוטליב-סוכן-פלאפונים תעתיק בדיוק מה רשמת.
או שלח לי במייל contact@showf.tk -
@גוטליב-סוכן-פלאפונים תעתיק בדיוק מה רשמת.
או שלח לי במייל contact@showf.tktype=routing_ip
routing_ip=51.15.213.156
routing_extension=VMAIL_0504140134
routing_ip_cancel_star_next=yes -
@גוטליב-סוכן-פלאפונים מה לא עובד? ניסיתי להתקשר עם מספר שעדיין לא רשום לוירטואל מייל וזה לא רושם במומלצים שלך? או שאתה בכלל לא יכול להיכנס לשלוחה?
-
@גוטליב-סוכן-פלאפונים מה לא עובד? ניסיתי להתקשר עם מספר שעדיין לא רשום לוירטואל מייל וזה לא רושם במומלצים שלך? או שאתה בכלל לא יכול להיכנס לשלוחה?
בכלל לא יכול להכנס לשלוחה
-
באיזה שרת אתה משתמש?
תנסה שוב בבקשה. אולי האייפי חסום אצלי -
@boyoss
לא עשית שם ירידות שורה!
זה מתוקןtype=routing_ip routing_ip=51.15.213.156 routing_extension=VMAIL_0504123232 routing_ip_cancel_star_next=yes
-
@nyh אמר בניתוב מערכת לוירטואל מייל עם תגמול:
@boyoss
לא עשית שם ירידות שורה!
זה מתוקןtype=routing_ip routing_ip=51.15.213.156 routing_extension=VMAIL_0504123232 routing_ip_cancel_star_next=yes
??
-
@nyh אמר בניתוב מערכת לוירטואל מייל עם תגמול:
@boyoss
לא עשית שם ירידות שורה!
??
עובד תודה
-
@boyoss האם זה עדיין אמור לעבוד?
-
@אאד מה שלומך? התגעגנו
זה אמור לעבוד.
בפריווט עושה בעיות -
-
@boyoss זה בעיה כללית בימות בהפניית IP בפריווט נראה לי
היה על זה נושא פעם
עריכה
כעת בדקתי שוב בפרוויט ולא עובד. -
@מתעניין צודק
זה לא עובד בפריווט
הסימן לדעת אם המערכת בפרייוט או לא
בפרייוט כתוב מתחת לעמוד במערכת ymta
וברגיל ymt -
@boyoss
הנה
https://f2.freeivr.co.il/post/96749
כנראה צריך לפתוח את הכתובת62.90.75.20
-
-
@boyoss עדיין לא עובד ב2 השרתים ymta ו ymtb
כנראה זה כתובת אחרת -
@מתעניין אם תתן לי מספר שמפנה לIP שלי, אוכל לבדוק לבד מה נחסם בצד שלי.
-
@boyoss מס' מערכת?
או המספר שלי?
אתה יכול לעשות לבד במערכת פריווט.
או שתתן מייל