תא קולי חינמי
-
עשיתי כמו ש @edb1997 כתב במתמחים,ורציתי להוסיף קצת : א' קובץ שקט תקין תוכלו להוריד מכאן
ולהקלטת ההודעה למשיבון אני ממליץ על האתר הזה ,תבחרו בקול של lior (זה יוצא יותר ברור ) ושימו רווח בין ספרה לספרה (אחרת המספרים ידרסו אחד את השני)
לכאורה יש אפשרות להגדיר שישמעו את שם המתקשר ע"פ המובא כאן , אשמח אם תוכלו להחכימני איך בדיוק
יש בעיקרון אופציה לשמוע את פרטי ההודעה כאן(https://f2.freeivr.co.il/topic/7918/חדש-במודול-השמעת-קבצים-מקש-לשמיעת-פרטי-הקובץ) ,נוזה לא עוזר,מה יכולה להיות הבעיה?
type=playfile folder_to_play=/2 playfile_end_goto=/0 admin_options_open=yes control_play1=say_details_message_message=date=heb,time,phone
-
@האדם-החושב מה ביעה תפתח תא קולי חינם בימות ותחבר את זה
-
@גולד-תקשורת1 @האדם-החושב יש לך גם אפשרות להפנות את השיחות למספר 0583257777 זה טא קולי בחינם אני לא יודע של מי זה
אבל כך בחשבון שכל הפניה מהפלאפון שלך בין אם זה למערכת שתפתח בימות המשיח ובין המספר שכתבתי יקח לך דקות על כל הפניה -
@גולד-תקשורת1 אמר בתא קולי חינמי:
מה ביעה תפתח תא קולי חינם בימות ותחבר את זה
יתכונתי תתחבר למערכת שלחה בימות
-
@גולד-תקשורת1 זה בדיוק מה שעשיתי ,תסביר את כוונתך
אגב הפלוס במדריך הנל הוא שזה נשמע כמו תא קולי לכל דבר ועניין וההודעה נשמרת גם בלי הקשה על סולמית
ההפנייה היא על חשבון המתקשר -
@האדם-החושב אמר בתא קולי חינמי:
@גולד-תקשורת1 זה בדיוק מה שעשיתי ,תסביר את כוונתך
אגב הפלוס במדריך הנל הוא שזה נשמע כמו תא קולי לכל דבר ועניין וההודעה נשמרת גם בלי הקשה על סולמית
ההפנייה היא על חשבון המתקשראני פשוט אומר תיפתח תא קולי בימות המשיח ותניעד את הקו למערכת תכנים שלך
-
@גולד-תקשורת1 איך פותחים תא קולי בימות המשיח?
-
-
@לעזור-לכולם אני עשיתי את התא קולי שלך ואני ממליץ לכולם לעשות אותו ג"כ, הכי פשוט והכי מובן.
-
@לעזור-לכולם זה בדיוק הרעיון שכתוב במתמחים ,רק הוספתי כמה הוספות